Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ilk belirtiler bulantılar falan başlamışşş ayyy çok sevindim :)) :46: :46: bunlar güzel şeyler olsa gerek artık seninkiler iyice kendini belli etmeye başlıyor desene :9: :34: :1:

merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....

canım transfer tarihin kesinleşmiş..çok güzel..rabbim ayırmasın inşallahhh....boğazın içinde sıcak bişeyler iç sürekli canım...:34:

canım ilk belirtiler bulantılar falan başlamışşş ayyy çok sevindim :)) :46: :46: bunlar güzel şeyler olsa gerek artık seninkiler iyice kendini belli etmeye başlıyor desene :9: :34: :1:

valla canım..bide nasıl uyuyorum varya..sabah zor kalkıyorum..kahvaltı yaptım..bidaha yattım hemen uyudum yine :37:
ay benimkiler pek çalışkanlar maaşallahhh :8:

tüm dualarım sizlerde bu son denemelerinizde bu duyguyu yaşamanız şeklinde inşallahhhh :49::49:

canımm karda oyna sen :))) neyse hadi seninde yaklaşıyo canımmm

evet yaaa biraz romantizim yaşayalım dedik :)) belki bi daha kar yazmaz falan dedik fırsattan faydalandık ama benim öksürük iyice arttı :43: inşallah biran önce toparladrım da rahatca transfere hazırlanırım :1:

merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....

çok geçmiş olsun canım bende senin gibiyim çok fena öksürüğüm geçmiyor yaklaşık 10 gündür bende çok sevdi beni herhalde :1: transfer tarihinde belli olmuş çok sevindim canım inşallah bu son olur kavuşursun bebişlerine :21: bende o sıralar bi aksilik çıkmazsa adetimin ilk günleri olur herhalde ilaçlara başlamıış olmayı düşünüyorum :21: :1: :9: :46:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2375
[/TD]
[TD]6500
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]14.621
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]1800
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]7300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]45.755
[/TD]
[TD]16.685
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]1414
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]7575
[/TD]
[TD]14.622
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]57.678
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]62.425
[/TD]
[TD]55.378
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]12.322
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SYE
YEŞİL034
HNESRİN
AYLİNNİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]64
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
valla canım..bide nasıl uyuyorum varya..sabah zor kalkıyorum..kahvaltı yaptım..bidaha yattım hemen uyudum yine :37:

tüm dualarım sizlerde bu son denemelerinizde bu duyguyu yaşamanız şeklinde inşallahhhh :49::49:

çok azimli seninkiler maaşallah :nazar: bak seni bile yoruyorlar hemen uyuyorsun :9: :nazar: aminnnnn :21: inşallah canım inşallah bazen çok korkuyorum ama gene negatifi görmekten :14: :50: ama çok istiyorum hemen olsun istiyorum rabbim göstermesin ama son donmuşlarda olmazsa bi kaç ay sonra kalan son birikmişle yeniden başlamayı düşünüyorum. rabbim inşallah bu sefer verir de kalanlarıda doğum hazırlıkları için kullanırız :9:

okadar hasretizki hepimiz hamile kalalımda yeterlki diyoruz yani bulantıya bile sevinir olduk :)))
sudenazzz çok sevindim olsun cnaum bulansın iyice hissedersin ama tabiki inş. 9 ayın böyle geçmesin çok zor olur canım benimm:((
ilk zamanlar hepimiz yaşayalıam midemiz bulansın,çok uyuyalım nebileyim hissedelim yaaa:49:
EFEYLÜL....geçmiş olsun canım ..tedaviye start verireceksin öylemi inş. bukez sendende alıcaz pozitifii sonrada yaa midem bulanıyor demeleriiii:3:

çok azimli seninkiler maaşallah :nazar: bak seni bile yoruyorlar hemen uyuyorsun :9: :nazar: aminnnnn :21: inşallah canım inşallah bazen çok korkuyorum ama gene negatifi görmekten :14: :50: ama çok istiyorum hemen olsun istiyorum rabbim göstermesin ama son donmuşlarda olmazsa bi kaç ay sonra kalan son birikmişle yeniden başlamayı düşünüyorum. rabbim inşallah bu sefer verir de kalanlarıda doğum hazırlıkları için kullanırız :9:

inşaallah canım..
bebişine oda hazırlarsın ciciler alırsın artık seninde gözün kalmaz vitrinlerde içlenmezsin inşaallah.....
kaç buz bebişin var annecik:49:

okadar hasretizki hepimiz hamile kalalımda yeterlki diyoruz yani bulantıya bile sevinir olduk :)))
sudenazzz çok sevindim olsun cnaum bulansın iyice hissedersin ama tabiki inş. 9 ayın böyle geçmesin çok zor olur canım benimm:((
ilk zamanlar hepimiz yaşayalıam midemiz bulansın,çok uyuyalım nebileyim hissedelim yaaa:49:
EFEYLÜL....geçmiş olsun canım ..tedaviye start verireceksin öylemi inş. bukez sendende alıcaz pozitifii sonrada yaa midem bulanıyor demeleriiii:3:

teşekkür ederim :34: evet canım başlayacam allahın izniyle adetimi bekliyorum bir hafta içinde lutuf da bulunup gelirlerse normalde 3 gün sonra olmam lazım. daha fazla beklemek istemiyorum eşimin içinde o evlat özlemini gördükçe ben çok kötü oluyorum :43: anlatmammıştı dün anlattı iş yerinde 20 gün içinde 6 arkadaşının bebeği olmuş. hayırlı olsuna gitmişler ve hepsi de kız eşimde inanılmaz bi şekilde kız istiyor anlatırken gözleri doldu :43: :14: onu böyle görmeye dayanamıyorum. şuan bile ağlıyorum aklıma gelince o hali... :43: dediğin gibi artık bulantılara kusmalara dokuz ay yatmaya her çileye razıyız biz yeter ki onları sağlıkla kucağımıza alalım. şuan çektiğimiz acılardan zorluklardan daha kötü olamaz herhalde diye düşünüyorum... inşallah canım inşallah hepimiz aynı duyguları aynı güzel haberleri burdan paylaşırız :21:

inşaallah canım..
bebişine oda hazırlarsın ciciler alırsın artık seninde gözün kalmaz vitrinlerde içlenmezsin inşaallah.....
kaç buz bebişin var annecik:49:

dört taneydi iki tanesini kullandım iki ay olcak işte şimdi kalan iki taneyi kullancam sinşallah gerek kalmaz ama sonra mecburen tazelere başlaycaz :34: aminnnn inşallah hepimiz artık çarşıda pazarda bebek mağazalarının önnden geçerken iç geçirmeyelim canım girelim içeriye bebeğimize cici cici şeyler alalım kendimizden çok onun eksiklerini düşünelim kış eldi üşümesin yaz geldi terlemesin diye telaşlamnalım inşallah :21::21: :21:

teşekkür ederim :34: evet canım başlayacam allahın izniyle adetimi bekliyorum bir hafta içinde lutuf da bulunup gelirlerse normalde 3 gün sonra olmam lazım. daha fazla beklemek istemiyorum eşimin içinde o evlat özlemini gördükçe ben çok kötü oluyorum :43: anlatmammıştı dün anlattı iş yerinde 20 gün içinde 6 arkadaşının bebeği olmuş. hayırlı olsuna gitmişler ve hepsi de kız eşimde inanılmaz bi şekilde kız istiyor anlatırken gözleri doldu :43: :14: onu böyle görmeye dayanamıyorum. şuan bile ağlıyorum aklıma gelince o hali... :43: dediğin gibi artık bulantılara kusmalara dokuz ay yatmaya her çileye razıyız biz yeter ki onları sağlıkla kucağımıza alalım. şuan çektiğimiz acılardan zorluklardan daha kötü olamaz herhalde diye düşünüyorum... inşallah canım inşallah hepimiz aynı duyguları aynı güzel haberleri burdan paylaşırız :21:

canım kesinlikle haklısın... sanki duygularımı dile dökmüşsün canım yaa:43: Raabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım kesinlikle haklısın... sanki duygularımı dile dökmüşsün canım yaa:43: Raabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

amin inşallah canım inşallah :21: rabbim eminim ki hakkımızda hayırlı olanı bize veriyor ama bizim içimizde hasret o kadar büyük ki bazen bunu unutuyoruz sanırım :43: çok korkuyorum çoooookkkkkk :43: :14:

inşallah dediğin olacak canım..sen bu denemede buz bebişlerine kavuşacaksın..kalan paranlada çatır çatır doğuracaksın inşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

bende memnunum halimden..hep derdim nasıl bişeymiş bu yaa diye..hayaldi gerçek oldu..inşallah sizlerinde gerçekleşecek...:49::49:

inşallah dediğin olacak canım..sen bu denemede buz bebişlerine kavuşacaksın..kalan paranlada çatır çatır doğuracaksın inşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

bende memnunum halimden..hep derdim nasıl bişeymiş bu yaa diye..hayaldi gerçek oldu..inşallah sizlerinde gerçekleşecek...:49::49:

inşallah inşallah dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar :21: hepimiz için bu tedaviler son olur :21:

sudenaz canım eminim ki çok güzel bişeydir çünkü transferden sonra yaşadığımız şeyler bile bizi ne kadar mutlu ediyor bide bunları yaşasak ne kadar mutlu oluruz demiiii :9:

ooooooooooooo hayatım benim eltimde böyleydi bulantı felan yoktu ama hep uyku hali halada devam ediyor bulantıya gelince kahvaltı geçiktirmeden yapmaya çalış canım

YESİL04 - Rabbim güzel sonuçlar almanı ve duyurmanı nasip etsin inşallah.
KARASU81 - Allahım senin ve bebeğini korusun inşallah.
ELO-34 - canım hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah
ARTVİNİM08 - Allah sabır versin arkadaşım. inşallah bundan sonrakinde Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
MERALİNDA - Hayırlı olsun arkadaşım, Allah yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah
HNESRİN - Arkadaşım, kendini rahatlanmana çok sevindim. Rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini duymamızı nasip etsin inşallah. Canım ananas ve kabak çekirdeği tavsiye edilenler. bol sıvı tüketimi de önemli tabi.
WINEBİR - Canım bilgiler için teşekkürler. ben şu an ankarada anatoliaya gidiyorum. eskişehirdeyim, ankaraya gitmek pratik oluyor, istanbul daha zor tabi.inşallah haftaya Allah nasip ederse anatolia da dondurulmuşları deneyeceğiz. Rabbim inşallah bir daha merkez aratmasın ama aklımda amerikan var. burada , orasının vesile olduğu bir dolu ikizcikler var :)) bizi yavrularımıza neresi kavuşturacaksa inşallah karşımıza orası çıkar.
ROOSE- hayırlı olsun canım
EFEYLUL - canım benim, beni de duygulandırdın, Allah sana hayırlı, sağlıklı, ikiz kızlar nasip etsin inşallah arkadaşım. hepimiz ikizlere, üçüzlere karışalım uykusuzluktan, yorgunluktan bitap olalım inşallahhhh

SUDENAZ; 3535 YA HALİK-YA BARİ-YA MUSAVVİR / 3535 YA VARİS / 100 SALAVAT EKLER MİSİN

Son düzenleme:
Canim insallah ise yarar cünkü bende yariyor her kist ciktiginda 10-15gün iciyorum kist yok oluyor.Simdi bir orta boy sogani normal bildigimiz sogan. 1,5bardak su klorsuz su olacak,suyu kaynat sonra soganin dis kabugunu soyup dörde veya altiya böl kaynayan suyun icine at 5dakika agzi kapali olarak kaynat canim iliyinca süzüp ic yemeklerden 10 dakika önce günde iki defa her seferinde taze hazirlanacak sabah ve aksam veya aksam ve gece icebilirsin ilik olmasi önemli.:32:

canım aç mı içmek gerekiyor. sabah yaptım aç karna...zor içtim. midemi bulandırdı

selam kızlar epeydir yazamadım bende şimdilik bi yaramazlık yok evdeyim bol bol dinleniyorum bazen belirti arıyorum ama dediğiniz gibi daha çok erken belirtiler için daha öncekilerde hiiç bu kadar rahat hissetmemiştim mevlam nasip ederse inşallah hepinizle mutlu haberimi paylaşcam ama karnımda sanki şişlik var gibi geliyo belki ben kendimde bişey aradığım için öyle hissediyorum şimdilik sadece süt tüketiyorum sanki bu sefer olacak gibi bi hissim var Allahım hepimizin yüzünüü güldürsün inşallahhh...:)) bide ilk belirtiler ne oldu tutanların deneyimlerinden faydalanalım ne kadar zaman sonra ne gibi değişiklikler gördünüz yazıp paylaşırsanız sevinirim hepinize hayırlı günler dilerim....:))

Back
X