DONUYORUM

Canim ben bu sistemi bilmiyorim evinize ait jir kombiniz varmi
Annemleein daurede ayni sorun varsi az isinma ve cok yukswk fatira gaz kacagi varmis megee

Hayır kombimiz yok. Binanin tepesinde kazan dairemiz var.
Cok kişi gelip bakti. Öyle bir şey yok. Gidip pazartesi igdasa basvuracagim inşallah. Bakalim ne yapacaklar. ..

Mahkeme yolunu denediniz mi en azından paranızı geri alırsınız haklılığınız ispatlanırsa (avukat değilim yol yordamını bilmiyorum) yatırdığınız parayı geri alırsınız varsa yolu manevi tazminat davası da açın
Bu belediyeler devlet daireleri falan güzellikle rica ile falan iş yapmıyorlar illa tehdit şantaj mahkeme falan olacak içinde yoksa öteleyebildikleri kadar öteliyorlar herşeyi

Gecen sene olmustu bu olay. Ev sahibimiz avukat. Bize cok destek oldu, yapsa o yapardi diye düşünüyorum.
Mahkemeyle ugrasabilecegimizi sanmıyorum acikcasi...

Site di mi o?
Çok övülen rezidanslarda filan oluyor bi de.
Adam gibi yalıtımı olan normal bi daireye çıktık, nirvana ulaştık.
Kara kışta bile ayda maksimum 300 liraya evin tamamı hamam gibi oluyor, rahatız.

Evet, maalesef site.
Ohh insallah biz de o sicak günleri göreceğiz

termal taytlar canim, idareten, sicak tutuyo

Şükür ki kartimi dün doldurdular. Ev şu an hamam gibi. Zaten petek yaninca ev hamam gibi oluyor, pikeyle yatiyoruz. Sorun kartin cabuk tukenmesi ve karti doldurmak için yoneticinin keyfini beklememiz. Inşallah onu da bir sekilde halledecegiz.
Ya da toptan para yukleyecegiz ve kurtulacagiz bu dertten inşallah.
Önerilerin için de çok teşekkürler

gule gule isinin canim Allah in izniyle.. :-*

Cahil miyim neyim? Ilk defa duyuyorum bu sistemi. Valla ne kart, ne merkezi sistem. Mis gibi kombi.. 135 metrekare evime en korkunc soguklarda bile en fazla 350-400 odedim.
Aynen kartlı sistemi ben de ilk kez duydum. Merkeziyi biliyorum ama en rahatı kesinlikle ve kesinlikle kendi kombin. Konus sahibi 1000 tl den falan bahsetmis. Biz bütün gün yakıp evi hamama cevirsek 500 den 1 lira fazla gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…