Bu güzelleri gecen gün TV programında gördüm yanilmiyorsam çok şekerler..
canım süper.. allah bagışlasın.. cınseyetleri nedır... allah banada ikiz, üçüz, inşallah dörduz nasıp eder.. ne olur bızde dua et.......
Arladaşlar lütfen hayırlısını dileyin benimde ikizlerim var çok zor bir süreç hamileliği ayrı sonrası ayrı ayrı zor dışarıdan görüldüğü gibi olmuyor yetişemediğiniz için vicdan azabı duyuyorsunuz herkes 1 tane bebeğiyle güzelce ilgilenirken siz sabahtan akşama kadar koşuşturuyorsunuz ama yinede yetişemişorsunuz. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin. 2 de olur 3 de 4 de ama hayırlısıyla sırayla olsun diye dua ediyorum ben hep :)
arkadaşlar 3 ocakta beta hcg 101.4 8 ocakta 405 ve 12 ocakta 1526 çıktı ertesı gun 4+2 gunluk kese görüldü 15 gun sonra 6+2 olması gerekirken 5+1 çıktı ve 6 kese göruldü. em buyuk kese 1.8 cm.aşılama ilaç kullanımı yok çoğul gebelıkten şüphelendi doktor normal oldugunu duyunca mol mu acaba dedı 4 doktor baktı çoğul gebeliğe daha fazla benziyor dediler ama yıne de karar veremediler kanama da olabılır dendı bu arada beta hcg 27 ocakta 19215 çıktı keselerde yolk sac ve bebek yok erken mı boyle birsey yasayan var mı çoğul gebelıklerde bazen keseler kayboluyormus acaba bunlardan bazıları kaybolur mu
sizin durumunuzda daha ilginçmiş en son ne oldu acaba merak ettim bende ücüz bebek belkiyorum 25. haftadayım
Eki Görüntüle 671369
bu resim geçen yaz ki halleri yeni hallerini bulamadım zaten dördünü aynı karede tutmak pek mümkün olmuyor artık :)
Snalan ne yapıyor acaba çok merak adiyorum
Canım neler yapıyorsun?haklısın canım en çok ona sevınıyorum sağlıklı olursalar bır daha doğurmam belki:)RABBİM KEM GÖZLERDEN KORUSUN.zor ama o kısmıdı düşünmuyorum bir şekilde buyuyecek ler inşallah hele bır sağlıklı olsunlarda gerisini RABBIM bilir
tedavi görerek mi hamile kaldınız?
dördüz bebek beklıyorum( :))
Arkadaşlar oncelikle merhaba..ben geldimm 3 çocuklaa..:) Yazilanlarin hepsini okuyamadim .. üzgunum ..3 çocuk annesi olmak zormuş..diger kizimi da ocakta kucagima aldim..Ama doğum anomalileri ile dogdu.3gun sonra ameliyat oldu yemek ve soluk borusu yapisikti onu actilar..Mide bagirsak gecisi yoktu onuda actilar..simdi çok sukur iyii..5 ayi bitti..6. Ayda tekrar ameliyat olucak makat deliği tikanik.kolostomisi var onun icin.yani zor gunler geciriyoruz..ve onumuzde 2 tane ciddi ameliyat var..Dualarinizi eksik etmeyin..Ikizlerime gelince cok sukur cok sağliklilar..sadece fazlaca minyonlar..ufacikk tefecik kreş e gidiyorlar...3 yasindalar..koca 3 yil geçmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?