donuk koca...

ayol gören olsa ne olur adam helalini takıyor koluna iyi sabrediyosun valla bacım yengeç burcu bir insan olarak nerde ve neresi olursa olsun illa elim ayağım bi yerine değecek

yok cnm cinsellik aktif olunca daha çok düşkün oluyor benim eşimde

cinsellik pasif olunca hiç yaklaşmıyor iyice soğuk duruyor

Birlikte izleyin işte filmi, beraber birşeyler yapın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:49 çook ama çok sanslısın

Benim kocamda cok donuk senede bir öper sırnaşmaz sevgisini sürekli eve erzak alarak gösterir cok banal...bazen okadar doluyorum ki düşünceden adama patliyorum yaşlandın diye halbuki yasim 21 çok üzüyo bu durum beni icimden avaz avaz bagiriyorum kimse duymuyo((((

:)))))) ayyyyyy sarılırsam orucumu bozma git diyo diooo:) Allahm ne güldüm vallahi ne komiksnz :)

ayyyyyyy hiç güleceğim yoktu yaaaaa :)))))))))))):z:

kız yine seninkinin yükseleni iymiş..
benim kaynana da 2 saat geç doğuraymış akrep olumuş yükseleni..
akrepleri severim..
senin burcun ne bu arada kuzu?

:

Ben ikizlerim cnm.
Yok yok boğa ve akrep karışımı da hoş olmuo. Hem sinirli hem kindar bir asabi bir sevecen. Bağırır çağırır kıyametler kopar sonra bakmışsın kuyruğunu kıstırmış gelmiş kedi gibi mırlıyor :)

ayyyy kızzzz aynı eşimle beni anlatmışsınnn odun kızım bunlar değşmezzlerrrrr

kız sesli güldüm yorumunaa...
benim odun da erzakla sevgisini belli edenlerden...
nekadar çok hamallık edip eve bişey getirdiyse sevgi düzeyi okadar yüksek demektir , anlayamadıysam way halime

enemmm öylesi de komikmiş kızzz...
ossun ama severim akrepleriii yinedeee..

Benim eşimde boğa burcu,demekki geneli böyle bunların senin eşin kadar olmasa da bizde de var birazck donukluk

sözlü olarak sevgisini dillendirmesini beklemiyecen bunlardan anacım..
işte yemek yerken ağzına lokma verirse, uyurken üstünü neyim örterse..anlaki seviyo..
anlayamıyosak bizim suçumuz onlara göre..

ayyyy kızzzz aynı eşimle beni anlatmışsınnn odun kızım bunlar değşmezzlerrrrr

amaaaannn heee demi..
Allah başka dert vermesin....

Eşim değil ama sevgilim böyle kollarımı falan sıkarak sever dişlerini sıka sıka. Ben de kaçacak yer ararım. Böylesi daha kötü.

ben de boğayım ama sırnaşık bir insanım; belki cinsiyete göre falan değişiyordur.ama bence burçla falan pek alakası yoktur.gelecek yıllarda evlenirsem inşallah çok sırnaşık bir kocam olur.ben çok severim insanlara sarılmayı, öpmeyi falan.
hani diyorsunuz ya uzak durunca bir şey mi oldu diye endişeleniyor, soruyor diye...o zaman siz de bu fırsattan yararlanın, konuşun onunla bu konuda.

Benim de öyle donuk ki ne donuk her nisanliyken aynen ksitiridi ama simdi ben incitmisim onu agir konuşuyorum kavga ederken napim damarima basıyor o yüzden soğumuşmus kız gibi alıngan hisli anam ben napim. Ne edim bosansam mi diyom ondan da korkuyom yaa iyi birini bulamazssam diye her gün gelir TV izler uyur ben yanasmasam hic bi halt yapacağı yok çok sinirliyim su an yaaa

Bacisiiiii sen benim evleneceğim adamı yazmışsın ya Allah askına soyle nasıl mutlu musun ailesine düşlem mu esine karşı mı ozverili yoksa anne babasına mı ay aynı ua burç sacma geldi hayat boyu bana ama su an artık bende kabul ediyorum. Benim ki de boga. Ve şimdiden en cok sevdiği sey yemek yiyip uyumak. Ha gezmeyi de cok seviyor. Ama rahatına düşkün. Aynı senin gibi hacı diyor bana ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım eğer ilgisizlik sorun değilse çok sıkıntı bi yanı yok benim adamın..
yani yer içer uyur bi de gezer...
zararsızdır..ammaa lakinkiiii bi okadar da donukkk...
dün yine kavga ettim, aynı sebeptenn..çarşıda yürürken elini tutuyom sıkılıyo hmn..
koluna giriyom, aman çok asıldın diyo...
ben de açtım ağzımı yumdum gözümü...
bugün ilgili biraz ama uzun ömürlü olurmu bilmiyom..
odun işte...yontulduğu kdr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…