dönüş saatlerini nasıl öğreneceğim

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
merhaba kk nın güzel hanımları...
birşey danışacağım. Şimdi bize bugün 2 gün yatılı misafir geliyor. Pazar günü nikaha gidecekler ve şehir dışından (2 saatlik bir mesafe) geliyorlar. pazar akşamı da biz yemeğe davetliyiz. nikah gündüz tahminimce. Eğer akşama kalmazlarsa yemeğe gideceğim
şimdi ben misafirlerimin kaçta döneceklerini nasıl öğrenebilirim..
sorsam ayıp olur gibi geliyor.. tahtiklerinizi bekliyorum..

kendileri söylerler hele bir gelsinler

bu kadar ince dusunceli olmayin onlar sizin haftasonunuzu dusuncesizce alirken siz de laf arasinda soyleyim pazar yemege gideceginize ayip mayip degil

bu kadar ince dusunceli olmayin onlar sizin haftasonunuzu dusuncesizce alirken siz de laf arasinda soyleyim pazar yemege gideceginize ayip mayip degil
bence de ne gerek varsa bu kadar ince düşünmeye en son çare sizde gelin denilir iste hayatı kendimize zorlaştırıyoruz

Pazar akşamı bizim davetimiz var, kaçıramayız maalesef, saat .... gibi orada olmamız gerekiyor. Sizin dönüş ne zaman? dersiniz olur biter.

Pazar günü yemeğe davetliyiz, beraber gideriz dersiniz. O zaman zaten söylerler.

bence de ne gerek varsa bu kadar ince düşünmeye en son çare sizde gelin denilir iste hayatı kendimize zorlaştırıyoruz
isin kotusu de su ki yanlis insanlara incelik yapiyoruz arkadasa,esin ailesine ama kendi ailemiz olsa pat fie soyleriz kirilcaklar mi demeden(konu sahibi icin demedim bunu ozelestiriydi)

Akşam otururken WhatsApp tan biri yazmış misal davet eden arkadaş , sizde azcik belirgin şekilde hayatım kaçta gelirsiniz diye soruyorlar ,ve yahut ,ay bu fakancada bı alem yemeği unutmadiniz demi diyor de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…