Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et canım diğer topikte okumuştum çoküzüldüm canım allahın izniyle bişey olmıyacak sürekli duamdasın canım diğer topikte sana yazmıştım görmedin sanırım seni ihmal ettim diye inan hep aklımdasın bende birazdan kontrole gideceğim canım bizleri habersiz bırakma moralman iyi olmaya çalış senin bebişin yaramaz olucak annesi korkutuyor seni k.i.b sevgiler

Sudenaz ikizler geliyormus ancak okuyabildim cok sevindim gozun aydin ikisininde kalp atisini duymussun cok sukur sag salim neguzel bir ses diymi benim duydugun en guzel melodi diye dusunmustum ilk duydugumda...allah sonuna kadar boyle gotursun insallah....
bende 9 haftalik oldum bugun kontorlumuz var insallah hersey yolundadir...bende bulanti cok ogrume had safhada sen ne alemdesin?

Karasu cok gecmis olsun dilerim kanama basit birseydir hemen atlatirsin...endiselenme illa kese icinde olmasi gerekmiyor kanamanin bazen bebegin cevresindede olabiliyormus bu tarz kanamalar allah korusun bebegini insallah....

canım ben çok gördüm tek embriyo ile hamile kalan bu konuya sakın tailma rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey var mı bu dünyeda iyi düşün iyi olsun canım

Arkadaslar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar bugün dua edelim hepimiz için Rabbim dualarımızı kabul etsin oinsllh

canım bütün dualarım seninle inşallah basit bi kanamdır bebğin seninledir rabbime emanet olun canım korusun kollasın sizi hiç ayırmasın sizi

maaşallah canım sağlıkla kucağına da lırsın inşallah biz zaten o bulantıları görmek için ne kadar çaba sarfettik demi canım inşallah en kısa zamanda geçer rahat bi hamilelik geçirisin canım :21

kızlar dondurulmuşlarda süreç nasıl işliyor?
bugün yarın adet olucam ve ikinci günü doktora gideceğim.
sonrasında neler oluyor?
kaç gün sonra transfer acaba, ona göre izin alıcam.

kızlar dondurulmuşlarda süreç nasıl işliyor?
bugün yarın adet olucam ve ikinci günü doktora gideceğim.
sonrasında neler oluyor?
kaç gün sonra transfer acaba, ona göre izin alıcam.

adetin ikinci veya üçüncü günü ultrasonla başlıyorsun canım estrofem diye bazen başka isimde bi ilaç kullanıyorsun rahimi kalınlaştırmak için. arada kontroller doktoruna ve senin ilaca verdiğin etkiye göre değişiyor ilaca başladıktan bir hafta sonra gene ultrason ona göre tekrar ilaç miktarı değişebiliyor bir hafta sonra gene kontrol ve bi kça gün sonra transfer adetinin 14- 20 gün arası rahim kalınlığına ve yumurtaların durumuna göre belirlenip transfer oluyor canım. transfere kadar izin almana gerek yok bir saatlik kaçamaklar konrtol için yetiyor canım :))

kızlar 2012 ocak şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar topiği çok hızlı bi topic arada okumaya ayzmaya çalışıyorum yetişemiyorum yaaa :))

acayip şeyler oluyor orda çok ilginç birisi 10. gün test yaptırdı negatif çıktı sonra kliniğinde 12 gün yaptırdı pozitif çıkmış yaaa :))) iki üç tane kendiliğinden gebe kalanlar var :)) sonuçların çoğu pozitif maaşallahhh değişik olayların yaşandığı bi topic gülmek için moral olsun diye arada girip okuyabilirisiniz

karasu geçmiş olsun inşallah bebeyine bişi olmicak içini ferah tut
kızlar bu gün ayşşe arkadaşımız testb yapacaktı gelmedi daha

çok sağol canım, transfere kadar izin almayayım daha sonra kullanırım iznimi.
muayene için de sabah erken gider yetişirim işime.

kötü düşünme canım Rabbim ''OL'' dedikten sonra belki o embriyoya bile gerek kalmadan hamile kalırsın dua et sadece...O her şeyi bile ve işitendir...

çok sağol canım, transfere kadar izin almayayım daha sonra kullanırım iznimi.
muayene için de sabah erken gider yetişirim işime.

yok canım alma boşuna saatini de ayarlarsın işişne göre öğlen arasına falan çünkü transferden sonra daha fazla ihtiyaç duyacaksın izne. ben öğretmenim sabhaçıyım sabah derse girmiştim öğlene kdar okuldan eşim aldı transfer için kliniğe gitmiştik sonra da 7 . gün başlamıştım işe çarşamba transfer oldu ben salı işe başladım doktorum başla demişti ilk üç gün önemli demişti bana istersen rapor veririm ama evde durdukça daha çok düşüneceksin sıkılacaksın dedi ani hareket yapmadan kendini yormadan eğiip kalkmadan uzanmadan karın kaslarını yormadan normal hayatına devam etmende hiç bir sakınca yok demişti

ya arkadaşlar bi sorum olucakti? dondurulmuş embriyolarımı merkezimden alıp başka merkezde transfer yaptırabilirmiyim? sizce sağlıklı olurmu lütfen bana yardımcı olun ya kafam karmakarışık.. aynı merkezde yaptırmak istemiyorum. tam teşekkülü araştırılmak istiyorum. biryerlerde sorun olduğunu hissediyodum. ve geçengün merkezimden bu günekadar yapılan tüm test sonuçlarımı istedim. gerçi pek taraftar olmadılar ama ben ısrar ettim. sonuçlara bakılınca iyi olmadığını anladım, yani e2 değerim 3000 lerde iken bana trasnsferimi yaptılar( şimdi kendim değerlendiriyorum. ve oyüzden aynı merkz. yapttırmak istemiyorum ama geride dondurulmuşlarım var.. ne yapabilirim arkadaşlar...

selam kızlar, uzun zamandır sayfaya giriyor, oluyor ve çıkıyordum. Soğan kürüne devam ediyorum nasıl bir akıntı geliyor öyle şaşırdım. Normal mi bu? Sudenaz hayırlı olsun ikizlerin, şimdiden hazırla kendini uykusuz gecelere:) sakın ha ikisine aynı şeyi giydirme. Bir psikolog olarak her birinin kendine özgü kişiliği olsun:) karasu dilerim kanaman biter sen de bu kaygıdan kurtulursun:) eminim senin gibi pozitif düşünen biri bununla başedebilir. Edanur sana bir soracağım. Şimdi senin transferin yumurtalardan dolayı ertelendi. Dondurulmuş tranfer ederken yumurtalarının ne durumda olduğu neden önemli ki? Zaten embriyoyu rahime yerleştirecekler. Benim burdaki eksik bilgim ne? Yeni başlayan arkadaşlar hepinize bol şans ben de 1yasin okuyabildim size.

canım bu tamamen kliniğe bağlı bazı merkezler sorun çıkartıyor vermiyorlar bazen de her şey prosedürüne uygun olsun diye gıcıklık yapıyor sorun çıkartmazlarsa taşıyabilirsin ilk önce gitmek istediğin kilinikle görüşmen lazım orası kabul ederse kendi kliniğinle görüşmen lazım verrise azot tankı ayarlayıp taşıyabilirsin canım. bende hiç sonuçlarımı görmüyorum doktorum sadece iyi diyor ona güvenmem gerekiyor içimin rahat olması için ama bazen bende düşünüyorum bir hata var diye ççünkü nerdeyse herkesten her kontrolünde kan alıp bakıyorlar bende sadece bir kere falan bakıyorlar bende hasta olup gittiğimde isteyecem bütün horman testlerini

ben pek anlamıyorum yeni üye gibiyim.paylaşmak istiyorum mesajlar atıyorum cevap alamıyorum sizi arkadaş listesine ekledim mesaj geldi mi

canım elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum ben burda hatırladığım kadarıyla sanada yazmıştım nasık yardımcı olabilirim merak ettiğin ne canım

cnm nasıl e2 o seviyedeyken transver yapıldı benim 150 çıktı tedavi iptal edildi,60 ın altında olması gerkiyo dendi doğum kontrol hapı kullanmıştım,taşıma konusuda cnm taşıya biliyosun özelden özele taşırsan pek bi sorun çıkmıyo,ama araya devlet girerse presedur çok uzuyo,sağlık bakanlığında heyet isteniyo,aynı şehirde taşıyacaksan sorun yok ama il dışına pek önermiyolar benim taşımak istediğim merkezle arası 15 dk falan çözülmeye başlar sabah alıp öğlen transver yapmamız lazım demişlerdi.ama benim ebriolarım üniversite hast olduğundan paya presedür çıktı.özel de ugraşmak istemedi.yine üniversite hastanesinde yaptırdım ben 2 embriyo transver edilsin diye taşımak istedim kısmet olmadı.hakkında hayırlısı olsun.

kızlar estrofeme başladıktan sonra hangi testler yapılıyor ?? bana taransfere kadar doğr düzgün hiç kan testi yapılmıyor donmuşlarda tabi tazelerde her gün bir sürü kan alırlardı ama çok şükür hiç birinde sorun çıkmadı acaba onlarda sorun olmadığından mı yapmadı çünkü tazelerden sonra adet oldum hiç ara vermeden tekrar başlamıştım. o yüzden mi yapmadı acaba. neler yapılması gerekiyor kim hangi testi yaptırdı yazarsa bende adet olabilirsem bi olduğumda kontrole gittiğimde sorayım bi neden yapılmıyo diye :)) zaten adam bıktı benim sorularımdan :))

Canım bende soğüan kürünü yapmıştım akıntının gelmesi iyi içini temizliyor bnede de olmuştu faydası olmuş demekki içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…