Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım benim amin!!!Allah büyük belki zamanı var bebişlerimizin gelmesi için ama işte Rabbim de biliyor ya yarattığı sabırsız kullarını ne yapalım kimi zaman da isyankar gibi davranıyorsak tövbe haşaa Rabbim affetsin...

kızlar hepinize çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için.bu gece bana uyku yok hepimiz için dua ediyor olacağım rabbim hakkımızda yayırlı olanı tez zamanda nasip etsin.rabbim kimseyi evlat acısıyla,evlat hasretiyle sınamasın,isteyene sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.:18::18::44::44:

canım benim hayırlı olsun faceden yazdım burdanda yazıyım:))
geçen hafta dayanamadım bebek mağazasının önünden geçiyordum ilk defa kıyafet aldım çekine çekine:)doğmamış bebişime kıyafet aldım besmeleyi geçtim allah ım uğur getirsin dedim yeşil puantiyeli pijama takımı aldım çok şeker eşime gösterdim kime aldın dedi bizim bbişe aldım dedim şaşırdı
inş onu giydireceğim günlerde gelir inş cümlemizle birlikte

Son düzenleme:
SELAM ARKADASLAR BENIM BUGÜN DOKTORDA RANDEVUM VARDI BEN IKI DEFA TÜP BEBEK TAZE DENEDIM HERSEY COK AMA COK IYI GITMESINE RAGMEN TUTMADI BLASTOSiST BEBKLERIM ICIMDE OLMADI. KASIMDAN BERIDE :13:2BEBISIMIZ DONDURULMUS BIZI BEKLIYOR.NORMALDE ARALIKTA BEKLENEN ADET GELMEDI DOKTORA GITTIGIMDE 3,5CM KIST OLUSMUSTU 10GÜN SOGAN SUYU ICTIM VE 01.01.2012GÜNÜ ADET OLDUM YANI DONDURULMUSLARA BASLAYA BILIRDIK ARTIK BENDE ADET DÜZENSIZLIGI 31-35GÜNDE BIR OLUYORUM VE TROiD VAR ESIMDE ISE SPERM AZLIGI VAR.BU SEFER DOGAL TRANSFER YAPILACAKTI NORMAL YUMURTLAMAM OLUP ILACSIZ ÖYLE TRANSFER YAPILACAKTI.VE BUGÜN ADETIMIN 16TINCI GÜNÜYDÜ DOKTORA GITTIM BEKLENEN GÜNDÜ YANI YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI LAZIMKEN HIC GELISMEMIS YUMURTAMYANI HERSEY BITTI BUGÜN TEDAVI DURDURULDU ARTIK ALLAHIN IZNIYLEN SUBATTAKI ADETIMLEN BASLANACAK TABI ADET OLURSAM DOKTOR KANIMA BAKTI GEC OLURSUN DEDI BUSEFÉR YUMURTA SORUNUNU YASAMAMAK ICIN ADET OLUNCA 3ÜCÜNCÜ GÜNÜNDEN 7iNCi GÜNE KADAR KLOMiFEN KULLANACAM BAKALIM INSALLAH HERSEY IYI OLUR COK ÜZÜLDÜM BUGÜN SANKi NEGATIV SONUC ALMIS GIBIYIM INSALLAH SONUC IYI OLUR.BUARADA HAZIR ERTELENmisken HYSTEROSKOPIE YAPIM DEDIM DOKTOR GEREK YOK DIYOR AMA EMIN OLMAK ISTIYORUM RAHIME KAMERAYLAN BAKILICAK.BUGÜN YASADIKLARIM ISTE NE UMUYORDUM NE CIKTI YINEDE SÜKÜR BEBEKLERIM HALEN BENI BEKLIYORLAR ONLAR ICIN ÜZÜLMEYECEM GECTE OLSA RABBIMIN IZNIYLEN ONLARA KAVUSACAM INSALLAH BANA DUA EDIN NE OLUR

Günaydın kıslaarrr, hepinizi öpüyorum!!
Sudecim bana 2 yasin yazar mısın

canım dualarımız seninle iyi haberlerle gel inşallah

Günaydın kızlar birazdan transfer günümün belli olması için doktora gideceğim. Dua edin benim için

Sudenaz canım 150 salavat eklermisin canım. muck

günaydınnn herkese
sye güzel hadi kutlama yapıcaz hbr et bize:18:
çido günaydın cnm
elize cnm ins bi sorun cıkmas rahim kalınlanmıstır ne kaldı di mi surda günler nasıl gececek derken c sükürr
eda üzülme tatlım vardır bi hayır gec olsun güç olmasın

Günaydın kızlar birazdan transfer günümün belli olması için doktora gideceğim. Dua edin benim için
Dualarımız seninle canım, tez zamanda kavuş bebeklerine inşallah..

canımcım çok üzüldüm... yaşadığın hayal kırıklığını biliyorum... ama bak ne güzel umudun var, dondurulmuşların var, ben öyle çok üzülmüştüm ki ilk denememizde tutmadığı zaman inat ettim dondurulmuşlarım bi senedir bekliyor bu inadım yüzünden. keşke daha önce zaman geçirmeden koydursaymışım. şimdi ben de de troid çıktı, doktorum bu tür tedavilerde ara vermemek gerekiyor, bu arada başka sorunlar çıkabiliyor diyor. sende hemen toparla kendini ümidini kaybetmeden yepisyeni umutlarla başla yeniden

Aaamiiiiinnnnnn

Aaamiiiinnnnnn

Günaydııınnn, senin meleen ne güselmiş

sanada rabbim onları kollanmayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Gece rüyamda resimdeki gibi bir kuzucuk sevdim,hayır olsun.:97:

Allah düşlerimizi gerçek etsin inşallah...

Gece rüyamda resimdeki gibi bir kuzucuk sevdim,hayır olsun.:97:

Allah düşlerimizi gerçek etsin inşallah...
böyle tatlı bir kızın olsun inşallah
tabi hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…