- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Dun askksam eve gittim isten cikinca
Kapiyi çalıyorum çaliyorum benimki acmiyor
Aha dedim vallaha bana surpriz yapacak
Kapiinin onumde bi bes dk bekledim surprizi hazirlasin diye
Neyse somra actim anahatarimla girdim eve
Benimki uzerinde bi beyaz atlet ayaginda don salonda uyuyakalmis :)))))
Horluyor bide .
Gittim uyandirdim öptüm. . Göğsüne yatirdi
Askim cok aciktim ne yemek yapacaksin dedi ilk sözü
Tebriklerrr! Bir sıkımlık diş macunu kazandınızz
Benimki de hafif bıyığım çıksın..
Gel senle traş olalım derrrr....
kızlar bekarım ve yorumlardan korktum. normalde sevgiliyken erkekler daha çok dokunsal ki evlenince böyle mi oluyorlar. çok ilginç evlenince ne oluyo da erkekler vazgeçiyor dokunmaktan sevmekten. sevgiliyken eminim kuytu köşelerde dokunmalar oluyordur evlenince içlerine ne kaçıyor
Sağolasın bacimmmmallah iyiliğinizi versin bacım
şekerim siz iyice askerlik arkadaşına bağlamışsınız olayısana diyorum şöle yap kendine getir adamı
sevgiliyken/nişanlıyken daha tatlı geliyor ondan evlendikten sorna nasıl olsa elinin altındasın moduna geçiyor kütükler
evet pijaması üzerine yapışıcak diye korkuyorum ben benim eşim dışardada aynı berduş gibi geziyo hatta dün baktım paçanın biri bermuda şort gibi diğeri ayakkabı altında yerleri süpürüyo dedim noldu sana iş yerinde savaşmı çıktıhe bu arada uzak kalma olayını denedim arkadaşlar tavsiye etmişte sen tekrar az ilgi gösterince aynı oluyo yada daha çok uzaklaşıyo bilgin olsun denedim bende uzak durdum oda uzak durdu konuşmadım oda konuşmadı ben kaçtım o kaçtı resmen
kızlar bekarım ve yorumlardan korktum. normalde sevgiliyken erkekler daha çok dokunsal ki evlenince böyle mi oluyorlar. çok ilginç evlenince ne oluyo da erkekler vazgeçiyor dokunmaktan sevmekten. sevgiliyken eminim kuytu köşelerde dokunmalar oluyordur evlenince içlerine ne kaçıyor
şekerim siz iyice askerlik arkadaşına bağlamışsınız olayısana diyorum şöle yap kendine getir adamı
HAHAHAHAHAHAHAH cadım hayran oldum sana yaaaa senın herifte pek rahatmış
rahatlık en üst seviyede valla 1 bardakla kola içer onu önünden almazsan 1 sene orda durur o bardak onunla içmeye devam eder pismi diyim tembelmi diyim ne diyim bende çok hareketliyim yerimde duramam batar bana o bardak falan sürekli oturamam sabit tv izlerken canım sıkılır böfffff demeye başlarım baktım olmuyo telefondan şarkı açar halay çekerim evin içindee hoppaa diye
benim kocamda aynı model evlendikten 4-5 ay sonra bu hale geldi evleneli 1 sene oldu ve biz 10 senelik evli gibiyiz. ben artık o kadar sıkıldım ve soğudum ki evlilikten. artık sevilmediğimi onunda beni sevmediğini düşünüyorum sık sık. içimde ona karşı sürekli bir kızgınık var. dün akşam bana mesaj göndermiş kendi kendine yetiyor gibi davranıyormuşum onun için böyleymiş koca olduğunu anlamıyormuş.
İşte kurban olduğum Allah senın gibi gadına bu herifi yazmışşş :))))
Olsun be gülüm seni sevsin saysın ne yapcan zamanla düzelir belki
Ben böyle değildim yaşarken oldum şarkısı benden tüm donuk kocalilara gelsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rahatlık en üst seviyede valla 1 bardakla kola içer onu önünden almazsan 1 sene orda durur o bardak onunla içmeye devam eder pismi diyim tembelmi diyim ne diyim bende çok hareketliyim yerimde duramam batar bana o bardak falan sürekli oturamam sabit tv izlerken canım sıkılır böfffff demeye başlarım baktım olmuyo telefondan şarkı açar halay çekerim evin içindee hoppaa diye
ahhahaha bütün arkadaşlarım ailem hatta kendi ailesi bile aynı şeyi söylüyo gerçektenhatta senle evli olan adam yaşlanmaz diyolar adam genç kalırda ben çökücem sanırım off feci arabeske bağladım şuan azer bülbül gibi ey bu kara topraklarda bile seni istiyorrr eyyy aneyyy aneyyy diyesim varr aheyy aheyyyyyyy
günün şarkısı olsun bu bence
ayy bende hiç duramam yerimde kapı gıcırtısına
yahu bu konu iyiki açılmış son iş günü nasıl geçer diye düşünürken saat 2 yaptım sizinle kızlar
günün şarkısı olsun bu bence
------
yahu bu konu iyiki açılmış son iş günü nasıl geçer diye düşünürken saat 2 yaptım sizinle kızlar
Aynen biri bana dur desin diyorum ben artık geçen gece ramazan davulcusu geçerken tuttu krizim elimde selpak sallıyom eşim zaten suratsızbakış aynı bu tövbe tövbe deyip kafasını geri tv ye çevirdi anlatılmaz yaşanır bizim aşkımız arkadaşlar bizimle eğlenir oldular arayıp bugün evdeyseniz size gelecek gülmeye diyolar
Canim bu korkulacak bisey degil hayat. Evlenince sorumluluklar artiyor. Masraflar da. Evlenmeden once tek dusundukleri maaslardan sevgiliye alinan hediye yedigi yemegi odemeden ibaret. Evlenince faturalar aidatlar masraflar derken isine dort elle sarilmak zorunda kaliyolar. Yani cikarirlarsa yenisini bulurum diyecek rahatlik yok. Tabi ki her an ayni donuklukta olmuyolar ama kafalarinin yogun oldugu zamanlar oluyo haliyle. Anne ve babalarinin iliskilerini dusunenler bilir kac kisi anne babasini her an opup sarilirken hatirlar ki. Yeni evlendiginde dibinden ayrilmazlar. Sonra isyeride sorun oldugunda falan akillari takilir bazen koselerine cekilirler. Ama sarilip film izlemek yakinlasmak bitmez. Evlilik zaten 2 sevgili gibi yasanmayacak kadar git gelleri olan kocaman bir mucize. Hele cocuk olunca. Yasak diye cazip gelmiyo bence. O zaman evlenince herkes yasak kadinlarla yasardi yasayacagini. Olur mu oyle sey. Sadece evlenmeden once ozlem artiyor arzuluyor. Her an dibindeyken nasil oyle tutkulu olabilirsin nereye kadar:) Yani evlilik bu haliyle harika bence. Sevgi sadakat saygi sefkat bitmedikce tutku ve ask her dakika olmayiversin.
a
sevgiliyken/nişanlıyken daha tatlı geliyor ondan evlendikten sorna nasıl olsa elinin altındasın moduna geçiyor kütükler
klasik olucak ama sanırım yasaklar hep tatlı geliyor.Elinin altında olunca sıkılıyorlar
Yada herfilerin libidosu ile ilgili sanırsam bilemedim
Kisacasi "kuş kafeste, yan gel yat Sebastian" modu....
Evlenince içlerine 3 harfli kaçıo ama cin değil tövbee yaa köşe kenar heryerde sıkıştırırlar evlenince köşe kenar kaçarlar model model bunlar
Bizde ben de tembelim mi diyeyim ruhum çekilmiş mi diyeyim.
sağ lobumdan sol lobuma oturmaya üşeniyorum o derece...
benimki de acaip uyku meraklısıdır. 12 saat uyuduktan sonra ble hiç uykumu alamadım diye kalkar, gece sürekli uyanırım onun çarşafa dolanıp oramı buramı açmalarından ama nasılsa hep uyuyamayan o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?