Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

biz ikizde yamuluyoruz allah size kat be kat kolaylık ve sabır versin :)
bize tek çocuk nasıl kolay geliyorsa,size de biz kolay geliyoruzdur degil mi :)

canım süper.. allah bagışlasın.. cınseyetleri nedır... allah banada ikiz, üçüz, inşallah dörduz nasıp eder.. ne olur bızde dua et.......

Arladaşlar lütfen hayırlısını dileyin benimde ikizlerim var çok zor bir süreç hamileliği ayrı sonrası ayrı ayrı zor dışarıdan görüldüğü gibi olmuyor yetişemediğiniz için vicdan azabı duyuyorsunuz herkes 1 tane bebeğiyle güzelce ilgilenirken siz sabahtan akşama kadar koşuşturuyorsunuz ama yinede yetişemişorsunuz. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin. 2 de olur 3 de 4 de ama hayırlısıyla sırayla olsun diye dua ediyorum ben hep :)

Bu arada 4 üz bekliyen arkadaşım rabbim yardımcın olsun. Rabbimden geldiyse vardır bir hikmeti kolaylığınıda verir çok zor ama imkansiz değil. Bol bol dua et inşallah sağ salim kucağına alırsın dualarım seninle.

snalan canım ben yazıklarını okumuştum öncelikle kaybettiğin bebeklerin için çok üzüldüm allah sana sabır versin ama forumda gezinirlken gördüm gene mi hamilesin tebrik ederim çi takviminden baktın mı doğum tariini gün ay yıl olarak yaz birde gebe kaldığın ayı cinsiyetine bakalım inş sağlıklı bir bebeğin olur

arkadaşlar 3 ocakta beta hcg 101.4 8 ocakta 405 ve 12 ocakta 1526 çıktı ertesı gun 4+2 gunluk kese görüldü 15 gun sonra 6+2 olması gerekirken 5+1 çıktı ve 6 kese göruldü. em buyuk kese 1.8 cm.aşılama ilaç kullanımı yok çoğul gebelıkten şüphelendi doktor normal oldugunu duyunca mol mu acaba dedı 4 doktor baktı çoğul gebeliğe daha fazla benziyor dediler ama yıne de karar veremediler kanama da olabılır dendı bu arada beta hcg 27 ocakta 19215 çıktı keselerde yolk sac ve bebek yok erken mı boyle birsey yasayan var mı çoğul gebelıklerde bazen keseler kayboluyormus acaba bunlardan bazıları kaybolur mu

sizin durumunuzda daha ilginçmiş en son ne oldu acaba merak ettim bende ücüz bebek belkiyorum 25. haftadayım

sizin durumunuzda daha ilginçmiş en son ne oldu acaba merak ettim bende ücüz bebek belkiyorum 25. haftadayım

benım dun çogul ama boş gebelık olduguna karar verıldı pazartesı kurtaj olucam hayırlısı olsun ınsallah lokal aneztezı onerdı doktor nasaıl oldugunu bılen var mı
allah bebeklerını sana bagıslasın sağlıcakla kucagına alırsın ıns.

Sabahtan beri okuyorum okuyorum o kadar duygulandım ki roman gibi.. snalana çok üzüldüm ağladım ama sonra leylnur ile okadar mutlu oldum ki.. Gerçekten bir mucize.. Rabbim bi ömür boyu yavrularıyla sağlıklı sıhhatli bir yaşam gerçirmelerini nasip eder inş.. Ben ikiz bebek bekliyorum ve daha 5. haftamdayım. Çok yeni. nasıl olacağından çok korkuyordum ama şu mutluluk resimlerini görünce tüm korkularımdan kurtuldum

Canım neler yapıyorsun?

dördüz bebek beklıyorum( :))

Ay canııımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah.Hepsi hayırlı evlat olsun. Hepsi de çok güzel maşallah.Bir sponsor bulmak lazım size:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar oncelikle merhaba..ben geldimm 3 çocuklaa..:) Yazilanlarin hepsini okuyamadim .. üzgunum ..3 çocuk annesi olmak zormuş..diger kizimi da ocakta kucagima aldim..Ama doğum anomalileri ile dogdu.3gun sonra ameliyat oldu yemek ve soluk borusu yapisikti onu actilar..Mide bagirsak gecisi yoktu onuda actilar..simdi çok sukur iyii..5 ayi bitti..6. Ayda tekrar ameliyat olucak makat deliği tikanik.kolostomisi var onun icin.yani zor gunler geciriyoruz..ve onumuzde 2 tane ciddi ameliyat var..Dualarinizi eksik etmeyin..Ikizlerime gelince cok sukur cok sağliklilar..sadece fazlaca minyonlar..ufacikk tefecik kreş e gidiyorlar...3 yasindalar..koca 3 yil geçmiş..

canımm benim. Allahım küçük bebeğine şifa versin o minik canı hiç yanmadan hemencecik düzeliversin inşallah. İkizlerin için çok sevindim öperim mini minileri. Ne kadar zor günler geçirdin Allah mükafatını versin cnm benim. Rabbim bundan sonra zorluklarla sınamasın inşallah. Her şey gönlünce olsun minik kuzuyu koklaya koklaya öp benim için

Kızlar bebeklerınızı hangı tup bebek merkezınde yaptırdınız yanı tup yaptıran varsa tabı istanbulda araştırıyorum tabılkı sızın gıbı annelerden öğrenmek istıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…