DONUYORUM

eğer bina sahibi ya da yönetici -sorumlu kişi her kimse- bir kontrat yaptıysa söz konusu firma ve uygulamayı değiştirmeniz imkansız gibi duruyor.

eğer bina sahibi ya da yönetici -sorumlu kişi her kimse- bir kontrat yaptıysa söz konusu firma ve uygulamayı değiştirmeniz imkansız gibi duruyor.

Yine de bir sansimi denesem mi? Muhakkak bir çözümü vardir, hic olmazsa bu kadar çok yuklemeyiz...

Kartlı sistemin mantığını hiç bir zaman anlayamadım. Allahtan bizim buralara pek uğramadı o sistem.
inşallah da ugramaz. Hic tavsiye etmiyorum. ..

Yine de bir sansimi denesem mi? Muhakkak bir çözümü vardir, hic olmazsa bu kadar çok yuklemeyiz...

inşallah da ugramaz. Hic tavsiye etmiyorum. ..
elbette deneyin, neticede en net bilgiyi orası verecektir. umarım çözülür çok zor bi durum.

Bende kış boyu ince giyerim ama sadece akşam üstü yakıyoruz, en soğuklarda 100 lira ödedik, akşama kadar güneş alıyor evim, çok sıcak oluyor o yüzden, gecede sıcak olunca uyuyamıyoruz diye kapatıyoruz kombiyi, ben evin konumundan dolayı şanslıyım sanırım :)

Bizim su kartlı sistem
Bem karttaki suyu yükledikten sonra
tekrar dolduruyorum ki sonra sorun yaşamayayım
Su bitse de bitmese de ayda 1 mutlaka yükleme yapıyorum

sürprizle de hiç karşılaşmadım

Bizim su kartlı sistem
Bem karttaki suyu yükledikten sonra
tekrar dolduruyorum ki sonra sorun yaşamayayım
Su bitse de bitmese de ayda 1 mutlaka yükleme yapıyorum

sürprizle de hiç karşılaşmadım
Sorun zaten burda. Yükleme işinden sorumlu kişiyi evde bulmak mumkun olmuyor. Bir gidiyorlar habersiz 2 ay gekmiyorlar. Ya bari haber verin de karti dolduralim. Bi de cok cabuk bitiyor. Yetisemiyoruz maalesef..

kartlı sistemi ilk defa duydum. 1000 lira ayda ısınma. feciymiş. çıkın o evden
hem de cok feci. Aslinda ilk basta sistemde hata okdugu için 1000 liramiz gitmisti. Simdi de kullandigimiz kadar yukluyoruz ama kesin yinw bir bozukluk var. Çünkü 5 gunde bir 50 100 lira gidiyor eğer 5 gün boyunca petekleri acik birakirsam...
Insallah yakinda hallederiz bu sorunu..

ankaradaydı bu sistem galiba ? haberlerde görmüştüm
akbil gibi demekki aniden bitip rezil ediyor

Evet, Ankarada da var ama ben Istanbuldayim...

enteresan olan kartınz neden sizde durmuyor ?
illa ki onlar yapacak diye bir kural yok ki

bu kadar paraya evi taşırdın yeminle.

enteresan olan kartınz neden sizde durmuyor ?
illa ki onlar yapacak diye bir kural yok ki

Hah , mantikli olan bu di mi? Ama sadece o sistem onlarda var. Ayrıca kartimiz bizde. Ama biz gidip de o sistemden dolduramiyoruz.. Illa yönetici yapacakmis...!
siz nasil kendiniz dolduruyorsunuz? Evinizde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…