- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi fernandohoze
-
ayy yemin ediyorum yengeme benziyor ya kadın yerinde duramaz düğünlerin baş tacıdır zaten, hayat dolu neşeli. Dayım da bir o kadar ağır kanlı
Yengem sürekli söylenir Allah da bana bu kocayı verdi işte şöyle kanlı canlı olamadı şu adam diye.
ahhahaha bütün arkadaşlarım ailem hatta kendi ailesi bile aynı şeyi söylüyo gerçektenhatta senle evli olan adam yaşlanmaz diyolar adam genç kalırda ben çökücem sanırım off feci arabeske bağladım şuan azer bülbül gibi ey bu kara topraklarda bile seni istiyorrr eyyy aneyyy aneyyy diyesim varr aheyy aheyyyyyyy
Tembellik iş gibi bişey sanırım kimisi çok hareketli olur kimi çok hareketsiz karakter meselesi kimi çabuk yorulur kimi daha geç ben çok hareketli olanlardanim geçen hafta saat 12 den gece 5 e kadar dışarda gezdim ama hiç yorulmadım yanieşimde pazar günü akşam 7 ye kadar uyuyarak yeni bir rekora imza attı
kuzum kurban olduğum Allah işte dengeliyor demekki kader alın yazısı düşünsene onunda senın kadar atak olduğunu
vay anasını sayın seyirciler
Ben öyle yapıyorum uzun bir süredir. Laf oraya geldi farkettim dedi ama değişen birşey olmadı maalesef
Ben yine devam ediyorum sırnaşmıyorum zorla olsun istemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende olmadı ya
Benimki boğa değil tabi ondan ikizler
aynen tamamen karakter bizim ailede genetik sanırım.
kardeşim benden de tembeldi, ağzını açar beklerdi napıyosun be dediğimde "bekliyorum kek ağzıma gelsin diye" derdi.
Benim de bu mertebeye erişmeme az kaldı
Aynen biri bana dur desin diyorum ben artık geçen gece ramazan davulcusu geçerken tuttu krizim elimde selpak sallıyom eşim zaten suratsızbakış aynı bu tövbe tövbe deyip kafasını geri tv ye çevirdi anlatılmaz yaşanır bizim aşkımız arkadaşlar bizimle eğlenir oldular arayıp bugün evdeyseniz size gelecek gülmeye diyolar
Yazıkk yengenedeee valla çok zor düğünümüzde bile oynamayı bilmeyen düğün videosunu izleyip güldüğüm bir eşim var düğün cdmiz kayıp eşim saklamış vermiyo artık komedi filmimi izliyosun yeter diyebende asena gibiyim yandan yandan direk
kızlar bekarım ve yorumlardan korktum. normalde sevgiliyken erkekler daha çok dokunsal ki evlenince böyle mi oluyorlar. çok ilginç evlenince ne oluyo da erkekler vazgeçiyor dokunmaktan sevmekten. sevgiliyken eminim kuytu köşelerde dokunmalar oluyordur evlenince içlerine ne kaçıyor
aramızda bu kadar benzerlik olmazdavulcu tokmağı havadayken başlıyorum lilili demeye
eşim sırf oynamayı bilmediği için düğün olsun istemedibizde bir kere izleyebildik düğün videomuzu ondan sonra biryerde göremedim damat halayını iki ayak oynayan eşim ve pistte tutmaya çalışan ben üstüme üstüme gelen oynamaya çalışan papyonlu damat ay gözümün önüne bile geldikçe kopuyorum bide düğünde rahat oynamak için gelinliğimi ne kadar çok kaldırdıysam artık davetlilerden bir gelip indrmişti
evet oda benim kadar hareketli olsa eminim yangın çıkardı hergün yada kovulurduk evden denge sağlanıyo bir şekilde odun modun seviyoz ama onlarda bizi fidan etti biraz
TABİKİ canım benım bende çok donuğumdur misal benım herif daha canlıdır benden
ben yatayım uyuyayım akşama kadar derim o kalk hadi şuraya gidelim buraya gidelim der
açar ankara misket hobaaaa oynayalım der[/QU
Bu şekilde mutluysanız sorun olmaz canım allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah
ben bide ders verdim adama düğün öncesi halay çekioz bu bir kaptırdı ben kolunun altnda çeke çeke yerlerde sürüdü resmen dur dedim bu böyle olmıcak sen misket oyna onuda anca leylek uçuomuş gibi kaldırmış kolları okadr becerebilmiş bide öyle hırs yapmışki düğünden sonra parmakları şıklatmaktan mosmor oldu su topladı 2 hafta acı çekti garibim oynama fakiri odunum
TABİKİ canım benım bende çok donuğumdur misal benım herif daha canlıdır benden
ben yatayım uyuyayım akşama kadar derim o kalk hadi şuraya gidelim buraya gidelim der
açar ankara misket hobaaaa oynayalım der[/QU
Bu şekilde mutluysanız sorun olmaz canım allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah
Amin kuzummmmm cümlemizi
hahaha o parmak şıklatma azmi benimkindede var zaten o kadar yüksek sesle müzik çalıyoki bunu insanlara duyuramazsın demiştim düğünde
Canım ikizler erkeklerde en zor burçtur vallahi burç deyip geçmeyin ucundan kıyısından da olsa benzer özellikleri taşıyor aynı burcun insanları...
Bence sabretmeye devam et benim işe yaradı dediğim süreç yaklaşık 8-9 aylık bir süreç ama yukarıda da belirttiğim gibi kendimi zorlayarak yapmadım bunu doğal olarak gelişti belki de o yüzden işe yaradı bilemiyorum:44:
Dostum sizin donukluk dışında bir iletişimsizliğiniz var gibi..hayırdır güven sarsacak bir şey mi yaşadınız?
Benim ki de tutmaz elimi...
Bi gören olurmuşmuşda muşmuş......cık cık cık...
Telden yazıyom...
İfade gonderemiyom...
Anladınız siz beni eneeemmmm....
Tek ezberimde olan ifade bu gülücük.... 》》》
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?