Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....
canım transfer tarihin kesinleşmiş..çok güzel..rabbim ayırmasın inşallahhh....boğazın içinde sıcak bişeyler iç sürekli canım...![]()
canım ilk belirtiler bulantılar falan başlamışşş ayyy çok sevindim :))![]()
bunlar güzel şeyler olsa gerek artık seninkiler iyice kendini belli etmeye başlıyor desene
![]()
![]()
![]()
canımm karda oyna sen :))) neyse hadi seninde yaklaşıyo canımmm
merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....
valla canım..bide nasıl uyuyorum varya..sabah zor kalkıyorum..kahvaltı yaptım..bidaha yattım hemen uyudum yine
ay benimkiler pek çalışkanlar maaşallahhh
tüm dualarım sizlerde bu son denemelerinizde bu duyguyu yaşamanız şeklinde inşallahhhh![]()
canım ilk belirtiler bulantılar falan başlamışşş ayyy çok sevindim :))![]()
bunlar güzel şeyler olsa gerek artık seninkiler iyice kendini belli etmeye başlıyor desene
![]()
![]()
![]()
çok azimli seninkiler maaşallahbak seni bile yoruyorlar hemen uyuyorsun
![]()
aminnnnn
inşallah canım inşallah bazen çok korkuyorum ama gene negatifi görmekten
![]()
ama çok istiyorum hemen olsun istiyorum rabbim göstermesin ama son donmuşlarda olmazsa bi kaç ay sonra kalan son birikmişle yeniden başlamayı düşünüyorum. rabbim inşallah bu sefer verir de kalanlarıda doğum hazırlıkları için kullanırız
![]()
okadar hasretizki hepimiz hamile kalalımda yeterlki diyoruz yani bulantıya bile sevinir olduk :)))
sudenazzz çok sevindim olsun cnaum bulansın iyice hissedersin ama tabiki inş. 9 ayın böyle geçmesin çok zor olur canım benimm(
ilk zamanlar hepimiz yaşayalıam midemiz bulansın,çok uyuyalım nebileyim hissedelim yaaa
EFEYLÜL....geçmiş olsun canım ..tedaviye start verireceksin öylemi inş. bukez sendende alıcaz pozitifii sonrada yaa midem bulanıyor demeleriiii![]()
inşaallah canım..
bebişine oda hazırlarsın ciciler alırsın artık seninde gözün kalmaz vitrinlerde içlenmezsin inşaallah.....
kaç buz bebişin var annecik![]()
teşekkür ederimevet canım başlayacam allahın izniyle adetimi bekliyorum bir hafta içinde lutuf da bulunup gelirlerse normalde 3 gün sonra olmam lazım. daha fazla beklemek istemiyorum eşimin içinde o evlat özlemini gördükçe ben çok kötü oluyorum
anlatmammıştı dün anlattı iş yerinde 20 gün içinde 6 arkadaşının bebeği olmuş. hayırlı olsuna gitmişler ve hepsi de kız eşimde inanılmaz bi şekilde kız istiyor anlatırken gözleri doldu
![]()
onu böyle görmeye dayanamıyorum. şuan bile ağlıyorum aklıma gelince o hali...
dediğin gibi artık bulantılara kusmalara dokuz ay yatmaya her çileye razıyız biz yeter ki onları sağlıkla kucağımıza alalım. şuan çektiğimiz acılardan zorluklardan daha kötü olamaz herhalde diye düşünüyorum... inşallah canım inşallah hepimiz aynı duyguları aynı güzel haberleri burdan paylaşırız
![]()
canım kesinlikle haklısın... sanki duygularımı dile dökmüşsün canım yaaRaabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
çok azimli seninkiler maaşallahbak seni bile yoruyorlar hemen uyuyorsun
![]()
aminnnnn
inşallah canım inşallah bazen çok korkuyorum ama gene negatifi görmekten
![]()
ama çok istiyorum hemen olsun istiyorum rabbim göstermesin ama son donmuşlarda olmazsa bi kaç ay sonra kalan son birikmişle yeniden başlamayı düşünüyorum. rabbim inşallah bu sefer verir de kalanlarıda doğum hazırlıkları için kullanırız
![]()
okadar hasretizki hepimiz hamile kalalımda yeterlki diyoruz yani bulantıya bile sevinir olduk :)))
sudenazzz çok sevindim olsun cnaum bulansın iyice hissedersin ama tabiki inş. 9 ayın böyle geçmesin çok zor olur canım benimm(
ilk zamanlar hepimiz yaşayalıam midemiz bulansın,çok uyuyalım nebileyim hissedelim yaaa
EFEYLÜL....geçmiş olsun canım ..tedaviye start verireceksin öylemi inş. bukez sendende alıcaz pozitifii sonrada yaa midem bulanıyor demeleriiii![]()
inşallah dediğin olacak canım..sen bu denemede buz bebişlerine kavuşacaksın..kalan paranlada çatır çatır doğuracaksın inşallahhhh
bende memnunum halimden..hep derdim nasıl bişeymiş bu yaa diye..hayaldi gerçek oldu..inşallah sizlerinde gerçekleşecek...![]()
valla canım..bide nasıl uyuyorum varya..sabah zor kalkıyorum..kahvaltı yaptım..bidaha yattım hemen uyudum yine
ay benimkiler pek çalışkanlar maaşallahhh
tüm dualarım sizlerde bu son denemelerinizde bu duyguyu yaşamanız şeklinde inşallahhhh![]()
Canim insallah ise yarar cünkü bende yariyor her kist ciktiginda 10-15gün iciyorum kist yok oluyor.Simdi bir orta boy sogani normal bildigimiz sogan. 1,5bardak su klorsuz su olacak,suyu kaynat sonra soganin dis kabugunu soyup dörde veya altiya böl kaynayan suyun icine at 5dakika agzi kapali olarak kaynat canim iliyinca süzüp ic yemeklerden 10 dakika önce günde iki defa her seferinde taze hazirlanacak sabah ve aksam veya aksam ve gece icebilirsin ilik olmasi önemli.![]()