CAnimm nbr benim dün aksam yine kanama başladı ama busefer ki çok fazla sürekli pet değiştiyorum 11de Dr da olucaz insllh hayırlı hbr vericem birsey olmadıgını hissediyrm sadece kanama tedirgin ediyor hemde çok ama bu adet oluyr gibiyim sancılı agrili ben ağrım başlayınca anlıyorum iste böyle Cnm dua et bana ne olur sen nasilsin tedavin nasl gidiyr cnmm
Bir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.
CAnimm nbr benim dün aksam yine kanama başladı ama busefer ki çok fazla sürekli pet değiştiyorum 11de Dr da olucaz insllh hayırlı hbr vericem birsey olmadıgını hissediyrm sadece kanama tedirgin ediyor hemde çok ama bu adet oluyr gibiyim sancılı agrili ben ağrım başlayınca anlıyorum iste böyle Cnm dua et bana ne olur sen nasilsin tedavin nasl gidiyr cnmm
Arkadaslar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar bugün dua edelim hepimiz için Rabbim dualarımızı kabul etsin oinsllh
Sudenaz ikizler geliyormus ancak okuyabildim cok sevindim gozun aydin ikisininde kalp atisini duymussun cok sukur sag salim neguzel bir ses diymi benim duydugun en guzel melodi diye dusunmustum ilk duydugumda...allah sonuna kadar boyle gotursun insallah....
bende 9 haftalik oldum bugun kontorlumuz var insallah hersey yolundadir...bende bulanti cok ogrume had safhada sen ne alemdesin?
kızlar dondurulmuşlarda süreç nasıl işliyor?
bugün yarın adet olucam ve ikinci günü doktora gideceğim.
sonrasında neler oluyor?
kaç gün sonra transfer acaba, ona göre izin alıcam.
adetin ikinci veya üçüncü günü ultrasonla başlıyorsun canım estrofem diye bazen başka isimde bi ilaç kullanıyorsun rahimi kalınlaştırmak için. arada kontroller doktoruna ve senin ilaca verdiğin etkiye göre değişiyor ilaca başladıktan bir hafta sonra gene ultrason ona göre tekrar ilaç miktarı değişebiliyor bir hafta sonra gene kontrol ve bi kça gün sonra transfer adetinin 14- 20 gün arası rahim kalınlığına ve yumurtaların durumuna göre belirlenip transfer oluyor canım. transfere kadar izin almana gerek yok bir saatlik kaçamaklar konrtol için yetiyor canım :))
Bir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.
çok sağol canım, transfere kadar izin almayayım daha sonra kullanırım iznimi.
muayene için de sabah erken gider yetişirim işime.
ben pek anlamıyorum yeni üye gibiyim.paylaşmak istiyorum mesajlar atıyorum cevap alamıyorum sizi arkadaş listesine ekledim mesaj geldi midondurulmuşlarla tedavisine başlayanlar birbirimize destek olalım.
ya arkadaşlar bi sorum olucakti? dondurulmuş embriyolarımı merkezimden alıp başka merkezde transfer yaptırabilirmiyim? sizce sağlıklı olurmu lütfen bana yardımcı olun ya kafam karmakarışık.. aynı merkezde yaptırmak istemiyorum. tam teşekkülü araştırılmak istiyorum. biryerlerde sorun olduğunu hissediyodum. ve geçengün merkezimden bu günekadar yapılan tüm test sonuçlarımı istedim. gerçi pek taraftar olmadılar ama ben ısrar ettim. sonuçlara bakılınca iyi olmadığını anladım, yani e2 değerim 3000 lerde iken bana trasnsferimi yaptılar( şimdi kendim değerlendiriyorum. ve oyüzden aynı merkz. yapttırmak istemiyorum ama geride dondurulmuşlarım var.. ne yapabilirim arkadaşlar...
ben pek anlamıyorum yeni üye gibiyim.paylaşmak istiyorum mesajlar atıyorum cevap alamıyorum sizi arkadaş listesine ekledim mesaj geldi mi
ya arkadaşlar bi sorum olucakti? dondurulmuş embriyolarımı merkezimden alıp başka merkezde transfer yaptırabilirmiyim? sizce sağlıklı olurmu lütfen bana yardımcı olun ya kafam karmakarışık.. aynı merkezde yaptırmak istemiyorum. tam teşekkülü araştırılmak istiyorum. biryerlerde sorun olduğunu hissediyodum. ve geçengün merkezimden bu günekadar yapılan tüm test sonuçlarımı istedim. gerçi pek taraftar olmadılar ama ben ısrar ettim. sonuçlara bakılınca iyi olmadığını anladım, yani e2 değerim 3000 lerde iken bana trasnsferimi yaptılar( şimdi kendim değerlendiriyorum. ve oyüzden aynı merkz. yapttırmak istemiyorum ama geride dondurulmuşlarım var.. ne yapabilirim arkadaşlar...
selam kızlar, uzun zamandır sayfaya giriyor, oluyor ve çıkıyordum. Soğan kürüne devam ediyorum nasıl bir akıntı geliyor öyle şaşırdım. Normal mi bu? Sudenaz hayırlı olsun ikizlerin, şimdiden hazırla kendini uykusuz gecelere:) sakın ha ikisine aynı şeyi giydirme. Bir psikolog olarak her birinin kendine özgü kişiliği olsun:) karasu dilerim kanaman biter sen de bu kaygıdan kurtulursun:) eminim senin gibi pozitif düşünen biri bununla başedebilir. Edanur sana bir soracağım. Şimdi senin transferin yumurtalardan dolayı ertelendi. Dondurulmuş tranfer ederken yumurtalarının ne durumda olduğu neden önemli ki? Zaten embriyoyu rahime yerleştirecekler. Benim burdaki eksik bilgim ne? Yeni başlayan arkadaşlar hepinize bol şans ben de 1yasin okuyabildim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?