donumuzuda caldin helal olsun kv ..

Hadi sütyenini çok beğendi kendi takacak çaldı diyelim de kocanınkini napacak akıl fukarası:)))
Dikkat et arkadaşım gerçekten kötü emelleri var gibi geldi bana da.. Al onları mutlaka..

çamaşır sepetini alıp önlerine atmandan daha güzel cevap olamazdı. sık dişini gidiyormuşsun.. kurtulacaksın öyle düşünüp kendini teskin etmeye çalış.
yokse bu manyaklara bi ton laf söylesek boşuna sinirini artıracağız gerek yok kendini daha fazla hırpalamana..

Tövbe tövbe bir yasima daha girdim valla ben olsam alırdım bana da biraz farklı gibi geldi düşüncesi neden orda kv cagirmadinki bak ne yapiyo burda aldı sakladı diyip rezil etcektin ya

büyü mü yaptıracak tövbe tövbe böyle niyeti varsa kendi çarpılsın.

kv le oturuyorum bilenler biliyor konumu kizlar
suan sinirden bildiginiz elim ayagima girdi titriyorum cunku son noktama gelmistim bu son damla oldu
ev bulduk sonunda haftaya tasiniyorum.
oyle yakinim olmadigi ailemde destek olmadigi icin yavas yavas hallediyorum toplanmayi
esim bu hafta nobette zaten hep sabah geliyor
bende 3 gundur hastayim yataktan kalkacak dermanim yok
neyse makinaya camasir atacaktim kirlilerimi topladim dedim sabah atarim
yatak odasindayim biri biseyleri karistiriyor sesi geliyor ama anlayamadim
ciktim bi baktim kayinvalidem camasir sepetimi karistiriyor
beni gorunce ne yapacagini sasirdi
ben zaten sinirden direk elim ayagim titremeye basladi
elinde esimin boxeri ve benim sutyenim var
resmen elinde yuvalayip bi yerlerine sokusturmaya calisti ama gordum
birde benim banyoma kadar girmis siz dusunun
one dedim
yok aysenin dedi ic camasiri sizin sepete karismis
bana bi geldiler
dedim yuzume oynama benim
senin kizinin camasiri ne alaka benim sepette dedim ki kizlar ihtimali kesinlikle yok karismasinin

aldim sepeti gittim assagi kayinpederimin onune koydum dedim ni ozelim bu vardi bunuda alin talan edin dedim ciktim yukariya
son bi kac gun dayanmaya calisiyorum ama mumkun degil kizlar
sinirden ayaklarimi hissetmiyorum hayir yani bizim ic camasirlarimizi ne yapacaksin
bana birsey soyleyin suna agzinin payini vereyim
gercektwn elim ayagim dilim tutuldu
sinirden bisey yapamiyorum

Hamilesin canım dur bir sakinleşmeye çalışş öfkenin zamanı değil şimdi.Kadın ahlaksız ne yapsan boş kurtulacaksın ondan çok şükür

Yuh ya gerçi yuh diyorumda sasirmiyorum hersey beklerim kv lerden yasantinizi tam bilmiyorum iki katli bi evde altli ustlumu oturuyosunuz odanin kapisini kitlesen sknti olmazsa

Ahahsdgg deli kadın. Benim babaannem de annemin çay kasiklarini, tabaklarını filan çalarmış. Don sütyen aşıranını da ilk defa duyuyorum.

Bir yaşıma daha girdim, donu sütyeni ne yapacakmış acaba? Keşke kirli sepetinden bir don daha çıkarıp kayınvalidenin kafasına geçirip bak bunu da al kafana takarsın açtı da seni deseydiniz. Gerçi anlayan insana o kirli sepetini önlerine koyarak her şeyi anlatmışsınız ama anlarlarsa tabii.

aklın yolu bir okuyunca herkesin aklına aynı sey gelmiş dikkat et

o evden taşındıktan sonra bu kadınla görüşecekmisin onu merak ettim .

kv le oturuyorum bilenler biliyor konumu kizlar
suan sinirden bildiginiz elim ayagima girdi titriyorum cunku son noktama gelmistim bu son damla oldu
ev bulduk sonunda haftaya tasiniyorum.
oyle yakinim olmadigi ailemde destek olmadigi icin yavas yavas hallediyorum toplanmayi
esim bu hafta nobette zaten hep sabah geliyor
bende 3 gundur hastayim yataktan kalkacak dermanim yok
neyse makinaya camasir atacaktim kirlilerimi topladim dedim sabah atarim
yatak odasindayim biri biseyleri karistiriyor sesi geliyor ama anlayamadim
ciktim bi baktim kayinvalidem camasir sepetimi karistiriyor
beni gorunce ne yapacagini sasirdi
ben zaten sinirden direk elim ayagim titremeye basladi
elinde esimin boxeri ve benim sutyenim var
resmen elinde yuvalayip bi yerlerine sokusturmaya calisti ama gordum
birde benim banyoma kadar girmis siz dusunun
one dedim
yok aysenin dedi ic camasiri sizin sepete karismis
bana bi geldiler
dedim yuzume oynama benim
senin kizinin camasiri ne alaka benim sepette dedim ki kizlar ihtimali kesinlikle yok karismasinin

aldim sepeti gittim assagi kayinpederimin onune koydum dedim ni ozelim bu vardi bunuda alin talan edin dedim ciktim yukariya
son bi kac gun dayanmaya calisiyorum ama mumkun degil kizlar
sinirden ayaklarimi hissetmiyorum hayir yani bizim ic camasirlarimizi ne yapacaksin
bana birsey soyleyin suna agzinin payini vereyim
gercektwn elim ayagim dilim tutuldu
sinirden bisey yapamiyorum
donla sütyenle napılır kendini bilmezler en fazla büyü yaptırır çüş artık,alıp koklamayacaklarına göre:KK53::KK53::KK53:

Yani banlanmayım ama annem babaannemin babamın çamaşırlarına okuttuğunu söylüyordu.
Ne kadar doğru bilemem
Uzak tutun bence

yapabileceğini yapmışsın daha fazlasına gerek yok en kısa sürede eşyalarınızı taşıyıp ordan gitmekten başka yol kalmamış size

Back
X