Bebek İkinci El dönence

Merhaba beneğiniz kız ise elimde chicconun büyülü yıldızlar dönencesi var, pembe. Açtığım konular arasında detaylı bilgi ve foto görebilirsiniz..

Merhaba beneğiniz kız ise elimde chicconun büyülü yıldızlar dönencesi var, pembe. Açtığım konular arasında detaylı bilgi ve foto görebilirsiniz..
slm
dönence almayı düşünüyorm.umarım hrhangi bir eksiği yoktur.
kargo ücreti sürpriz olsun istemiyorum.kargo sizden 50 uygun gibi .maraş merkezdeyim.

slm
dönence almayı düşünüyorm.umarım hrhangi bir eksiği yoktur.
kargo ücreti sürpriz olsun istemiyorum.kargo sizden 50 uygun gibi .maraş merkezdeyim.

Merhaba.. Tabiki sizde haklısınız kendinizce..Ürünüm eksiksiz, çiziği dahi yok..Eksiği olsa kesinlikle satışa sunmam.. Ürün Maraş'a kadar iyi bi şekilde gitmesi için güzel paketlemek gerek. Buda kargo ücreti 10-15 tl olarak yansır diye düşünüyorum. Benim yapabileceğim 45 tl son fiyat kargo size ait..

dikkatli bir biçimde paketlenirse 7.50 a da 5.50 a da kargo gelir.merkezdeyim.ister ptt ister herhangi bir kargo kabulüm.kargo şubesinden de alabilirim.aramızda pek fark yok kargo sizden 50 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…