Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

SUDENAZZZ CANIM 1 YASiN 1000 TANEDE SALAVAT EKLERMISIN
BUGÜN PERSEMBE AZ ÖNCE TRANSFERDEKI ARKADASLAMIZA YASIN OKUDUM RABBIM INSALLH KABUL EDER DUALARIMIZIDA POSITIVLERI GÖRÜRÜZ.......

amin canım Alllah razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalırız benimki 4 hücreydi 2.gün transferiydi önündeki 3 gün çok önemli dedi 5 günlük oluncaya kadar...3 gün banyo yasak ondan sonra ayakta ılık duş yapabilirsin dedi, et sucuk salam sosis yememeye dikkat et çok canın isterse de çok iyi pişir dedi süt yoğurt peynir pastörize olsun dedi, ağır kaldırma bir şeyleri itme ya da çekme uzanma dedi kabız olma o yüzden sabahları kayısı incir ceviz fındık ye sebze meyve ağırlıklı beslen dedi, ben istanbulda oturuyorum istanbul üsküdar eurofertil tüp bebek merkezinde tedavi oldum ilk tüp bebek denemem hepimizin hakkında hayırlısı inşallah Rabbim büyük...

sudenazzz nasıl güzel yazmışsın senin üç kalbini rabbim nazarlardan korusunnnn,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.kurban olur teyzesi onları veren allaha

öncelikle hayirli olsun canim insallah tutunmuslardir.ben ikisindede 10uncugünde yaptim kan testini doktorumda yaptim.bana her zaman 10.günde randevu verdiler kan testi icin bence 10uncu günde yapa bilirsin genelde o zamanda tam belli oluyor

inşallah hamilesindir ben de dondurulmuşla oldum ben de 30 un da test yaptırıcam sen transferden sonra nelere dikkat ediyorsun,nerde tedavi oldun,ilk denemen mi tüp bebek

Sağol canım Allah razı olsun, inşaallah sen de öylesindir. Ben Bahçeci Umut'ta tedavi gördüm, ikinci denemem. Açıkçası şu an çok fazla bir şeye dikkat etmiyorum, fazla dikkat edince daha çok stres yapıyorum çünkü. Sadece ağır kaldırmıyorum, hızlı hareket etmiyorum, bir de çok uzanmıyorum. Onun dışında işe gittim, yemek yapıyorum, çamaşırları yıkıyorum. Bir de evi süpürmedim daha, karın kaslarımı fazla zorlamak istemiyorum.

Sudenazcım beni listeye eklemedin galiba, 500 salavat, 1 yasin ekler misin mümkünse, daha okudukça yazarım buraya, ellerine sağlık

hayatım iyi yapmışsın makina açmamakla cidden iyi değil ben öyle düşünüyorum herşey bahane zaten rabbim istedikten sonra olur

Sorma canım ev felaket durumda, iyice bıraktım ipin ucunu, artık birini çağırırım temizlik için diyorum çünkü bu halde tek başıma altından kalkamam

Dün gece migrenim tuttu, bu akşam 7ye kadar neredeyse hep yattım çok kötüydü, midem de mahfoldu Ama hiç belirtim yok, herkesin göğsünde ağrı, acı oluyormuş, bende hiç yok... Nasıl geçecek bir hafta daha bilmiyorummm

boşver canım her şey yapılır bebişin her şeyden daha değerli benim de migrenim var normalde haftada 2-3 kez tutar ama Allaha çok şükür ki tedaviye başladığımdan beri tutmadı..benim de hiç belirtim yok...valla orada koyduklarını görmesem içimde olduğuna inanmayacağım ama bana hemşire göğsünde kasıklarında karnında ağrı sancı olabilir dedi benim de ara ara oluyor...benim de 26 ocakta kan testi yapılacak beklemek çok zor...derdi veren Rabbim dermanını da sabrını da versin inşalllah!!!ben bebeğime telefonumun kulaklığından yasin suresini dinletiyorum sen de yap istersen..bebeğimiz inşallah bizimledir...

Ben de biraz önce indirdim Yasin ile Yusuf suresini, telefonuma yükleyeceğim. Benim test günü de 25'inde, inşallah güzel haberlerimizi duyarız. Ayy inşallah hiç tutmaz migrenin, ilaç da alamayınca felaket oluyor, bütün gece inledim resmen Hala da kafamda buzla oturuyorum, bir vurdu ki sorma!

çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ben hastanelik oluyorum migrenim yüzünden artık iş yerindekiler yanlış anlama moduna girdiler haftada 2-3 kez tutunca...tedavim süresince ağrımayınca bebeğimin şansına diyorum artık yavrum inşallah benimledir ve annesine sağlık vermiştir

Aminnnnnnn amin inşallah öyledir. Her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz sonuca, bir günü daha devirdik. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah hepimize. İyi geceler...

Bir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.

Tam yatıyordum, mesajını gördüm ve cevap yazmak istedim. Benim yedi-sekiz aylık bir ilaç tedavisi sürecim var. Her şey yolunda gitmesine rağmen hiçbirinde tutmadı. İki aşılamada ve iki embriyo transfer edilen ilk tüp bebek denememde de... Her şey mükemmeldi, tüm şartlar... Ama olmadı. Burada bir topik var, 41 yaşında bir arkadaşımızın dondurulmuş embriyolarıyla nasıl hamile kaldığını anlattığı... Bunun gibi birçok konu okudum burada. Arkadaşım sakın moralini bozma ve kısmetse, Allah dilerse, o bir tane dondurulmuş embriyoya bile gerek kalmadan hamile kalabileceğine inan. Evet, durum gerçekten bu. Kısmetimizde varsa olacak. Diğer bütün çabalarımız vesile... Tedbir bizden takdir Allah'tan diyeceğiz.

canım benim çok geçmiş olsun, dayan acım az kaldı sık dişini inş güzel haberini alacağız seninle yaşadıklarımız aynı ve bana kocaman umut olacaksın canım
yarın benimde sabahtan usg kontrolum var adetimin 5 günü inş herşey yolundadır

Kızlar ben salavatı bu şekilde çekiyorum, doğru mudur?

"allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebihi ve ala seyyidine muhammed"

اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
canım bu şekilde çekersen daha iyi olur

Son düzenleme:

CAnimm nbr benim dün aksam yine kanama başladı ama busefer ki çok fazla sürekli pet değiştiyorum 11de Dr da olucaz insllh hayırlı hbr vericem birsey olmadıgını hissediyrm sadece kanama tedirgin ediyor hemde çok ama bu adet oluyr gibiyim sancılı agrili ben ağrım başlayınca anlıyorum iste böyle Cnm dua et bana ne olur sen nasilsin tedavin nasl gidiyr cnmm

Arkadaslar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar bugün dua edelim hepimiz için Rabbim dualarımızı kabul etsin oinsllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…