donuk koca...

Yazıkk yengenedeee valla çok zor düğünümüzde bile oynamayı bilmeyen düğün videosunu izleyip güldüğüm bir eşim var düğün cdmiz kayıp eşim saklamış vermiyo artık komedi filmimi izliyosun yeter diye bende asena gibiyim yandan yandan direk

kuzum kurban olduğum Allah işte dengeliyor demekki kader alın yazısı düşünsene onunda senın kadar atak olduğunu

vay anasını sayın seyirciler

aynen tamamen karakter bizim ailede genetik sanırım.
kardeşim benden de tembeldi, ağzını açar beklerdi napıyosun be dediğimde "bekliyorum kek ağzıma gelsin diye" derdi.
Benim de bu mertebeye erişmeme az kaldı

kuzum kurban olduğum Allah işte dengeliyor demekki kader alın yazısı düşünsene onunda senın kadar atak olduğunu

vay anasını sayın seyirciler

evet oda benim kadar hareketli olsa eminim yangın çıkardı hergün yada kovulurduk evden denge sağlanıyo bir şekilde odun modun seviyoz ama onlarda bizi fidan etti biraz

Bende olmadı ya
Benimki boğa değil tabi ondan ikizler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ikizler erkeklerde en zor burçtur vallahi burç deyip geçmeyin ucundan kıyısından da olsa benzer özellikleri taşıyor aynı burcun insanları...

Bence sabretmeye devam et benim işe yaradı dediğim süreç yaklaşık 8-9 aylık bir süreç ama yukarıda da belirttiğim gibi kendimi zorlayarak yapmadım bunu doğal olarak gelişti belki de o yüzden işe yaradı bilemiyorum:44:

hahahhahaah süpermiş yaaa sizin aileyide tuttum gerçekten süper gülerim ben ama bir zaman sonra rahatsızlık veriyorum gülerek

aramızda bu kadar benzerlik olmaz davulcu tokmağı havadayken başlıyorum lilili demeye

eşim sırf oynamayı bilmediği için düğün olsun istemedi bizde bir kere izleyebildik düğün videomuzu ondan sonra biryerde göremedim damat halayını iki ayak oynayan eşim ve pistte tutmaya çalışan ben üstüme üstüme gelen oynamaya çalışan papyonlu damat ay gözümün önüne bile geldikçe kopuyorum bide düğünde rahat oynamak için gelinliğimi ne kadar çok kaldırdıysam artık davetlilerden bir gelip indrmişti

Korkma canım

Hala öpüp koklayanlarda var bize denk gelmedi.

Sevgiliyken haftada bir iki görüşüyorsun ve genelde öpüp koklamadan başka birşey olmuyor. Evlenince sanırım cinsellik yaşandığı için onlara yeterli geliyor. Başka birşey aklıma gelmiyor.

Hergün aynı evde olmak falan. Sorduğumdada yapım bu diyor. Sevgiliyken sıkıştırıp duruyorsun beni diyom ses yok

ben bide ders verdim adama düğün öncesi halay çekioz bu bir kaptırdı ben kolunun altnda çeke çeke yerlerde sürüdü resmen dur dedim bu böyle olmıcak sen misket oyna onuda anca leylek uçuomuş gibi kaldırmış kolları okadr becerebilmiş bide öyle hırs yapmışki düğünden sonra parmakları şıklatmaktan mosmor oldu su topladı 2 hafta acı çekti garibim oynama fakiri odunum

evet oda benim kadar hareketli olsa eminim yangın çıkardı hergün yada kovulurduk evden denge sağlanıyo bir şekilde odun modun seviyoz ama onlarda bizi fidan etti biraz

TABİKİ canım benım bende çok donuğumdur misal benım herif daha canlıdır benden
ben yatayım uyuyayım akşama kadar derim o kalk hadi şuraya gidelim buraya gidelim der
açar ankara misket hobaaaa oynayalım der

hahaha o parmak şıklatma azmi benimkindede var zaten o kadar yüksek sesle müzik çalıyoki bunu insanlara duyuramazsın demiştim düğünde

Benimde doğal gelişti zorla ben söyledim diye gelsin öpsün istemiyorum. Benim 3 aydır falan birşey demiyorum.

Önceden
gel burda uzanalım,
niye öpmüyorsun vs. derdim. Şimdi demiyorum inş. değişir.

Birde biz dışarı çıktığımızda bile elele tutuşmuyoruz çok nadir elini omzuna kıyar.

Burda şaka maka eğlenceli topik oldu ama benim bunlar içime oturuyor, bazen çok üzülüyorum.

Benim ki de tutmaz elimi...
Bi gören olurmuşmuşda muşmuş......cık cık cık...
Telden yazıyom...
İfade gonderemiyom...
Anladınız siz beni eneeemmmm....

Tek ezberimde olan ifade bu gülücük.... 》》》

Son düzenleme:
Dostum sizin donukluk dışında bir iletişimsizliğiniz var gibi..hayırdır güven sarsacak bir şey mi yaşadınız?

güven sarsacak bişey yaşamadık. ikimizde çalışıyoruz ve o vardiyalı çalışıyor bir hafta görüşüyorsak bir hafta görüşmüyoruz ve o evde olduğu zamanlarda sürekli ya oyun oynuyor yada film izliyor. bunun için çok tartıştık ama hiç bir şekilde düzelmiyor. son zamanlarda artık karışmamaya başladım uzaklaştım belki anlar diye ama böyle daha mutlu sanki. sürekli böyle yürümez ilerde boşanırmıyız gibi sorularla günümü geçiriyorum

ben yengeç burcuyum doğal olarak ilgi şefkat sarılma manyağı bi insanım
annemi babamı kardeşimi hep şapur şupur öperim sarılırım eşimde yay burcu :44:
Nerdeyse 1 buçuk senedir her akşam kapıdan girince gel bakim koşarak atla der hoop koşarak bacaklarımı beline dolarım
Bi gün belini kırıcam adamın
Sevgisini bu kadar belli eden başka bi erkek görmedim sanırım hatta dışarda flnda çok sarılırız şakalaşırız bazen çok ayıp olduğunu düşünüyorum ama yapı meselesi illa dokunucam sarılıcam Mesela annem hiç sevmez böyle sırnaşıklığı sarılmayı fln Oysaki anne sevgisinden öte bi sevgi varmı Yani bana sarılmıyo diye sevgisinden şüphe edilmemesi lazım insanın diye düşünüyorum:26:

kaç senelik evlisiniz:26: benim eşimde pek konuşmayı sevmez bazen duvara konuşuyorum sanıyorumama çok ilgilidir dokunmayı sarılmayı öpmeyi çok sever hele ben iş yaparken arkamda bitiverir dur yemeği yapayım derim illa benim rahatsız edecek oramı buramı ellicek ama dediğim gibi bazen tek kelime konuşmaz yapı meselesi evet yapacak bişi yok
bu arada eşlerin bir birine birader hacı kardeş laflarına çok sinir oluyorum o hatayı eşim 1 kere yaptı ağzının payını aldı ne dedim duymadın mı kardeşim demişti. vay mezhebi geniş adam kardeşinle mi birliktesin hayrola dedim o oldu bir daha abuk subuk şekilde seslenemez bana ben ya eşiyim karısıyım bence sizde uslubunca söyleyin size hacı diye hitap etmesin şaka ya da değil çok çirkin

Pek fazla birşey bekleme değişmezler. Seni çok özlemesi lazım belki o zaman düzelir.

Önceden sizi özlüyordu şimdi herzaman yanındasınız bir kere hissettidi ikinciye ihtiyaç duymazlar bence. Siz seviyorsanız ondan beklemeyin içinizden geldiğinde sarılın öpün zamanla oda alışır belki ama ondan çok fazla beklemyin üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…