donuk koca...

Bizdeki durumda ben senin eşinin anlattıklarına uyuyorum benim eşimde sırnaşıklığından bayılacağım bir gün

Dun askksam eve gittim isten cikinca
Kapiyi çalıyorum çaliyorum benimki acmiyor
Aha dedim vallaha bana surpriz yapacak
Kapiinin onumde bi bes dk bekledim surprizi hazirlasin diye
Neyse somra actim anahatarimla girdim eve
Benimki uzerinde bi beyaz atlet ayaginda don salonda uyuyakalmis :)))))
Horluyor bide .
Gittim uyandirdim öptüm. . Göğsüne yatirdi
Askim cok aciktim ne yemek yapacaksin dedi ilk sözü

evet pijaması üzerine yapışıcak diye korkuyorum ben benim eşim dışardada aynı berduş gibi geziyo hatta dün baktım paçanın biri bermuda şort gibi diğeri ayakkabı altında yerleri süpürüyo dedim noldu sana iş yerinde savaşmı çıktı he bu arada uzak kalma olayını denedim arkadaşlar tavsiye etmişte sen tekrar az ilgi gösterince aynı oluyo yada daha çok uzaklaşıyo bilgin olsun denedim bende uzak durdum oda uzak durdu konuşmadım oda konuşmadı ben kaçtım o kaçtı resmen

Tebriklerrr! Bir sıkımlık diş macunu kazandınızz

yakışıklımı anam bu hacıdan da iyiymiş..

Benimki de hafif bıyığım çıksın..
Gel senle traş olalım derrrr....

Konuyu okurken anlamışındır canım zaten aslında eşimin nekadar süprizli ve hediyeli olduğunu anlatmak içindi herşeyy
Şaka şaka, anladın sen...
Evet doğru canım yani adamın sevgi dili böyle...odun ama biraz yontmak fena olmaz tabi

Bizdeki durumda ben senin eşinin anlattıklarına uyuyorum benim eşimde sırnaşıklığından bayılacağım bir gün

Yazık adamcağıza...empati kurdum da bi an...

Benim herif kaçınca kovalıyo..
Ama bende sıkılıyorum kaçmaktan işte.....

Son düzenleme:

Geçen 2 hafta kaçtım baktım olmıycak ben sıkıldım tek kalmış gibi hissettim iyice kendimi yanlızlık sendromuna girdim ama hala öpmüyorum sarılmıyorum zaten içimden gelmiyo nedense sıkıldım sanırım hep ben yapmaktan saldım çayıra mevlam kayıra

Umarım olumlu sonuç alırsın canım....
Heyecanla bekliyorum dönütlerini....

Kocası sırnaşık olanlara da gün doğdu....
Saldırııııııınnnnnn......
Haydin bakalım sdk yarışınaaaaaa

o zaman git şalvar diktir valla bakk akşam o gelnce giy ne bu derse bundan sonra böyle de

Yok kız benım herif sırnaşık değil yapışık

iyiymiş bu fikir ama bu sefer dahada kaçar eve gelmez evde bir cisim geziyodu diye korkup kaçar

kızlar alemsiniz tüylü bamyadan sonrasını okuyamadım gülmekten

bıde ben suprız yapmayı cok severım....

bugünde beyefendının doğum gunu..
benıde kendı gıbı yaptı. içimden bısey gelmiyor..ne dersın karmakarışık ???
ne yapmalı bu durumda..

Ben öyle yapıyorum uzun bir süredir. Laf oraya geldi farkettim dedi ama değişen birşey olmadı maalesef
Ben yine devam ediyorum sırnaşmıyorum zorla olsun istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende olmadı ya
Benimki boğa değil tabi ondan ikizler

bıde ben suprız yapmayı cok severım....

bugünde beyefendının doğum gunu..
benıde kendı gıbı yaptı. içimden bısey gelmiyor..ne dersın karmakarışık ???
ne yapmalı bu durumda..

Yazıları okudukça aklıma geliyor sinirleniyorum.
Benimkine hiç önem vermiyor hediye süpriz falan hiç işi olmaz.
4 ay önce bir yüzük aldı modeli kaba durdu değişecek dahada bekliyor. Hiç takasım yok zaten o yüzüğü

Bizimkide donuk ama alistim yapisi oyle yakinlastigimizda ve nadiren soyle sarasi opesi gelir o kadar. Ama sevgisini cok hissediyorum cok sukur ve hic icerlemiyorum artik. Alistim sanirim. Sabah giderken aksam girerken yanagini uzativerir benim opmelerim aliskanlik yapti hihihi. Hatta bazen elindekini alirken yanagi havada kalir bir bakisi vardir sanki elinden oyuncagini almislar. Bizim kadar duygusal degiller belki ama iyi ki varlar.

Bende olmadı ya
Benimki boğa değil tabi ondan ikizler

İkizler de tutmaz o..
Madem öyle der hiç yaklaşmaz ikizler erkegi...

İkizler de tutmaz o..
Madem öyle der hiç yaklaşmaz ikizler erkegi...

Ee bana taktik yok o zaman
2 yıldır bir çözüm bulamadım bazen boşver deyip takmıyorum ama o anlarda bile kafamda deli planlar ve elde hiçbirşey yok.
Ha birde benimki uzaktan öpücük atar, kalkamaz yerinden ben gidince de sıcak oldu der.

Ne güzel anlatmışsn canim..
Inşallah ben de senin gibi beklentileri düşürebilirim..

kızlar bekarım ve yorumlardan korktum. normalde sevgiliyken erkekler daha çok dokunsal ki evlenince böyle mi oluyorlar. çok ilginç evlenince ne oluyo da erkekler vazgeçiyor dokunmaktan sevmekten. sevgiliyken eminim kuytu köşelerde dokunmalar oluyordur evlenince içlerine ne kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…