sudenaz la konuştum şimdi doktordan çıkmışikiz ikisininde kalbi atıyormuş çok sağlıklılarmış şimdi eşiyle keyif yapmaya gitti haber vereyim dedi size dedim
sudenaz la konuştum şimdi doktordan çıkmışikiz ikisininde kalbi atıyormuş çok sağlıklılarmış şimdi eşiyle keyif yapmaya gitti haber vereyim dedi size dedim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum süper bir haber bu çok sveindim yaşasınsudenaz la konuştum şimdi doktordan çıkmışikiz ikisininde kalbi atıyormuş çok sağlıklılarmış şimdi eşiyle keyif yapmaya gitti haber vereyim dedi size dedim
yok benim öyle bir niyetim yok çünkü ben istanbuldayım oraya gidememki zaten ben dondurulmuşlarla denicem merakımdan sordumevet canım ankara da ilaçlar dahil mi bilmiyorum ama kliniği arayıp sorabilirsin canım sitelerinden msj atabilirsin onlar ger arıyorlar zaten.
AYNEN CANIM BENDE SIMDI ÖYLE DIYORUM DEMEKKI BU SEFER TUTACAK O YÜZDEN RABBIM ZAMANI GELINCE VERCEK DIYORUM.NEDENINE GELINCE CANIM BELKI YUMURTA CATLAMAZ VE YA RAHIM ISTENILEN KALINLIGA GELMEZDE O YÜZDEN BELLI OLMUYOR TRANSFER TARIHI:BENDE KAN ´FELAN ALINMADI ZATEN IKI AY ÖNCE TAZE DENEMISTIM SADECE YUMURTA TAKIBI YAPILDI ODA BÜYÜMEYINCE BELKI CATLAMA OLMUSTUR DEDI DOKTOR HAFTASONU AMA KANIMA BAKTI SONRA ARADI BENI MAALESEF CATLAMA OLMAMIS BU SAATTEN SONRADA OLMAZ DEDI SUANDA ADETIMIN 17inci GÜNÜMDEYIM.ARTIK KISMET NE ZAMAN OLURSA
Rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah. şimdi inşallah senin süreç de daha kontrol gidecek canım.
Aminnn inşallah hepimiz güzel haberleri tez zamanda veririz.
Çok duygulandım canım yaa beni de eklemişsiniz dua listesine Allah hepinizden razı olsun... Bana da 500 salavat ekleyin, bir de yasin, daha okudukça yazarım buraya. İnşaallah dualarımızla hepimiz güzel sonuçları alırız.
Canım, ağzına sağlık Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. (Amin)
Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm
Allah korusun canım ya, dinlemelisin bolca demek ki
günün en güzellll haberi , çok şükür. darısı başımıza kızlarrrr
SUDENAZZZZ, 1000 "YA HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR" - 1247 "SALAVAT" EKLER MİSİN
canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana genecanım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım
canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba
kızlar ben 1 hafta önce düşük yaptım biliyosanız halen kanamam devam ediyo böyle durumdayken okunurmu dualar yoksa bitincemi okumalıyım
tam bilemiyorum, nette bir araştır istersen. adetliyken; Esmaları okuyabiliyoruz. düşükte durumu bilmilyorum. ama Esmalardan başla istersen. bitince diğerlerine başlarsın canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?