• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönmesi için ne yapmak gerek

Sizi gerçekçi düşünmeye davet ediyorum:işsiz: Ne o adam size karşı bir şeyler hissediyor ne de siz ona aşıksınız. Yazık ya zamanınızı bu şekilde heba etmeyin. Daha çok gençsiniz, bit meşgale bulun kendinize.

daha tanımadan etmeden konuşmadan onsuz yaşayamam moduna nasıl geliniyor açıklayıverin bir zahmet!!!

Sebep olsaydi cozume yururdun ama adam belliki istemiyor sevepsizce.. bu kadar takilma unutursun

Pişman olmuş olsa zaten gitmezdi. Hadi diyelim bir anlık gafletle gitti, bu kararından caysa çok rahat dönerdi.

1 aylık bir flört ya da arkadaşlığı bu kadar hayat memat meselesi yapmayın. Bakarsanız kaç yıllık evlilikler, kaç yıllık büyük aşklar bir anda bitip yitiyor...

Kendinizi şartlıyorsunuz bağlanmışım sevemem edemem diye. Ortada hiçbir şey yok yakında adamlar selam verseler borçlu çıkacaklar. Olabilir yani millet nişanlanıp ayrılıyor, belki baktı bir süre kafa yapılarınızın uymadığına karar verdi, tanıdıkça hoşlanmadı. Güle güle gitsin yani 1 aylık ilişkinin arkasından ağlamak ne mana? Bazen bazı kadınların acı çekmekten ve kendilerini acındırmaktan zevk aldığını düşünüyorum.

1 aylık muhabbet ama öncesinden de tanıyordum biliyordum yani demekki o süre zarfında bağlanmışım

Eşinize bile bağlanmak doğru değil. Hele ki sevgiliye.. Hayatınızın merkezine birini koymayın. Sonra gittiğinde kahrolursunuz. Kendi hayatınıza yoğunlaşın. Zamanla geçecektir.

Valla kesin döner mi bilemem ama bir ihtimal varsa o da sen hiçbir şey yapmadığında olur .
Yani hiçbir şey yapma eğer dönerse öyle döner . En ufak adımın uzaklaştırır daha çok .

Ne sevgili olmussunuz ne ask yasamissiniz
Belki minik bir flort olmus ve karsinda ki isi sevgililik boyutuna goturmek istememis.
Bunun icin bir daha kimseyi sevememe gibi bir sey soz konusu olabilir mi sence.
Hee sen asik oldugunu dusunuyorsan ara ve sor ben sana asik oldum ve bunu bir boyut atlatmak istoyorum diye.olumlu olur yada olumsuz kaybin olmaz

Adam terk ettiği için gururunuz incindi. Kazanamamış olmanın verdiği acı o. Adam sevse zaten peşinizden ayrılmazdı. Bu sebeple başka denizlere yelken açın.

Back
X