donuk koca...

İşte bunada çok kızıyorum tamam yapısında belki sarılmak muck muck opmek şımartmak yoktur ama
be adam kadın süslenmiş hazırlamış insan onure olur yaww

yaaa vallahı kızlar sabah aksam el elelyız. işe gideriz güzergâhlar farklı yok ılla aynı araçta gıdecez...
tv ızlerız mutlaka aynı koltuğa uzanırız. mıncıklar durur... goğuslerım hakkaten stres topu sanırım...

ama askım sunu hedıye alsana bana desem... askım al kartı kendın al der.... offff...
doğum gunu kutlaması 1 kere oldu pastadan ıbarettı...
bende tam tersı.
daha neler var.

Heee kız...bunlara oğlan gibi olcan bacım...
Ama ben süsümden geri adım atmam asla...
Maç da olsa minimle dekoltemle geçerim Tv'nin önünden...
Nası olsa bitecek o maç...
Ki zaten farkediyom...o anda aklı bende gözü TV'de oluyo
Bozuntuya vermiyom tabi..
Gel gör kiiiiiii.....
Maç bitince ne iltifat ne bi sarılma okşama...
Direk dalıyo olaya beyefendii....sinirrrrr.....

Son düzenleme:

yaa hakkaten kızgındım gül almıştı..o nadır günlerdendi....
neyse 10 gun solmadı gül...
bişey oluyor bakkk sana gul aldım....
allahım boğazını sıkasım gelıyo...
oğlum bı suprız yap bısey yap..eve benden once gelıyosun...
haaa yemek yapar ama masayı hazırlamaz. bazende toparlar mutfağı.

Yok beya erkeklerin işine geliyor bizim gibi hatunlar. O bayan ben erkek olsam iki günde bir kavga ederdik zaar.
Ben de sarılıp uykuya dalamam en fazla 3 dakika sonra uyku pozisyonuma dönüyorum.
Ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor benim kocam.

ayy benim kocamn da benden öyle sofralar hazırlayayım, giyineyim istiyor ama ben yapamıyorum..
Bende donuk kadın oluyorum sanırım

yaklaşık 2 aydır bende yapmıyorum en son 5 mayısta yaptım hazırlıklar falan doğum günüydü eve geldi offf yorgunum çok falan dedi isteksiz mumları üfledi falan amannnn dedim buraya kadar umrum değilsin kendi kendime

İşte bunada çok kızıyorum tamam yapısında belki sarılmak muck muck opmek şımartmak yoktur ama
be adam kadın süslenmiş hazırlamış insan onure olur yaww

Yok canım olmuyo ben evde rahat gezmeyide seven bir tipim üzerimde saten şortlar geceliklerle gezerim biri görücek git bişeyler giyin der 2 kişiyiz evde kim görebilirki

Sen yapacağını yapmısın canımmm
Bende bi gün belki yaparım

naptın hacı dan sonra gülmekten okuyamadım eheheheeh
yahu bir sorun yok gibi ayrıca siz de çok tatlısınız evlilere sormak lazım tabi demi

Kocası sırnaşık olanlara da gün doğdu....
Saldırııııııınnnnnn......
Haydin bakalım sdk yarışınaaaaaa

Biz seninle aynıyız canım gerçekten ben evin içinde bile hafif makyaj gezerim kendime çok bakarım öyle pijamalı falan durmam kolay kolay gece yatarken bile parfümler falan sürerim adamda tam tersi sakallar yerlerde saçlar darma duman eşime değilsede kendime güzel görünmeyi çok seviyorum tam tersim bir insan olunca ister istemez içerliyorum hatta terapiste bile gittim acaba sorun olan benmiyim diye ama adam bile eşime şaşırdı

Sen yapacağını yapmısın canımmm
Bende bi gün belki yaparım [/B]

İlk evlendiğimizde ayda 1 kesin yapıyodum canım baktım bir fayda yok aman dedim sen yer sofrasında ye sana o müstehak ailesindede yok bunun gibi sürekli masada yemek yerler eşimde yer sofrası takıntısı var

Biz bir üst level a geçmişiz galiba, eşim de boğa bu arada ve aşkım balım ortak ve hacı dan sonra sırada yakışıklı var hazır olun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım olmuyo ben evde rahat gezmeyide seven bir tipim üzerimde saten şortlar geceliklerle gezerim biri görücek git bişeyler giyin der 2 kişiyiz evde kim görebilirki

o zaman git şalvar diktir valla bakk akşam o gelnce giy ne bu derse bundan sonra böyle de

yakışıklımı anam bu hacıdan da iyiymiş..

Kızı aynııııhh benimkiiiii.....
Eve girer girmez perdelere koşar..
Sanki soyunurken camın önünde şov yapcammmm...
Üstümde şort varken peşimden gelir açık bi yer olur da ben görmem diyeee...

naptın hacı dan sonra gülmekten okuyamadım eheheheeh
yahu bir sorun yok gibi ayrıca siz de çok tatlısınız evlilere sormak lazım tabi demi

Heee...
Pek tatlıyımda az kaldı şekerlenmemeee...
Koçişş sagolsunnn

Ayyynııısııııı....
Benim tüylü bamyamda yaz kış tüy döker...
Tek bi ev tişörtü var bi ay yıkamasam rahatsız olmaz..
Sürekli ben teşvik ederim duşa..
Dışarıda çok süslü..
Gel gör ki evde...
Ben de anlamadım gitti bacım...

Öncelikle benim kocişim şöyle öper böyle koklar,çok çekici olduğumdandır hep sıkıştırır apartmana rezil oluruz ( geleneksel girişimi yazdım. Kocamın reklamını da yaptım) Arkadaşım boşver sevildiğinden eminsen sen öp kokla dokun eline yapışmaz ya :)) Sevgisini öyle gösteremiyor demek ki. Çok büyük sorun yoksa boşver öyle takılsın

Anlatımın çok güzel gülerek okudum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…