DONUYORUM

aglarim valla cok dertliyim isinma konusunda kredi.cekip bir dunya brca girip aldigimiz ev isinmiyor..kiraciysaniz cikarsiniz..biz totomuz dona dona oturuyoruz

Bence bağlı olduğunuz doğalgaz firmasını arayın sorun
çünkü bu işte bi anormallik var

biz aile apartmanı ama
ben ya da eşim ya da işyerinden herhangi bir arkadaşa veriyorum
o şekilde dolduruyor
sonuçta önemli olan kartın dolması kimin doldurduğu değil

sizin yönetici kendine iş çıkartmak için böyle bi sistem çıkarttı diye düşünüyorum

Peteklerinizi bir de kapatiyor musunuz?
Yaw bacim o nasıl is oyle?
Kasim ayinin basindan Mart sonuna kadar kesintisiz acik kombi. Vallahi ben burda usudum senin yerine.

sağlığınızdan daha mı kıymetli gülüm yeni evlisin evlilik hayatın daha ilk aylardan baltalanmış
Ilk aylarindan değil ilk gecesinden diyim sen anla ;-)

Bana da mantiksiz geliyor zaten. Ver ben doldurayim diyorum yok biz şey yapariz falan da filan. Aslinda arayıp halletmem lazim.

Peteklerinizi bir de kapatiyor musunuz?
Yaw bacim o nasıl is oyle?
Kasim ayinin basindan Mart sonuna kadar kesintisiz acik kombi. Vallahi ben burda usudum senin yerine.
Hic sorma. Bi de annem yanimda. Kadincagiz da donuyor. Gidip bir güzel paylamam lazim da işte yapamiyorim da.. Ama bu iş böyle olmaz. Halletmem lazim yaaa

Ne saçma bi sistemmişş... kısın d.gazda ayda 300-400geldiği oluyor ama madur olmuyorsnz..

Keşke kombili sisteme gecebilsek. Ayda 500 de veririm ve hic olmazsa isinirim. Resmen tonla para vermemize ragmen isinmiyoruz...
En basında hesaba neden katmadınız ki.. tasınma imkanı yokmu..ona verdğinz parayla 2kez tasınırmıssınz

En basında hesaba neden katmadınız ki.. tasınma imkanı yokmu..ona verdğinz parayla 2kez tasınırmıssınz

Ben ozellikle merkezi sistem istedim. Ama böyle lanet bir sey olduğunu bilmiyordum.
Ev alana kadar tasinamam ki. Bi de evim cok güzel. Cevresi her seyi. Böyle bir yer bulmak cok zor. Evimizi aldigimizda tasinmak istiyoruz sadece..

Özelleşen kurumların cilvesi. Bir sıkıntı yüzünden Biz de 1 ay boyunca sadece bir hafta evimizde kalabildik 150 tl elektrik faturası geldi. Üstelik ikimiz de çalışıyoruz ve maalesef eşimin dış görevi çıktı hiçbir şey yapamadık

Eviniz güzel olabilir ama mutlaka taşınmalısınız ayda 300 ile mis gibi ısınmak varken 1000 lira verip ısınamamak çok büyük bir problem. Kiradasınız anladıgım kadarıyla aradaki fark parayı kiraya ekler çok daha güzel bir evde oturursunuz hatta normal bir evde bir süre dursanız birikim bile yapabilirsiniz. Huzurunuz evden çok daha önemli.O evden taşınmak size + olarak dönecek. Şahsi düşüncem böyle.

evet, maalesef ozellesen kurumlarin somurgesi altindayiz...

Peteklerin havasını aldınız mı ?
Tabiki aldik...

Sorun iş yerimize yakin ev olmamasi, hepsinin dolu olmasi ki zaten öyle az buçuk kira da vermiyoruz baya yüksek 1300. Ama ben bu olayi cozecegim insallah. Gecen sene 1 ay için 1000 lira verdik, sonra çözüldü tabi çözüm denebilirse. En az 400 500 veriyoruz ama yeterince isinmiyoruz. Aç kapa aç kapa yapiyoruz. Ama bir şekilde bu olayi cozmem gerekiyor.
Insallah evimize tasiniriz da bu olaylar da biter. Şimdilik burda kalmak zorundayiz maalesef. Onerileriniz için de çok teşekkürler. ..

Ayy kotuymus yahu. Bizimkisi de kartli sistem ankarada olmamiza ve kasim ayindan baslayip gce gunduz yakmamiza ragmenayda 150 tl yakit tuketmistik ortalama gcen sene. Simdi de iki haftadir yakiyoruzmisafir d oldugu icin 2 haftada 70 tl ykmisiz.
AMa anlamadigi nasil bilmiyorsunuz ki bitecegini 5 tl kaldigi zaman yenidenyukleyin.

Surekli ac kapa yapinca da isinamiyor olabilirsiniz kisik ayarda surekli yakmayi deneyin.
Bizim ev guney cephe ve orta kat belki de o yuzden bu denli rahatiz bilmiyorum da sizinki cok fazla geldi. Hem bizi kombi falan da bayagi bir eski. Ev sahibiniz coksorumsuzmus yazik.

Bazi harfler cikmamis duzeltmeye useniyorum kizlar k. Bak ayi .

Ev sahibimiz yogunlugundan dolayı pek ilgilenemiyor. Zaten sadece bizim ev sahibimiz. Her dairenin farkli ev sahibi var. Esim aradi, meşgul sanirim acmadi. Ama cok iyi bir insandir, elinden geleni yapar.
maalesef ne zaman bitecegini bilmiyoriz. Kombi yok. Bir akbili düşünün ki sisteme okutuyorsunuz ve isliyor, üstünde ne kadar kaldigi yaziyor ama ne kadar ücret kaldigi yazmiyor, kb yaziyor. E ben de kaç gün bu bana yeter bilmiyorum tabi..
Sizin sistem cok güzel. Kazan daireniz catida mi?

Aaa bu nasl bur sistemmis yahu kontur gibi bitiyor
biz en sogukta 500 tk verdik ama cokta guzel isindik
ALLAH kolaylik versij cok sinir bozucu bir durum

Siz gidip yatıramıyo musunuz ?
Niye yönetici yi bekliyosun?
Elektrikli soba al ısınmayı onla çözersin
Küçük O'dan varsa bi koltuk at kapıyı kapat
Banyoya da küçük elektrikli şofpen tamamdır
Mutfağıda artık sen bıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…