- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi fernandohoze
-
giyinip süsleniyorum yemekler hazırlıyorum mumlar falan adam eve giriyo bunee yaaa diyo yerde yeseydik maç var bugün diyo gidip üzerimi değişiyorum tekrar pijamalarımı giyiyorum o bir koltukta ben bir koltukta bakıyo sinirlendim çakmak fırlatıyo yastık fırlatıo gülüyo sevme şekli bile odunca gerçekten biyerden sonra kopuyo insan mahalle arkadaşından daha beter oluyo adamen son korkuttuğunda bayılıcam sanmış yaklaşık 5 dak. donup kalmışım şimdi onu anlatıp gülüyo nasıl dondun kaldın öyle diye gerçi dünde korkuttu
hahahahahahahha benmi yapma lili sen yapma barim
Koptummmmmm
Sanki beni anlattın bacım vallahiii aynı benimkide böle,sürekli bi tarafımda elibensiz ypamaz işten gelir bi saatliğine ben evdeyken ama gel gör süpriz yapsa hediye alsa kırk yılda bir onuda ağzında tutamaz bi süprizi kalmaz,hediye istiyorm kredi kartımı al istediği al der:119: napayım ben onu öle çok seviyorum
hee zaten..
kırışa kırışa bi hal oldum herife..
nerde o eski soğuk ümitliii peeeehh.....
coolluğuma zeval geldi enemmm...
o ne yaw..eli göğsündee
sesli güldüm bacım..
amacı neymiş pardonda..
stres topu niyetine yokluyo demekkiii
giyinip süsleniyorum yemekler hazırlıyorum mumlar falan adam eve giriyo bunee yaaa diyo yerde yeseydik maç var bugün diyo gidip üzerimi değişiyorum tekrar pijamalarımı giyiyorum o bir koltukta ben bir koltukta bakıyo sinirlendim çakmak fırlatıyo yastık fırlatıo gülüyo sevme şekli bile odunca gerçekten biyerden sonra kopuyo insan mahalle arkadaşından daha beter oluyo adamen son korkuttuğunda bayılıcam sanmış yaklaşık 5 dak. donup kalmışım şimdi onu anlatıp gülüyo nasıl dondun kaldın öyle diye gerçi dünde korkuttu
Eslerimiz cok benziyor demekki :))
Aynen benim esimde öyle. . Hatta bi kere kavga ederken şu cümleyi kurmuslugu bile vardir : " bak bak daha sana aldigim cicek orada duruyor sen bana neler soyluyorsun bak ta utan utan :))) "
Cicek konusunda cok hassas bi aldi mi on gün dinlerim:)
Bide bu uyku meselesi bizde cok onemli.
Sizde baska ne gibi seyler var onemli olan merak ettim:)
Bende boga burcuyum kizlar cok sevilmekten hoslanmiyorum, ozel hayatimda da sosyal hayatimda da cok opulmeyi seven biri degilim ama icimden gelirse oper koklarim ancak, siz fazla ustune dusmeyin bence ha su da var benim erk ark opmek istese hayirdir baskan ne oldu falan tarzi tepkiler de verebilirim, haci da olur baskan da bence askim cicim olmasina gerek yok onun bi anlami vardir ikiniz icin onu kullanirsiniz, ya da haci ona cok sempatik geliyor guluyor olabilir, bence takmayin boyle seyleri kafaniza uzak durmanizin da pek ise yarayacagini sanmam boga olarak soyluyorum. Sarilip yatalim falan hic oyle huylarim yok nasil bayanim bende cekilmezmisim soyle bi okuyunca 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy benim kocamn da benden öyle sofralar hazırlayayım, giyineyim istiyor ama ben yapamıyorum..
Bende donuk kadın oluyorum sanırım
İşte bunada çok kızıyorum tamam yapısında belki sarılmak muck muck opmek şımartmak yoktur ama
be adam kadın süslenmiş hazırlamış insan onure olur yaww
yaklaşık 2 aydır bende yapmıyorum en son 5 mayısta yaptım hazırlıklar falan doğum günüydü eve geldi offf yorgunum çok falan dedi isteksiz mumları üfledi falan amannnn dedim buraya kadar umrum değilsin kendi kendime
Heee kız...bunlara oğlan gibi olcan bacım...
Ama ben süsümden geri adım atmam asla...
Maç da olsa minimle dekoltemle geçerim Tv'nin önünden...
Nası olsa bitecek o maç...
Ki zaten farkediyom...o anda aklı bende gözü TV'de oluyo
Bozuntuya vermiyom tabi..
Gel gör kiiiiiii.....
Maç bitince ne iltifat ne bi sarılma okşama...
Direk dalıyo olaya beyefendii....sinirrrrr.....
Sen yapacağını yapmısın canımmm
Bende bi gün belki yaparım[/B]
hatunlar bi bakın hele..
kocamın üzerine konu açmayalı baya oldu..
ama bu sorunun cevabı kafamı kurcalıyo..
çok şükür ciddi bi sorun değil..
ama yorumlarınıza ihtiyacım var..
eşim nişanlıyken içime düşen beni ilgiye boğan tipik bi boğa burcuydu...
yine tipikliğinin neticesinde evlenince de ilgisizlikte tavan bi hale geldi..
sevildiğimi biliyorum ama sevgi dili farklı adamın..
yani sarılmaz, öpmez, canı kaynamaz..
kendi tabirince:donuk....
yapımda yok öpüp koklamak, sarılmak diyo..
içimden diyorum (açtırtma ağzımı nişanlıyken ikide bi tenhada kıstırıyodun amaaa)
ama gelin görün ki adam da ruh yok enemm..
gün içerisinde arar sorar, meraklıdır..
hediye almayı süpriz yapmayı sever.. (çok sık yapmasa da)
amma lakinkiii dokunsal değil..:26::26:
içinden seviyo anlaşılan..
bugüne kadar şirinlikle öptürttüm kendimi..
elini belime doladım gülerek sarılsın diye...
ama yok anacım..adamın yapısında yok..
yani eskiye nazaran iyi tabi..
ama yinede kapıdan girer: naptın hacı? der..
üstünü çıkarıp tv izler uyur..
tabi ben atlarım boynuna, yanağımı uzatırım..
bunu her gün yapmama rağmen,her gün üşenmeden sorar: noldu hayırdır diye??
zıkkıımm...sen öpmüyon ben öpüyom işte anla be adamm
neyse, sözün özü: kocası donuk olanlar, ilgi ihtiyacınızı nası gideriyonuz enemm??
ya da siz de benim gibi sık sık sevilmediğinizi düşünüp kuruyonuz mu kendinizii???
Yok canım olmuyo ben evde rahat gezmeyide seven bir tipim üzerimde saten şortlar geceliklerle gezerim biri görücek git bişeyler giyin der 2 kişiyiz evde kim görebilirki
Kocası sırnaşık olanlara da gün doğdu....
Saldırııııııınnnnnn......
Haydin bakalım sdk yarışınaaaaaa
Biz bir üst level a geçmişiz galiba, eşim de boğa bu arada ve aşkım balım ortak ve hacı dan sonra sırada yakışıklı var hazır olun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaman git şalvar diktir valla bakkakşam o gelnce giy ne bu derse bundan sonra böyle de
Yok canım olmuyo ben evde rahat gezmeyide seven bir tipim üzerimde saten şortlar geceliklerle gezerim biri görücek git bişeyler giyin der 2 kişiyiz evde kim görebilirki
naptın hacı dan sonra gülmekten okuyamadım eheheheeh
yahu bir sorun yok gibi ayrıca siz de çok tatlısınız evlilere sormak lazım tabi demi
Biz seninle aynıyız canım gerçekten ben evin içinde bile hafif makyaj gezerim kendime çok bakarım öyle pijamalı falan durmam kolay kolay gece yatarken bile parfümler falan sürerim adamda tam tersi sakallar yerlerde saçlar darma duman eşime değilsede kendime güzel görünmeyi çok seviyorum tam tersim bir insan olunca ister istemez içerliyorum hatta terapiste bile gittim acaba sorun olan benmiyim diye ama adam bile eşime şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?