cok iyi anliyorum seni okul zamani daha kotu etkilenirsin ve stres yaparsin bu da senin calismana derslerine sinava hazirlanmana olumsuzluktan baska bisi katmaz. hem yurt imkanin varsa ben senin yerinde olsam konuyu daha uzatman ve cikarim. annenlede otur konus bu konuyu son kez. senin dusunmeyip irem icin evi bile tasicaksa en rahat cozum cik yurta. hic degilse canim kafan rahat olur. yurt ortamindan korkma inan cok eglenceli kafa dengi oldugu surece ve cok iyi zaman gecirirsin. zaten irem gelince oylede boylede duzenin bozulcak bisi olsa iremin tarafi tutulcak anlattigindan anladim. yurtta iyi calis istedigin notlarin dusmesin zaten gerisini takma. annene bize anlattigin gb anlatirsin durumu ben kararimi verdim istersen bugun dusun tasin de. nasilsa duzenim hersekilde bozulcak basima geleecekleri bu evde biliyorum de. ben gelecegimi dusunuyorum de. ama tavrinida koy . gerisine bak eger annen tekrar sen bilirsin derse okulun yurttu varsa ona bak yoksa tek kisilik yada iki kisilik odali yurt bak senin geleceginden onemli degil irem!!!