sankı kendımı gordum aynı sekılde bende uyarı aldım ama bu uyarı veren sırket hıc de ıyı seylerın dondugu bır yer degıldı cok ıhtıyacımda vardı bekardım ozaman 6 ay zor dayandım ne demek ıyı bılırımArkadaşlar merhaba, benim sorunum ağır başlı olmam ama biraz fazla ağırım galiba...
Mesela bir ortama girdiğimde herkes çok ağırsın hanımefendisin der bu yönümü takdir ederler ama iş hayatında hep eleştiriliyorumÖnceki çalıştığım yerde donuk olduğumu söylediler ve işten çıkardılar halkla ilişkiler alanında çalışıyodum o zamanlar ailevi sorunlarım da vardı birazda o yüzden iş yerine de yansıttım.
Ama şimdi kendimi topladım uzun bir aradan sonra bugün bir iş görüşmesine gittim yine halkla ilişkiler işi yine aynı şeyi söylediler görüşme yaparken konuşurken gülümsüyorum zaten her dakika gülmem mi lazım anlamıyorum galiba benim yapım böyle ama değiştirmek istiyorum sizce bu mümkün mü ve bir öneriniz var mı? Teşekkürler...
kesınlıkle hatta az degıl baya yırtık olucaksnazcık yırtık olacaksın bu hayatta.
evet bende farkındayım ama ne yapsam olmuyo... birde üç kişiyle görüştüm biri bitti öbürü başladı bizim için olumlu ama yarın da x beyle görüş dediler ararız seni dediler ama donuksun lafı sinirimi bozuyo artık...azcık yırtık olacaksın bu hayatta.
İşyerinde donuk olmak daha makbuldür bana göre.Arkadaşlar merhaba, benim sorunum ağır başlı olmam ama biraz fazla ağırım galiba...
Mesela bir ortama girdiğimde herkes çok ağırsın hanımefendisin der bu yönümü takdir ederler ama iş hayatında hep eleştiriliyorumÖnceki çalıştığım yerde donuk olduğumu söylediler ve işten çıkardılar halkla ilişkiler alanında çalışıyodum o zamanlar ailevi sorunlarım da vardı birazda o yüzden iş yerine de yansıttım.
Ama şimdi kendimi topladım uzun bir aradan sonra bugün bir iş görüşmesine gittim yine halkla ilişkiler işi yine aynı şeyi söylediler görüşme yaparken konuşurken gülümsüyorum zaten her dakika gülmem mi lazım anlamıyorum galiba benim yapım böyle ama değiştirmek istiyorum sizce bu mümkün mü ve bir öneriniz var mı? Teşekkürler...
aynen bende sevmem öyle boş boş konuşanları yeri gelince konuşuyorum gülüyorum zaten daha ne yapmam lazım her dk. sırıtcam mı anlamadım....yapı meselesi bu nasıl değişecek ki
hem cak cak her konuda konuşup her şeye olmadık tepkiler vermektense yerinde tepkili olmak iyidir
asaletten gelir.
yani ben kendimi öyle mi şartlandırıyorum istersem bunu değiştirebilir miyim yani?İş görüşmesinde dikkat çekecek kadar donukluk garip...
Sanırım siz de farkında olmadan bilinçaltı tekniklerini kullananlardansınız.
Başım ağrıyor der ve buna gerçekten inanırsanız başınız ağrımaya başlar.
Her ilişkimde aldatılıyorum der ve bunun korkusunu yaşarsanız sonraki ilişkiniz de ihanetle biter.
Her gün geç kalıyorum derseniz erken kalkmakta zorlanırsınız.
Siz de donuk olduğunuzu kodlamışsınız zihninize...
Ve bilinçaltınız da üstüne düşeni yaparak bunu net bir şekilde dışarıdan görünür hale getirmiş.
Düşüncelerinizi gerçekleştirmek bu kadar kolay işte...
Ama farkında olmadan yapınca olumsuz kodlamalar hayata geçiyor maalesef...
azcık işveli cilveli olcaksınaynen bende sevmem öyle boş boş konuşanları yeri gelince konuşuyorum gülüyorum zaten daha ne yapmam lazım her dk. sırıtcam mı anlamadım....
aslında çok sevdiğim bir iş değil halkla ilişkiler eskiden severek yapıyodum ama artık insanlarla uğraşmak biraz zor geliyo açıkçası ama insanlar derken müşteriler değil de böyle herşeyi eleştiren inceleyen insanlardan sıkıldımAcaba alanınızı mı değiştirseniz karakteriniz yerine? Ben hayatta halkla ilişkiler üzerine bir iş yapamam mesela. Sizde o alan için uygun olmayabilirsiniz ama bu bir sorununuz olduğu anlamına gelmez.
işve cilve de basit bir imaj çizer ama..azcık işveli cilveli olcaksın
konuşurken sadece dudakların değil her yerin oynayacak.
bugün gayet neşeliydim ama orda üç kişiyle görüştüm hepsi tek tek bişeyler sordu bir de üstüne yarın da başka biriyle görüştürceklermiş vercekleri asgari ücret şunun şurasında...mesele gülümsemek değil mesele neşeli ve canlı olmak..
İşiniz halkla ilişkiler ve insanlarla iletişim çok önemli bu alanda. Sadece çok gerektiğinde gülümsüyorsanız ve konuşkan değilseniz ister istemez donuk derler. Her alanda güleryüz önemli ama sizin alanınızda ağzınızın da çok iyi laf yapması lazım. Mesleğinizi değiştirmeyecekseniz insanlarla iletişim anlamında kurslara falan katılabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, benim sorunum ağır başlı olmam ama biraz fazla ağırım galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?