Dora hospital şuanki doğum fiyatları?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
DEMET DİKMEN için herkes çok farklı konuşmuş tadım kaçtı,dış bi doktorla DORA da doğumun maliyeti ne olur acaba,deneyen bilen var mı?

DEMET DİKMEN için herkes çok farklı konuşmuş tadım kaçtı,dış bi doktorla DORA da doğumun maliyeti ne olur acaba,deneyen bilen var mı?

Geçen gün sorduğumda normal doğum 3500 tl, sezaryen 4000 tl dediler ama min fiyatmış bunlar.
sanırım malzeme fiyatı, yeni doğan bakım vs. eklenicek üstüne. Muhasebesine sorunca cevaplıyorlar. Bende bu cumartesi gidicem randevu aldım.

Geçen gün sorduğumda normal doğum 3500 tl, sezaryen 4000 tl dediler ama min fiyatmış bunlar.
sanırım malzeme fiyatı, yeni doğan bakım vs. eklenicek üstüne. Muhasebesine sorunca cevaplıyorlar. Bende bu cumartesi gidicem randevu aldım.

e ben de dün aradım sorum bana normal 2800, sezeryan 3500 dediler.bebek masrafları da 200-250 arası dedi.ama ben emekli sandığı çalışanım dedim,belki sen ücretlisini sordun canım.ben de haftaya randevu aldım.

e ben de dün aradım sorum bana normal 2800, sezeryan 3500 dediler.bebek masrafları da 200-250 arası dedi.ama ben emekli sandığı çalışanım dedim,belki sen ücretlisini sordun canım.ben de haftaya randevu aldım.

hadi ya..evet ben ücretli fiyat sordum, ondan olabilir ama.
Gittikten sonra Demet hanımla ilgili fikirlerini paylaşırsan sevinirim :)

kızlar ben demet hanıma gittim ve çok memnun kaldım.
tam da doktorumu buldum harika derken hastanenin doğum fiyatlarını öğrendimki normal 2800 sezeryan 3500 müş.
çok değilmi arkadaşlar yaaa
galiba ben doktorumu değiştirnek zorunda kalıcam :ssz: ama demet hanımı da kesinlikle bırakmak istemiyorum :25:

Ben de gittim geçen hafta sonu, memnun kalıp kalmadığımı tam olarak sonraki muayenelerde söyleyebilirim ama fiyatlar bana normal geldi diğer özel hastanelere göre. Sıra beklemek yok, randevunu uzun ve detaylı tutuyorlar, herşeyle ilgileniyorlar ve temiz yeni bir hastane. Demet hanımı da sevdiysen daha ucuzu zor bulunur bu şatlarda. Hemen yanındaki acıbadem fulya dan fiyat aldım. normal 7500, sezaryen 10.000 tl fiyat verdi!!

Back
X