Daha 1 ay olmuş. Biraz zaman lütfen
Daha yeni hazmetmek için biraz daha zaman gerekli .
Bicak gibi kesip atani siz hic istemeyin...
aslında sevmek onu özlemek değil
biranda bu kadar kolay unutulabilmek silinmek hırslandırıyor heralde insanı
Ah bazen saçma sapan bir olay bile insana acaba dedirtiyor.
Yerinizde olsam odak noktam dan onu çıkartmaya çalışırdım.
Bir hobi edinin bence . Boş vaktiniz kalmasın hiç.
Dönerse affedecek misin?
Senin yazdıklarından ben affedersin sinyali aldım.Şu an gelse affedersin o psikolojidesin çünkü.Zamanla geçiyor ama.Misal ben birini çok ama çok sevdim askerliğini bekledim arar diye elimde telefonla lavaboya giderdim hiç unutmam param yok arkadaşlardan üç lira aldım da ankesörden aradım sırf unutuldum sanmasın diye.İlkimdi bir de benim.Ne oldu başkasıyla evlendi aynı semtte oturuyoruz bolca da karşılaşıyoruz.Gelse affet döndüm dese acımam zamanında çok acımışım ödün vermişim senin aşamalarından çok geçtim.Oturduğumuz banka bakıp ağlardım.Ayağıma kapansa ayağımı söker atar öyle ilerlerim yine affetmem.Çok sevgi zamanla çok acımasızlığa mı dönüyor yoksa benim psikopatlığım mı bilmiyorumSanırım hayır. O da beni affedip dönmez.
Kıyamam yaa.Allah değerini aratsın umarım..Neden ayrılmıştınız.Çok haklısınız aslında bir ayda bile baya topladım kendimi ama o kadar salakça ve eksik bitti ki her şey her an gelecekmiş gibi hissediyorum
Kıyamam yaa.Allah değerini aratsın umarım..Neden ayrılmıştınız.
Zaman ilaç.. Biz de yaşadık yaşıyoruz çok zor.. Yaşın gençtir daha kolay bu yaşlarda.Kimler kimler olur ..Allah daha iyisini versin sana..
Zamanla. Ben ayrıldığım ilk aylar neredeyse odamdan doğru düzgün çıkmıyordum. Yeni biri hayatınıza girmedikçe tamamen unutamayabilirsiniz ama kesinlikle şuan ki gibi olmaz merak etmeyin. Bir süre sonra kabulleniyor ve hayatın akışına karışıyorsunuz mecburen. Ayrıldığım ilk zamanlar biraz da olsa normale döneceğimi biri söylediğinde bile inanamıyor ,hep böyle kalacağımı sanıyordum ama öyle olmuyor. Hafifliyor bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?