naber kızlar..erken gelecek olan adetimle başbaşayım...
nolduysa hem birhafta önce hemde leke oldu devamı gelmedi inş.gelmez dedim ama sabah namzda bişi yoktu bi umtla yattım kalktım kahveye dönmüş ama halada sansım yok normalde ölürüm yani..buay delridi hormonalr birazda ben yaptım zaten..insnaın kendine yaptığı birköy toplansa yapamazmış çok stres yaaşdım çok ağlaıdm belki buyüzden...
çünkü gecikirdi ama erken olmazdı hiç..yani 26.gün leke oldu şimdide 28.gün hala sökülmedi...
sıdecim faceden yazdım ama burdanda yazmak istiyorum tekrar hayırlı olsun bebişlerin ikisinide Rabbim sana bağışlasın inşlh...
bebeşlerin hayırlı olsun çok sevindim.allah hepimize göstersin...Çok sevindim, çok güzel bir haber buuuu!!!!İnşaallah her dakikasını keyifle geçireceğin bir hamilelik süreci yaşarsın, sonunda iki meleğini sağlıkla kucağına alır, öpüp koklarsın
çok sağolun kızlarrrr...rabbim sizlerede göstersin inşallahhhhh.....dualarım sizlerleee
kızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...
canım şu başbelası idrar testinden uzak dur...kafanı bulandırmaktan başka bi işe yaramıyorlar...ister bugün ister yarın kanda baktır rahatlaaa..
hayatım lütfen şu idrar testlerine güvenmeyin ben senin yerinde olsam şimdi gider kanda baktırırım içim rahat olur hemde
kızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...
sorma ya ilac ice cie ayakli eczame olduk:)) sen femibion da liyormusun. femibion cok faydali bi hao, bebegin omuriligi ile beyin gelisimine yardimci. hamile kalmayi düsünenlerin 6 ay önce baslamasi cok dah aiyi olan bi hap. ben ilk adet günümden itibaren progynova kullanmaya , ass 100 ve günül femibion tabiki, sonra transferden 5 gün öncesi utrogest kullanmaya basladim
ayşecim sakın güvenme idrar testine inşallah var bebeyin sıtres yapmakızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...
adetler bazen kafayı yiyiyo iştenaber kızlar..erken gelecek olan adetimle başbaşayım...
nolduysa hem birhafta önce hemde leke oldu devamı gelmedi inş.gelmez dedim ama sabah namzda bişi yoktu bi umtla yattım kalktım kahveye dönmüş ama halada sansım yok normalde ölürüm yani..buay delridi hormonalr birazda ben yaptım zaten..insnaın kendine yaptığı birköy toplansa yapamazmış çok stres yaaşdım çok ağlaıdm belki buyüzden...
çünkü gecikirdi ama erken olmazdı hiç..yani 26.gün leke oldu şimdide 28.gün hala sökülmedi...
ben femibion deyilde onun benzeri folio kullaniyorum ben coktandir kullaniyorum dünde utrogest kullanmaya baladim günde 3+2 proyneva ass 100 ne oluyo hangi hap ben sadece astrifam folio bide utrogest kullaniyorum benimde önümüzdeki sali insallah hersey yolunda giderse Allah yüzümüzü güldürür insallah....
kizlar bende bu sabah namazindan sonra 400 SALAVAT 4 YASIN OKUDUM KIZLAR INSALLAH ALLAH LABULEDER
canimm benim test tarihim 23 ocak degil, 25 ocak onu degistirebilirmisin. 25 inde kan vercem ama ayni gün ögrenebilirmiyim oda belli degil:)
ha kizlar aklima gelmisken orda bi arkadasimiz misal bana bukadar su su duayi eklermisin diye yazmis ben bu okuduklarimi kendime degil listedeki arkadaslar icin niyet ettim o arkadaslaramiz icinokuyorum.allahu teala insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
canim bende listeye eklenmek istiyorum
700 varis
6 tesbih ya haliki ya bariu ya musevvuru
1 tanede yasin yazarmisin canim rabbim kabul etsin...
birde ne zamandan ne zamana listeye ekliyorsunuz sayilari günün her saatimi aksammi sabahmi bilgim olsunda sürekli bilgi eklemiyeyim:)))
kızlar beni de dua listenize ekler misiniz?
adetim bittikten sonra bende pazartesi günü okumaya başlıcam..
Sudenazcım ıkızlerın nı allah sızlere bagıslasın mevlam kolaylıkların en hayırlısı ıle hamılelıgın gecmesı ve saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp eder ensallah allah tum olmayanlarada haaırlısı ıle oo gıuzel haberı vermesı dılegı ıle:))) canım baygı bı erken olacak ama dogum esnasındakı yapılan tum dualar allahın ıznı ıle kabul oluyormus bızlerede dua etmeyı unutma canımcanım cok tesekkur edrım adımı lıstede gördum cok sagol :ınsallah kubul eden kullarından bıyımdır duaalrım sızınle bende bu ayın 23 nu beklıyorum daha yolun basındaıym tekrar bastan alıyoruz gıttıgımde bı ıgne vuracakmıs galıba ´7 ıla 10 gun arası adetım olurmus heralde artık ondan sonra yumurtlama ıgnelerıne baslarız ınsallah:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?