- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Siz gidip yatıramıyo musunuz ?
Niye yönetici yi bekliyosun?
Elektrikli soba al ısınmayı onla çözersin
Küçük O'dan varsa bi koltuk at kapıyı kapat
Banyoya da küçük elektrikli şofpen tamamdır
Mutfağıda artık sen bıl
Aslinda sofben alacagim. Bu böyle olmuyor çünkü. Vallahi iyi hatirlattiniz cok tesekkurler. Maalesef bizin lanet sistemde yoneticinin kullandigi bilgisayardan yatiriliyor.. Ve doğal olarak kendileri yatiriyorlar...
Ay yine pardon :evet, maalesef ozellesen kurumlarin somurgesi altindayiz...
Tabiki aldik...
Sorun iş yerimize yakin ev olmamasi, hepsinin dolu olmasi ki zaten öyle az buçuk kira da vermiyoruz baya yüksek 1300. Ama ben bu olayi cozecegim insallah. Gecen sene 1 ay için 1000 lira verdik, sonra çözüldü tabi çözüm denebilirse. En az 400 500 veriyoruz ama yeterince isinmiyoruz. Aç kapa aç kapa yapiyoruz. Ama bir şekilde bu olayi cozmem gerekiyor.
Insallah evimize tasiniriz da bu olaylar da biter. Şimdilik burda kalmak zorundayiz maalesef. Onerileriniz için de çok teşekkürler. ..
O pc bozulsa neolacak ?
Siz internetten yatırmayı deneyin olmazsa yöneticiyi evde olmadığında dövün
Küçük şofpenler bişey yakmıyo fiyatıda ucuz 50-100 arası
Ay yine pardon :
O nasil bir ev bacim? 1.300 kira mi?
Bizim buralardaki gibi kacak elektrik kullan en iyisi
Elektrikli soba kullanin diyicektimHahahaelektrikle bir sorunumuz yok ki sekerim. Tek sorun doğalgaz maalesef ki.. Ayrica buralarda kiralar hep böyle pahali maalesef ki..
kendimi zor tutuyorum dovmemek için zaten eşime söyledim halledecek su şofpen işini. Vallahi hatirlatmasaydiniz hic aklima gelmezdi. Internetten nasil dolum yapılıyor? Bunu bilsem yaparim ama dolumun nasil yapildigini bilmiyorum. Sirket bir program yukluyormus ve benim yapabilmem için de o programin benim pcmde yuklu olmasi gerekiyor.
bakacağız artık. Insallah hallolur. .
Elektrikli soba kullanin diyicektim
Istanbul pahali sehir yaw. Allah yardimciniz olsun. Burda super lux daireler 200 bin. Orda g.t kadar ev alamazsin bu fiyata.
Hayır şirketle alakası yok
Doğalgaz kontör yükleme yaz direk iğdaşın yükleme sayfasına atıyo
Ama hem igdas hem de özel bir sirket anlasmaliymis. Bir de bunun için kart okuyucu olmasi gerekiyormus dedi az önce kadin..
Canım o şirketi ara sizede kursunlar
Binanın içinde dışında tabelası vardır
Böyle yapacagim zaten. Ben milletin keyfine göre hareket edemem ki sonucta. Hep usuttugum icin evlendigimden beri hastayim zaten
Tesisat numarasini nerden bulacahim?
Sayaç yok mu onun üzerinde yazar
Yoksada yöneticiden istiycen
Sağol. Sayaç var az önce gittim baktim. O numarayi dedigin yere yazdim fakat cikmadi. ya tesisat nosunu ya da daire numarasini yanlis girdiniz yaziyordu..
su pazartesi bi olsun. Halledecegim inşallah ben...
yardimlarin için cok tesekkurler. .
Ev sahibimiz yogunlugundan dolayı pek ilgilenemiyor. Zaten sadece bizim ev sahibimiz. Her dairenin farkli ev sahibi var. Esim aradi, meşgul sanirim acmadi. Ama cok iyi bir insandir, elinden geleni yapar.
maalesef ne zaman bitecegini bilmiyoriz. Kombi yok. Bir akbili düşünün ki sisteme okutuyorsunuz ve isliyor, üstünde ne kadar kaldigi yaziyor ama ne kadar ücret kaldigi yazmiyor, kb yaziyor. E ben de kaç gün bu bana yeter bilmiyorum tabi..
Sizin sistem cok güzel. Kazan daireniz catida mi?
Canim kazan dairesi var mi bilmiyorum ki mutfakta bir kombi var bir de kapinin disinda karti sokup gazi yukledigimiz alet.
Insallah bu kis ta cekmezsiniz ayni sikintiyi.hem 1000 tlnizin pesine de dusun bence az para degil
Canim ben bu sistemi bilmiyorim evinize ait jir kombiniz varmiTeşekkür ederim. Biz yakinca evet ev hamam gibi oluyor ama hemen bitiyor işte. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?