vay anasını...
forum paylaşımcı gençlik kaynıyo helal olsun
düşman geliyo ya tabi kilitlesin tüm eşyalarını anahtarı donunda saklasın, boynuna asarsa görüp gece çalabilirler alimallah
ne yapmayı düşünüyosun peki?
Canım valla ben sana hak veriyorum.Benim kuzenlerimde(!) menfaatçi insanlar ve öyle 3 yıl falan düşünemiyorum bile.
Çok haklısın..Hiçbişey değişmese bile sen aynı evde yaşamak istemeyi kabul etmek zorunda değilsin.Herkesin bi düzeni var,alıştığı hayat var.Hele böyle yüzsüz insanlarla yıllarca aynı evi paylaşmak çok zordur.
Annenin tavrıda çok kırıcı ..Ona gelince küçücük kız,peki sen ? sen kocaman değilsin ki.Ayrıca insanın öz evladı yani.
Herneyse; Umarım herşey yoluna girer,bence sakince annenle konuş,bu duruma üzüldüğünü,iremi sevdiğini ama yıllarca aynı evi paylaşmak istemediğini,yurtta kalmasının onun için daha iyi olacağını anlat.Sonuçta o bi şekilde evinden ayrılıcak ve düzeni değişicek,pekala yurt hayatınada alışabilir.
Allah yardımcın olsun canım.
Ahh bi dinleseYorumun için teşekür ederim canım.. İşte en çok da bu üzüyor beni. O kardeşinin çocuğu olabilir ama ben de kızıyım. Hakkım yok mu bu evde söz sahibi olmaya.. Neden bana hiç bir şey sorulmuyor.
Onunla yaşayacak olan benim.
Çok üzüldüm ya,cidden dualarımdasın.
Ben seni çok iyi anlıyorum; kendi adıma konuşmak gerekirse,bize düşmedi öyle kardeş gibi kuzen.
Menfaatçi insanlardan tiksiniyorum.Onlarda bu gruptan . Hep bi çekememezlik. Hep kendilerine olsun herşey.
Annemi bile sahiplenmeye çalışırlardı,yalakalıklar falan.Ben ilişkimi kestim ama annem tam olarak gerçeği göremiyor.
Belkide annen sinirlendi bi an kızgınlıktan öyle dedi,nolursa olsun insanın öz evladı,kardeşinin çocuğundan kıymetli olacak değil.Bence anne sakince konuşmak istiyorum seninle diyerek güzel güzel anlat içindekileri ..
Elbette anlayacaktır inş.Bol bol dua et bu günlerde.İstemediğin bişeyi yapmak,kabul etmek zorunda değilsin,hayır demeyi bil,alttan alma.Bağıra çağıra anlatma ama kesin kesin istemediğini belli et,tavrını koy.Umarım dilediğin gibi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?