hayırlı olsun inaşallah hamilesindir ama stres yapma gerçi bebeğin tutunması için en önemli zaman transferden sonraki 2 günmüş.rahim kasılıyormuş stres yapınca ...ben daha dün transfer oldum.burayı çok akip etmiyorum ama arada sırada okuyup umut arıyorum bilgi topluyorum.sen nerde tedavi oldun bi de transferden sonra nelere dikkat ettin ne yaptın ya da yapmadın paylaşırsan sevinirim.allah sabır versin.
selam kızlar nasılsınız qwe transferin hayırlı olsun canım inşallah bebişin tutunmuştur ben bişey sorcam kızlar benim testimi cumartesiye yazdılarr ama ben pazartesi yaptırmak zorundayım daha erken nası öğrencem 2 gün daha nası durcam
inşallah hamilesindir ben de dondurulmuşla oldum ben de 30 un da test yaptırıcam sen transferden sonra nelere dikkat ediyorsun,nerde tedavi oldun,ilk denemen mi tüp bebek
Sağol canım Allah razı olsun, inşaallah sen de öylesindir. Ben Bahçeci Umut'ta tedavi gördüm, ikinci denemem. Açıkçası şu an çok fazla bir şeye dikkat etmiyorum, fazla dikkat edince daha çok stres yapıyorum çünkü. Sadece ağır kaldırmıyorum, hızlı hareket etmiyorum, bir de çok uzanmıyorum. Onun dışında işe gittim, yemek yapıyorum, çamaşırları yıkıyorum. Bir de evi süpürmedim daha, karın kaslarımı fazla zorlamak istemiyorum.
Sorma canım ev felaket durumda, iyice bıraktım ipin ucunu, artık birini çağırırım temizlik için diyorum çünkü bu halde tek başıma altından kalkamam
Dün gece migrenim tuttu, bu akşam 7ye kadar neredeyse hep yattım çok kötüydü, midem de mahfolduAma hiç belirtim yok, herkesin göğsünde ağrı, acı oluyormuş, bende hiç yok... Nasıl geçecek bir hafta daha bilmiyorummm
boşver canım her şey yapılır bebişin her şeyden daha değerli benim de migrenim var normalde haftada 2-3 kez tutar ama Allaha çok şükür ki tedaviye başladığımdan beri tutmadı..benim de hiç belirtim yok...valla orada koyduklarını görmesem içimde olduğuna inanmayacağım ama bana hemşire göğsünde kasıklarında karnında ağrı sancı olabilir dedi benim de ara ara oluyor...benim de 26 ocakta kan testi yapılacak beklemek çok zor...derdi veren Rabbim dermanını da sabrını da versin inşalllah!!!ben bebeğime telefonumun kulaklığından yasin suresini dinletiyorum sen de yap istersen..bebeğimiz inşallah bizimledir...
Ben de biraz önce indirdim Yasin ile Yusuf suresini, telefonuma yükleyeceğim. Benim test günü de 25'inde, inşallah güzel haberlerimizi duyarız. Ayy inşallah hiç tutmaz migrenin, ilaç da alamayınca felaket oluyor, bütün gece inledim resmenHala da kafamda buzla oturuyorum, bir vurdu ki sorma!
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ben hastanelik oluyorum migrenim yüzünden artık iş yerindekiler yanlış anlama moduna girdiler haftada 2-3 kez tutunca...tedavim süresince ağrımayınca bebeğimin şansına diyorum artık yavrum inşallah benimledir ve annesine sağlık vermiştir
Bir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.
Sorma canım ev felaket durumda, iyice bıraktım ipin ucunu, artık birini çağırırım temizlik için diyorum çünkü bu halde tek başıma altından kalkamam
Dün gece migrenim tuttu, bu akşam 7ye kadar neredeyse hep yattım çok kötüydü, midem de mahfolduAma hiç belirtim yok, herkesin göğsünde ağrı, acı oluyormuş, bende hiç yok... Nasıl geçecek bir hafta daha bilmiyorummm
Kızlar ben salavatı bu şekilde çekiyorum, doğru mudur?
"allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebihi ve ala seyyidine muhammed"
اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
canım bu şekilde çekersen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?