Cok cok tesekkur exiyorum.arkadaşlar.3. Kizim da bazi seylet yolunda gitmdi hesapta olmayan iki ameliyat cikti onlari oldu ..agizdan beslemiyoruz..ozefagusta problem var.. zor gunler dualariniza ihtiyacim var cokk..sisli etfalde yatiyoruz uzun zamandir...
Cok cok tesekkur exiyorum.arkadaşlar.3. Kizim da bazi seylet yolunda gitmdi hesapta olmayan iki ameliyat cikti onlari oldu ..agizdan beslemiyoruz..ozefagusta problem var.. zor gunler dualariniza ihtiyacim var cokk..sisli etfalde yatiyoruz uzun zamandir...
en başından sonuna kadar, heyecanla, çoğu zamanda da ağlayarak okudum hikayenizi, ama son sayfada kızlarınızı görünce gözyaşlarım dindi, yüzüme bir gülümseme yayıldı, çok tatlılar çok şirinler Allahım.
sizi çok tebrik ediyorum, bu zor imtihanı atlattınız, inşallah şimdi üçüncü bebeğinizle de atlatacaksınız, siz derecesi ne yüksek insansınız ki Rabbim bu kadar ağır imtihanla sınıyor sizi. Allah en kısa zamanda küçük bebeğinize de sağlık versin arkadaşım, burda çok dua aldınız ve almaya devam ediyorsunuz, yanımda olsanız size sımsıkı sarılırdım inanın.
sizde bizi dualarınızda anın, 8 senedir çocuk istiyoruz olmuyor ve benim gibi bebek hasretiyle yanan bir sürü bayan var, siz de acılar yaşamış, yüreği yumuşak bir anne olarak siz de bize duanızı eksik etmeyin ne olur.
Ayyy maşALLAH canim ya benimde belki ikiz olabilir tam adet gunumde 1500,cikti degerim iki gun sonra 4000 olmus ilk ultrasonda belli olmaz ikiz diyorlar bakalm cuma gunu gidicez inşALLAH :)
Ben de başından sonuna okudum. Allah bebeklerinizi size bağışlasın.. Sağlıklı olmalarına çok sevindiimm Çok tatlılar ya Rabbim, maşallahhh!! Uzun ömürlü sağlıklı mutlu bir yaşamları olsun inşallah.. Biz de bebek için uğraşıyoruz.. Büyük Allah'ım bizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah..
Merhaba.. Kimi zaman ağlarak okudum hikayenizi.. Kızlarınızın sağlıklı olmasına çook sevindim.. Allah bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Kötü günler geride kalsın sizin için inşallah.. 3. kızınız da sağlığına kavuşsun bir an önce.. Amiinnnn.. Sizin çocuklarınıza da sağlıklı mutluu uzuuunnn bir ömür dilerim sizlerle beraber inşallah..