Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

naber kızlar..erken gelecek olan adetimle başbaşayım...
nolduysa hem birhafta önce hemde leke oldu devamı gelmedi inş.gelmez dedim ama sabah namzda bişi yoktu bi umtla yattım kalktım kahveye dönmüş ama halada sansım yok normalde ölürüm yani..buay delridi hormonalr birazda ben yaptım zaten..insnaın kendine yaptığı birköy toplansa yapamazmış çok stres yaaşdım çok ağlaıdm belki buyüzden...
çünkü gecikirdi ama erken olmazdı hiç..yani 26.gün leke oldu şimdide 28.gün hala sökülmedi...

canım malesef bazen hormonlarımızı altüst ediyoruz...o yüzden sende düşünmemeye çalışşş

sıdecim faceden yazdım ama burdanda yazmak istiyorum tekrar hayırlı olsun bebişlerin ikisinide Rabbim sana bağışlasın inşlh...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2875
[/TD]
[TD]7500
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]16.621
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]5000
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]9600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3100
[/TD]
[TD]7363
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]5656
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]680
[/TD]
[TD]45.755
[/TD]
[TD]18.145
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]3500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]3914
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]450
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3611
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]150
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabakız
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]14.675
[/TD]
[TD]31.105
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]55.325
[/TD]
[TD]38.895
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YEŞİL034
HNESRİN
AYLİNNİM
FERDAERD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]86
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayatım lütfen şu idrar testlerine güvenmeyin ben senin yerinde olsam şimdi gider kanda baktırırım içim rahat olur hemde

canım eşimin haberi bile yok yaptığımdan...dün akşam öyle bi söyledim yarın test yaptırcam diye sakın bensiz gitme dedi öyle yani...ümitsiz şekilde yarını bekliycem

kızlar beni de dua listenize ekler misiniz?
adetim bittikten sonra bende pazartesi günü okumaya başlıcam..

kızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...

Şekerim yapmayın idrar testlerini bozmayın moralleriiiiiiii... idrar testinde çıkması için çok erkn canım.

SUDENAZ bebeğimm burdan yazamyı unutursam çatlarım :) canım benim çok sevindim kendine ve bebeklerine iyi bak canım sen bunu çoktan hakettin doya doya yaşa sevincini. allaha binlerce kez şükürler olsun... Bizlere de nasip olsun bu duyguyu yaşamak en kısa sürede inşallah.. Rabbim yar ve yardımcımız oldun canımm..

Sana zamhet benim transferimi de eklermisin canım 23.ocak pazartesi nasipse inşallahh.. Sorunsuz sağlıkla Rabbim nasip etsin.

ben femibion deyilde onun benzeri folio kullaniyorum ben coktandir kullaniyorum dünde utrogest kullanmaya baladim günde 3+2 proyneva ass 100 ne oluyo hangi hap ben sadece astrifam folio bide utrogest kullaniyorum benimde önümüzdeki sali insallah hersey yolunda giderse Allah yüzümüzü güldürür insallah....

kızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...
ayşecim sakın güvenme idrar testine inşallah var bebeyin sıtres yapma

adetler bazen kafayı yiyiyo işte

canım 1000 ya musavvir ya halik ya baki 150 tane de salavat eklermisin canım

ass 100 aspirin gibi bi hap kanin incelmesini sagliyor galiba, prognovada hormon icin. aslinda ben ya ilk denemem oldugun tecrübesizlik yada cok almancam olmadigindan cok didiklemiyom galiba.. herseyi oluruna biraktim Allaha emanet etitim kendimi. insallah hersey istedigimiz gibi olur canim Allah yardimcimiz olsun

canimm benim test tarihim 23 ocak degil, 25 ocak onu degistirebilirmisin. 25 inde kan vercem ama ayni gün ögrenebilirmiyim oda belli degil:)

ha kizlar aklima gelmisken orda bi arkadasimiz misal bana bukadar su su duayi eklermisin diye yazmis ben bu okuduklarimi kendime degil listedeki arkadaslar icin niyet ettim o arkadaslaramiz icinokuyorum.allahu teala insallah emeklerimizi bosa cikarmaz

canim bende listeye eklenmek istiyorum
700 varis
6 tesbih ya haliki ya bariu ya musevvuru
1 tanede yasin yazarmisin canim rabbim kabul etsin...
birde ne zamandan ne zamana listeye ekliyorsunuz sayilari günün her saatimi aksammi sabahmi bilgim olsunda sürekli bilgi eklemiyeyim:)))

Sudenazcım ıkızlerın nı allah sızlere bagıslasın mevlam kolaylıkların en hayırlısı ıle hamılelıgın gecmesı ve saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp eder ensallah allah tum olmayanlarada haaırlısı ıle oo gıuzel haberı vermesı dılegı ıle:))) canım baygı bı erken olacak ama dogum esnasındakı yapılan tum dualar allahın ıznı ıle kabul oluyormus bızlerede dua etmeyı unutma canımcanım cok tesekkur edrım adımı lıstede gördum cok sagol :ınsallah kubul eden kullarından bıyımdır duaalrım sızınle bende bu ayın 23 nu beklıyorum daha yolun basındaıym tekrar bastan alıyoruz gıttıgımde bı ıgne vuracakmıs galıba ´7 ıla 10 gun arası adetım olurmus heralde artık ondan sonra yumurtlama ıgnelerıne baslarız ınsallah:

canım bu arada 6 tesbih derken 1 tesbihi 99 mu yoksa başlıkla beraber 100 olarakmı tamamlıyorsun..karışmasın..

kızlar beni de dua listenize ekler misiniz?
adetim bittikten sonra bende pazartesi günü okumaya başlıcam..

kızlar anlatıyorum dua listesinin nasıl olduğunu...şimdi ben genel isteklere göre okunacakları sayılarıyla belirleyip bir liste hazırlıyorum..sizlerde o listeyi sürekli takip etmelisiniz..belki okuduğunuz sayısı dolmuş bitmiş olabilir...sonra istediğinizden istediğiniz sayıda okuyup buraya bundan bu kadar okudum yazıyosunuz bende sizin adınıza ekleme yapıyorum...hiç farketmez ben girdikçe ekleme yapmaya çalışıyorum belirli bir zaman yok...mesela şuan genel dua listemizde ya varis ve ya rahman 70000 i doldurduk ve beklemede okumuyoruz artık...kalan salavat ve ya musavvir,ya halik,ya bari (bu üçü ayrı ayrı değil birlikte okuncak) okumalarına kalan sayılarda bitene kadar devam ediyoruz...

hepsinin sayısı tamamlandığında aramızda hafız olan wish_ nickli arkadaşımız bunların hatim duasını bizlere hitaben yapıyor..amaç belirli kişiler değil tüm tedavideki arkadaşlar adına...yani siz okurken bir niyette bulunmuyorsunuz...

sonra yine istek üzerine yeni bir okuma listesi hazırlıyoruz.

diğer listemiz sadece transfer olan arkadaşlar için okuduğumuz yasin var...burdada istediğiniz kadar yasin okuyup listenin üstünde o sıra sonuç bekleyen arkadaşların nickleri yazılı olan arkadaşlara adıyorsunuz hemen okuduktan sonra kendiniz duasını bu şekilde yapıyorsunuz...

canım çok sağolll...hep duamdasınız...rabbim kabul eder inşallah..sizlerde böyle güzel haber alırsınız inşallahh.....tedavin tekrar hayırlı olsunnn..rabbim sonunda yüzünü güldürür inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…