Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı denedimBugün transferden sonraki 4. günüm. 25'inde test var. İnşaallah hepimiz güzel neticeleri paylaşırız.
canım bu arada 6 tesbih derken 1 tesbihi 99 mu yoksa başlıkla beraber 100 olarakmı tamamlıyorsun..karışmasın..
kızlar anlatıyorum dua listesinin nasıl olduğunu...şimdi ben genel isteklere göre okunacakları sayılarıyla belirleyip bir liste hazırlıyorum..sizlerde o listeyi sürekli takip etmelisiniz..belki okuduğunuz sayısı dolmuş bitmiş olabilir...sonra istediğinizden istediğiniz sayıda okuyup buraya bundan bu kadar okudum yazıyosunuz bende sizin adınıza ekleme yapıyorum...hiç farketmez ben girdikçe ekleme yapmaya çalışıyorum belirli bir zaman yok...mesela şuan genel dua listemizde ya varis ve ya rahman 70000 i doldurduk ve beklemede okumuyoruz artık...kalan salavat ve ya musavvir,ya halik,ya bari (bu üçü ayrı ayrı değil birlikte okuncak) okumalarına kalan sayılarda bitene kadar devam ediyoruz...
hepsinin sayısı tamamlandığında aramızda hafız olan wish_ nickli arkadaşımız bunların hatim duasını bizlere hitaben yapıyor..amaç belirli kişiler değil tüm tedavideki arkadaşlar adına...yani siz okurken bir niyette bulunmuyorsunuz...
sonra yine istek üzerine yeni bir okuma listesi hazırlıyoruz.
diğer listemiz sadece transfer olan arkadaşlar için okuduğumuz yasin var...burdada istediğiniz kadar yasin okuyup listenin üstünde o sıra sonuç bekleyen arkadaşların nickleri yazılı olan arkadaşlara adıyorsunuz hemen okuduktan sonra kendiniz duasını bu şekilde yapıyorsunuz...
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım bana akıl verin lütfen çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacm var
sonucunuz ne oldu acabaHayirli olsun canim insallah bebislerinsana simsiki tutunmuslardir umarim seninde güzel haberlerini kutlariz burda kendine cok iyi bak
hayırlı olsun inaşallah hamilesindir ama stres yapma gerçi bebeğin tutunması için en önemli zaman transferden sonraki 2 günmüş.rahim kasılıyormuş stres yapınca ...ben daha dün transfer oldum.burayı çok akip etmiyorum ama arada sırada okuyup umut arıyorum bilgi topluyorum.sen nerde tedavi oldun bi de transferden sonra nelere dikkat ettin ne yaptın ya da yapmadın paylaşırsan sevinirim.allah sabır versin.aleyküm selam canım aramıza hoşgeldin benim de 14 ocakta transferim oldu 26 ocakta test yaptıracağız inşallah bebeğimiz bizimledir stress yapma sadece dua et Allah yar ve yardımcımız olsun
canim imamesiyle birlikte okudum yani bir tesbih 100 olarak ,ya haliki ya bariu ya musavviri bu sekilde okuyarak 1 tesbih 100 olarakmi kabul ediliyor
ayrica bir yasin okudum okudugum yasini transferi olan bir arkadasami yoksa listedeki herkezemi bagisliyorum kusura bakma ben tam anlayamadim jetonum gec düsüyor galiba...birde listeyi yenilenmis haliyle yayinlayabilrmisin ...
canım sude naz sanada zahmet vercem ama ıkındı namazımı demın kıldım ardından 3 yasın daha okudum dayanamadım abdeslı olunca okumak geldı ıcımden ben daha öncekı tedavımde dusuk bıle 5 hafta 5 gun olsa bıle hamıllegı tattım ıstıyorum hıc tatmamıslarda tatsın ama ınsallah sonunakadar tadarlar hayırlısı ıle hamıle olan arkadaslara allah tamamına erdıdır allah evlatlrını ve tum anne babayıda evlatlarına bagıslasım
canım çok güzel bir paylaşım yapmışsın, Rabbim kabul etsin inşlh.kuran-ı kerim bir tek harfı hürmetine Rabbim hepimize yardımcısı olsun...
kızlarrr moralim çok bozuldu yarın test günümdü ama ben dayanamadım idrar testi yaptım biraz önce negatif çıktı...sanırım yine olmadı...
sonucunuz ne oldu acaba
dondurulmuşlarla tedavisine başlayanlar birbirimize destek olalım.
canım malesef bazen hormonlarımızı altüst ediyoruz...o yüzden sende düşünmemeye çalışşş
çok sağolun kızlarrrr...rabbim sizlerede göstersin inşallahhhhh.....dualarım sizlerleee
canım şu başbelası idrar testinden uzak dur...kafanı bulandırmaktan başka bi işe yaramıyorlar...ister bugün ister yarın kanda baktır rahatlaaa..
merhaba sude naz allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza 100 salavat eklermisin
ben dondurulmuş emriyo transferi oldum dün bugün 2.günüm siz ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?