Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hayatım soğan kürüne devam et akıntının olmasıda iyi takma kafana ben yaptım erkende adet oldum oda iyi oldu tedavim başlamış oldu
Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh

allaha şükür sevindim kuzum kanamanın durmasını kendine yinede dikkat et siz bizim kıymetli hamişlerimizsiniz ona göre

canim önce yumurtlamam lazimmis yani yumurtanin gelisip catlamasi lazimmis ondan sonra rahim hamilelige hazirlaniyor yani rahim duvari kalinlasiyor benim adetimin 16.gününde yumurta 10mm rahimde 7mmdi ama catlama olmamisti yumurtalarda cok kücük kalmisti doktorum kan tahlili yapti yumurta catlamaz dedi bunlar büyümez deyip iptal etti tedaviyi hatta önümüzdeki ay gec adet olursun dedi.simdi adet olunca ayni seyi yasamamak icin adetimin 3üncu gününden 7inci gününe kadar klomifen kullanacam yumurtalar gelissin diye Insallah bu sefer hersey iyi gider

canim bi ilac varmis adi Branca Ursului duydunmu hic sadece roman yadaymis, hatta böyle bi topic bile var sitede. yumurta gelisimi icin mis

canim bi ilac varmis adi Branca Ursului duydunmu hic sadece roman yadaymis, hatta böyle bi topic bile var sitede. yumurta gelisimi icin mis

görmüstüm canim ama kararsiz kaldim suanda ARSLANPENCESI KÜRÜNÜ yapiyorum cay gibi iciyorum Ibrahim Saracoglunun sitesinde gördüm adet düzensizligi icinmis bilmiyorum yanlismi yapiyorum

ya benim bugün 9. günüm ve kasiklarim cok agriyo sanki adet oluvercekmisim gibi, normal mi:18:

canim insallah hamilesindir bence agri iyi birsey tutunmanin göstergesi bilmiyorum yanlismiyim cünkü ben hic birindede agri sizi hissetmedim hep negativ sonucunu aldim.arkadasim ise habire agliyordu adet oluyorum diye agrilarim var diyordu kasik agrisi ve adet agrisi gibi simdi cok sükür ikizleri dogdu 40günlükler.insallah seninde positiv haberini aliriz kutlamalarini yapariz burda canim....

Şimdi anladım canım, ben de kendi kendime ne alaka diyordum...demek dondurulmuşlarla denerken bile yumurtanın çatlaması önemliymiş...Umarım bu ilaçlar işe yarar...İncir kürünü duydum, işe yarıyormuş..denedin mi hiç?

:
görmüstüm canim ama kararsiz kaldim suanda ARSLANPENCESI KÜRÜNÜ yapiyorum cay gibi iciyorum Ibrahim Saracoglunun sitesinde gördüm adet düzensizligi icinmis bilmiyorum yanlismi yapiyorum

canim meraba ben nezaman tegemin gec gelebilir korkusu oluyo bendede (BEN GENEL TAGEM GELSINDIYE PAPATYA CAYI VE BALIN ICINE CÖREK OTU KATIP CIGNIYIP YIYIRUM ARDINDAN PAPATYA CAYINI ICIYORUM 1 2 GUN SONRA SIP GELIYO)

Ben de incir kürünü duymuştum saraçoğlu'ndan..Nette bir araştırsana...Ben de soğan kürüne devam ediyorum...Kokusu olmasa sevdim tadını:))

insallah ise yarar canim zaten adetimin 10uncu gününde incir kürünü yaptim 16inti günümde gittigim gelismemis dedi doktorum anlamadim yani hic birsey

:

canim meraba ben nezaman tegemin gec gelebilir korkusu oluyo bendede (BEN GENEL TAGEM GELSINDIYE PAPATYA CAYI VE BALIN ICINE CÖREK OTU KATIP CIGNIYIP YIYIRUM ARDINDAN PAPATYA CAYINI ICIYORUM 1 2 GUN SONRA SIP GELIYO)

deneyecem canim belkide ondan yumurtalarim gelismedi:26: bu ay grip olmustum ha bire papatya cayi iciyordum hatta tüsü yapiyordum yüzüme papatya cayiylan bataniyenin altina koyup buharini icime cekiyordum bir an önce gripten kurtulup tedavime engel olmasin diye.

insallah ise yarar canim zaten adetimin 10uncu gününde incir kürünü yaptim 16inti günümde gittigim gelismemis dedi doktorum anlamadim yani hic birsey

Anladım canım , ben de soğan küründen sonra incir kürünü yapayım diyorum:)) ilaçlar eminim işe yarar..Benim arkadaşım arhim kanseriydi. Yarım rahimle hamile kaldı, bebeği ona göre yerleştirdiler. Şu an çok tatlı, akıllı ve yaramaz bir kızı var...O da hep ben hamile kaldıysam herkes kalır der...umudumuzu yitirmemek gerekiyor.

Ben de incir kürünü duymuştum saraçoğlu'ndan..Nette bir araştırsana...Ben de soğan kürüne devam ediyorum...Kokusu olmasa sevdim tadını:))

yaptim canim bu ay incir kürünü adetimin 10uncu gününden itibaren ama 16tinci günümde hic gelismemisti yumurta acaba bu kürleri kullanip hatami yapiyorum bilmiyorum bende sastim kaldim halime esimde sperm sorunu vardi ama simdi benim sorunum daha zor kader iste ne yapalim katlanacagiz sabretmek lazim.sogan suyu kist icin süper ise yariyor her ciktiginda iciyorum igrenc olsadaama geciyor kisttim 10günde

Canım benım koca öglencı yarım saat sonra damlar kocıs gelmeden ben namaz kılayım sonra gelınce yemek faslı cay faslı onu getır maraton baslıyo

canimm insallah insallah, cok saol moral oldu. insallah sanada sifa olur aslanpencesi kürü

Haaaaa kızlar cıkmadan önce gırıp :2::2::2lanlara ben cayı demlerken demıne karanfıl alt suyuna cubuk tarcının yarısını ve kucuk bı parca zencefılı soyum kaynamayan alt demlıktekı suyuna atıyorum kaynadıktan sonra ıcıyorum sıfa olur ınsallah

Canım benım koca öglencı yarım saat sonra damlar kocıs gelmeden ben namaz kılayım sonra gelınce yemek faslı cay faslı onu getır maraton baslıyo

sagol canim.allah kabul etsin namazini,bizi unutma duanda.eee kocisine iyi bak o sana daha lazim canim

Kızlar kafam çok karışık. Mart adetimle yeni bir tedaviye başlamak istiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama Ankara'ya gitmiştim ilk tüp bebek tedavim için. Doktorum arkadaşımdı. Şimdi 2.ci için aslında 3.(biri dondurulmuştu) İstanbul'da bir yere başvurayım dedim. Arkadaşımla konuştum, o da bana Memorial Cem Demirel ile Mustafa Bahçeci'yi önerdi. Ben de Amerikan Hastanesinden Bülent Urman'a gidip ön muayene olmuştum. Şimdi ben nereye gideyim? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…