DONUYORUM

Aslinda sofben alacagim. Bu böyle olmuyor çünkü. Vallahi iyi hatirlattiniz cok tesekkurler. Maalesef bizin lanet sistemde yoneticinin kullandigi bilgisayardan yatiriliyor.. Ve doğal olarak kendileri yatiriyorlar...

Aslinda sofben alacagim. Bu böyle olmuyor çünkü. Vallahi iyi hatirlattiniz cok tesekkurler. Maalesef bizin lanet sistemde yoneticinin kullandigi bilgisayardan yatiriliyor.. Ve doğal olarak kendileri yatiriyorlar...

O pc bozulsa neolacak ?
Siz internetten yatırmayı deneyin olmazsa yöneticiyi evde olmadığında dövün
Küçük şofpenler bişey yakmıyo fiyatıda ucuz 50-100 arası

Ay yine pardon :
O nasil bir ev bacim? 1.300 kira mi?
Bizim buralardaki gibi kacak elektrik kullan en iyisi

O pc bozulsa neolacak ?
Siz internetten yatırmayı deneyin olmazsa yöneticiyi evde olmadığında dövün
Küçük şofpenler bişey yakmıyo fiyatıda ucuz 50-100 arası

kendimi zor tutuyorum dovmemek için zaten eşime söyledim halledecek su şofpen işini. Vallahi hatirlatmasaydiniz hic aklima gelmezdi. Internetten nasil dolum yapılıyor? Bunu bilsem yaparim ama dolumun nasil yapildigini bilmiyorum. Sirket bir program yukluyormus ve benim yapabilmem için de o programin benim pcmde yuklu olmasi gerekiyor.
bakacağız artık. Insallah hallolur. .

Hahaha elektrikle bir sorunumuz yok ki sekerim. Tek sorun doğalgaz maalesef ki.. Ayrica buralarda kiralar hep böyle pahali maalesef ki..
Elektrikli soba kullanin diyicektim
Istanbul pahali sehir yaw. Allah yardimciniz olsun. Burda super lux daireler 200 bin. Orda g.t kadar ev alamazsin bu fiyata.

Hayır şirketle alakası yok
Doğalgaz kontör yükleme yaz direk iğdaşın yükleme sayfasına atıyo

Elektrikli soba kullanin diyicektim
Istanbul pahali sehir yaw. Allah yardimciniz olsun. Burda super lux daireler 200 bin. Orda g.t kadar ev alamazsin bu fiyata.

Aynen öyle gerçekten. Eşim kendi evimizi yaptirma dusuncesinde olduğu için burda o zamana kadar duracagiz. O da ben de geniş kendi kafamiza göre ev istiyoruz, bulamadigimiz için mecbur sifirdan yaptiracagiz insallah. Bunun için bekliyoruz..
Elektrikli soba degil de şu karti evde kendim okutacagim sistemi alacagim mecbur. Baska türlü ugrasamam valla.
Kombi oluyormus ama bunun için bütün bina komple degismeliymis. Evler kirilip dokulecekmis falan filan. Az once tekrar indim sordum kadin bunları soyledi. Su an onun eşinin eve gelip sistem kurulmus bilgisayari getirmesini bekliyoruz.
Vallahi zor bu işler cok zor...

Sayaç yok mu onun üzerinde yazar
Yoksada yöneticiden istiycen

Sağol. Sayaç var az önce gittim baktim. O numarayi dedigin yere yazdim fakat cikmadi. ya tesisat nosunu ya da daire numarasini yanlis girdiniz yaziyordu..
su pazartesi bi olsun. Halledecegim inşallah ben...
yardimlarin için cok tesekkurler. .

Rica ederim
O.tesi inş hallolur da ısınırsınız artık

Canim kazan dairesi var mi bilmiyorum ki mutfakta bir kombi var bir de kapinin disinda karti sokup gazi yukledigimiz alet.

Insallah bu kis ta cekmezsiniz ayni sikintiyi.hem 1000 tlnizin pesine de dusun bence az para degil

Canim kazan dairesi var mi bilmiyorum ki mutfakta bir kombi var bir de kapinin disinda karti sokup gazi yukledigimiz alet.

Insallah bu kis ta cekmezsiniz ayni sikintiyi.hem 1000 tlnizin pesine de dusun bence az para degil

Bizim kombi yok işte.
Geçen sene verecegiz dediler ama vermediler biz de peşine dusmedik.
güzel dileklerin için cok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…