• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Giymem, giydirmem. İlk başta bu kapıyı aralamayacaktiniz. Ders olsun size. İç çamaşıra kadar giymek nedir ya? Daha elime bile sürmem onu. Ayrıca çamaşırlarınızı biriktirip kimseyle karıştırmadan yıkayın. Herkes baksın başının çaresine.

İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor

yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela

hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs

biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar

Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum

Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
Verme eşyalarını çok zor değil insanda biraz hijyen takıntısı olur başkasının giydiği elbiseyi nasıl tekrar giyiyorsun bunun mantarı var vajinal akıntısı regli var varda var nasıl migden alıyor

Şaka mısınız siz gerçek mi?

Ya kendini kullandırtma ın bu seviyesini de görmediydim.

Ya niye başkasının çamaşırlarını yıkıyorsun/yıkatıyorsun? Sanane!

Hadi hırka gibi ceket gibi üst kuyafetler ihtiyaç halinde paylaşılır diyelim de taytdır çoraptır ayakkabıdır olur mu hiç? Don kısmını hayal dahi edemedim.

Ya kusura bakmayın da hayır demek bu kadar Zor değil, en büyük hata sizin.

Tam olarak ne diyebilirim, su an aramız bildigin bozuk buyuk ıhtımalle de ben konusursam aramız daha da acılcak ve bikac ay oyle birbirmizin suratını cekemicez kavga dövüs olarak gecicek

Ya hep senin gibi kavgadan kacan insanlari böyle sülük gibi tipler bulup hayati zindan ediyor.. canim benim sen iyi niyetli bir kizsin belli ki. Konuşmuyorsa mümkün oldukça görmezden gel, en kısa zamanda da kilit taktir dolabına. Bu kız bi şekilde seni yine kullanır çünkü

İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor

yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela

hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs

Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum

Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık

iç çamaşır çorap asla paylaşmayacağım şeyler ben birde takıntılıyım kızın cildi yağlıysa saçı kepeklıyse felan hiç bişeyimi paylaşmam . unv de kız arkadaşım benden izinsiz ayakkabılarımı almış bide yamultmuştu topuklarını delirmiştim. konuşmamıştım.

bence ona bu yüzü siz vermişsiniz
bir de herkes kendi eşyasını kendi yıkasın
niye hepsini bir atıyorsunuz makineye

SALLA canım ya unıversıte arkadaslıgı nedır kı unıv bıtınce bırdaha goremeyecegın ınsanlar. ayn ıevde kaldıgın kısıler genelde boyle malesef sende sessız bırıysen ıyıce tepenebınmıs. benımde ev arkadası boyleydı aksam ne gıycegımı kafamda kurup yatardım sabah uyanırım benden ocne gıyıp cıkmıs cıldırırım oturup tekrar kombın yapardım. en son dedm bıdaha bana sormadan gıyme ha senn yuzunden bnde derslere gec kalıyorum kıyafetımı tekrar ayarlıyorum vs dedım darıldı bıdahada gıymedı zaten. imkanın varsa baska eve cık ben ılk uc ay bırıyle yasadm işte ev temızlıgı yok mutfak alsıverısıne ortaklık yok evı ben tutmustum onu daha snra ynaıma almıstım guya ama benm arkdalarım hıc gelmez cunku kımseye ev adresımı vermıyordum nolur nolmaz bı analsamzlık olur evımınde adresını bılır gelır cınayet faln ısler dıye kımseye guvenemez evıme cagırmazdım ama o erkeklı kızlı herkesı davet ederdı.cok rahatsız olurdum.snra ayrıldım valla tek basıma ev tuttum 2 yılımı bıtrdım dondum memlektıme. KUSERSE KUSSUN VALLA senn ıcın daha ıyı ıste ;)

Hepsi tamamda DON giyme nedir ya!
Nasıl hijyen olarak paşa gönlü kabul ediyor bu durumu anlamadım.

Kusura bakmayin da safın hangi türüsünüź ...çamaşırın içi dısı yoktur bence hepsi kisiye özeldir sizin tavriniz cok yanliş bu ne rahatlik benim disari kiyafeylerimi evde falan giyecek hele de sormadan hata sizin kestirip atin bidaha asla izin vermeyin...yani ayda yilda bir bi bluz istese onuda temiz kullansa falan normaldir ama bildiginiz otlakçı ya...

Benim vardı böyle bi arkadaşım. Bigün artık son noktama geldim ve "farkındaysan senden hiçbi şey alıp giydiğim yok sen tarağıma kadar kullanıyosun. Senlik bi durum değil ben hoşlanmıyorum özel eşyalarımı kıyafetlerimi ortak kullanmaktan" dedim. Birdaha da arkası gelmedi. Tavsiye ederim..

Kabahat tamamen sende
kilitle odanı dolabını. vermeyeceksin bu kadar basit.
ne kimsenin eşyasını kullanırım ne de veririm.
Bana göre çok mide bulandırıcı bir durum bu.
Hayır demeyi öğrenemezsen daha çoook çekersin.

Back
X