- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
sağlığınızdan daha mı kıymetli gülüm yeni evlisin evlilik hayatın daha ilk aylardan baltalanmışdoğru ama kendi evime geçmeden taşınmak istemiyorum maalesef...
Peteklerinizi bir de kapatiyor musunuz?Sorun zaten burda. Yükleme işinden sorumlu kişiyi evde bulmak mumkun olmuyor. Bir gidiyorlar habersiz 2 ay gekmiyorlar. Ya bari haber verin de karti dolduralim. Bi de cok cabuk bitiyor. Yetisemiyoruz maalesef..
hem de cok feci. Aslinda ilk basta sistemde hata okdugu için 1000 liramiz gitmisti. Simdi de kullandigimiz kadar yukluyoruz ama kesin yinw bir bozukluk var. Çünkü 5 gunde bir 50 100 lira gidiyor eğer 5 gün boyunca petekleri acik birakirsam...
Insallah yakinda hallederiz bu sorunu..
Evet, Ankarada da var ama ben Istanbuldayim...
Ilk aylarindan değil ilk gecesinden diyim sen anla ;-)sağlığınızdan daha mı kıymetli gülüm yeni evlisin evlilik hayatın daha ilk aylardan baltalanmış
Bana da mantiksiz geliyor zaten. Ver ben doldurayim diyorum yok biz şey yapariz falan da filan. Aslinda arayıp halletmem lazim.Bence bağlı olduğunuz doğalgaz firmasını arayın sorun
çünkü bu işte bi anormallik var
biz aile apartmanı ama
ben ya da eşim ya da işyerinden herhangi bir arkadaşa veriyorum
o şekilde dolduruyor
sonuçta önemli olan kartın dolması kimin doldurduğu değil
sizin yönetici kendine iş çıkartmak için böyle bi sistem çıkarttı diye düşünüyorum
Hic sorma. Bi de annem yanimda. Kadincagiz da donuyor. Gidip bir güzel paylamam lazim da işte yapamiyorim da.. Ama bu iş böyle olmaz. Halletmem lazim yaaaPeteklerinizi bir de kapatiyor musunuz?
Yaw bacim o nasıl is oyle?
Kasim ayinin basindan Mart sonuna kadar kesintisiz acik kombi. Vallahi ben burda usudum senin yerine.
Ne saçma bi sistemmişş... kısın d.gazda ayda 300-400geldiği oluyor ama madur olmuyorsnz..
En basında hesaba neden katmadınız ki.. tasınma imkanı yokmu..ona verdğinz parayla 2kez tasınırmıssınzKeşke kombili sisteme gecebilsek. Ayda 500 de veririm ve hic olmazsa isinirim. Resmen tonla para vermemize ragmen isinmiyoruz...
En basında hesaba neden katmadınız ki.. tasınma imkanı yokmu..ona verdğinz parayla 2kez tasınırmıssınz
Özelleşen kurumların cilvesi. Bir sıkıntı yüzünden Biz de 1 ay boyunca sadece bir hafta evimizde kalabildik 150 tl elektrik faturası geldi. Üstelik ikimiz de çalışıyoruz ve maalesef eşimin dış görevi çıktı hiçbir şey yapamadıkEvet, cildiracagim artik.
Konu budur. Resmen donuyorum. Donuyoruz..
Kartli sistemi bilenler vardir. Karta para yukluyorsunuz ve isinma ihtiyacınızı karsiliyorsunuz. Geçen sene 1 ayda 1000 lira yatirmamiza ragmen banyo ve yatak odasinin peteklerini tek kullandik. Ve evden sabah cikip akşam geliyordum, o arada kapaliydi petekler. Buna ragmen bu kadar çok yukledik.
Ve 1 hafta da, kart okuttugumuz sistemin bozuk olduguna karar verilip yenisiyle degistirilince de karli havada magdur kaldik çünkü yenisi de bozukmus!ve biz yeni evliydik. Sicak suyumuz bile yoktu.
Doğalgaz sisteminden sorumlu bir adam gelip bakti, ve ben sikayetimizi, bu kadar para yukledigimizi falan anlatinca adam şok oldu. Ve binayi yapan şahısla konuşup ayiptir siz milleti nasil sogukta birakir paralariyla rezil edersiniz, üstelik bu insanlar yeni evli! diye bir güzel azarladi.
Ama çokta tın tabi.
Neyse uzun ugraslar sonucu ve yatirdigimiz paralar sonucu sinir sistemimiz çöktü, bari yatiriyorum yakayim da.
Görevliler paraniz iade edilecek dedi, biz parasinda değiliz yeter ki adam gibi isinalim. Neyse iade edilmedi tabi ama düzeldi....
Derken.... Bu ay 10 gunde 150 lira yatirdim ve sadece 5 gün kullandim.
Cildiracagim . Su an bizim bir sorumlu! Şahıs tarafindan donulmaya mahkumuz.
Para veriyoruz ama hanimefendi ve beyefendiler gezmekte oldukları için yatirmiyorlar ve bize başka bir sorundan bahsettikleri halde aslinda sorunu cozduklerini tesaduf eseri öğreniyorum. Yarin cozulecekmismis sorun!!!
Tonla para yatirip isinamadigima mi yanayim? Neye yanayim ben?
Nefret ediyorum bu sistemden. Ne zaman kartiniz bitecegi belli olmuyor. Banyodayken bir bakiyorsunuz kartiniz bitmis, buz gibi su ile irkiliyorsunuz..
off off. Lutfen Söyleyin bana arkadaslar ne yapmaliyim?
IGDAS' a gitsem buna bir çözüm bulurlar mi?
Çünkü kendileri hicbir sekilde IGDAS' la baglanti kurmuyorlar, özel bir sirketle calisiyorlar.
Ve işin en komik olayi ise bu sistemin Türkiye'nin en iyi sistemi olmasini iddia etmeleri. . B.k en iyi sistem...
evet, maalesef ozellesen kurumlarin somurgesi altindayiz...Özelleşen kurumların cilvesi. Bir sıkıntı yüzünden Biz de 1 ay boyunca sadece bir hafta evimizde kalabildik 150 tl elektrik faturası geldi. Üstelik ikimiz de çalışıyoruz ve maalesef eşimin dış görevi çıktı hiçbir şey yapamadık
Tabiki aldik...Peteklerin havasını aldınız mı ?
Eviniz güzel olabilir ama mutlaka taşınmalısınız ayda 300 ile mis gibi ısınmak varken 1000 lira verip ısınamamak çok büyük bir problem. Kiradasınız anladıgım kadarıyla aradaki fark parayı kiraya ekler çok daha güzel bir evde oturursunuz hatta normal bir evde bir süre dursanız birikim bile yapabilirsiniz. Huzurunuz evden çok daha önemli.O evden taşınmak size + olarak dönecek. Şahsi düşüncem böyle.
Ayy kotuymus yahu. Bizimkisi de kartli sistem ankarada olmamiza ve kasim ayindan baslayip gce gunduz yakmamiza ragmenayda 150 tl yakit tuketmistik ortalama gcen sene. Simdi de iki haftadir yakiyoruzmisafir d oldugu icin 2 haftada 70 tl ykmisiz.
AMa anlamadigi nasil bilmiyorsunuz ki bitecegini 5 tl kaldigi zaman yenidenyukleyin.
Surekli ac kapa yapinca da isinamiyor olabilirsiniz kisik ayarda surekli yakmayi deneyin.
Bizim ev guney cephe ve orta kat belki de o yuzden bu denli rahatiz bilmiyorum da sizinki cok fazla geldi. Hem bizi kombi falan da bayagi bir eski. Ev sahibiniz coksorumsuzmus yazik.
Bazi harfler cikmamis duzeltmeye useniyorum kizlar k. Bak ayi .
Aaa bu nasl bur sistemmis yahu kontur gibi bitiyor
biz en sogukta 500 tk verdik ama cokta guzel isindik
ALLAH kolaylik versij cok sinir bozucu bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?