Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

leylnur ve snalan nerdeler ?

ay bende okuyordum baştan sona kahroldum nalan için Rabbim kızlarını bağışlasın inş. leylnur ise hiç yazmamış inş. çocukların yoğunluğundan yazamamıştır umarım kötü birşey yoktur ama nedne burayı bıraktınız 2011 yılından beri yoksunuz okadar okudum okudum hani öyle kaldım iyi haberler bekliyoruzzz..

Hayırlı cevaplar bekliyoruz inş, bebeklerinizin fotolarını da gösterin, benim de 3üz öğrencilerim vardı bu gün yine gördüm,...

merhaba arkadaşlar çok sağ olun biz buralarda kızları büyütmeye çalışıyoruz valla başkada yaptığım pek bişey yok. kızlar 18 aylık oldular yürüyorlar konuşmaya çabalıyorlar, gayet güzel kavga edip evi dağıtıp bol bol ağlıyorlar. resim yüklemeye çalışacağım inşallah başarılı olurum. görüşmek üzere inşallah

Eki Görüntüle 671369

bu resim geçen yaz ki halleri yeni hallerini bulamadım zaten dördünü aynı karede tutmak pek mümkün olmuyor artık :)

Hay masaallah ya,cok guzel bunlar,ben ikizlere mucize diyodum,siz ne oluyosunuz bu durumda firsat buldukca onlari bu duruma nsl getirdiginizi anlatirsaniz cok sevinirim,resmen bi roman olursunuz,yemeleri,uykulari,disari cikmalariniz,masraflariniz vs.hepsi ayri bi hikayedir,tebrik ediyorum sizi,Allah nazarlardan saklasin;-)

Maşallah subhanallah allah korusun kızlarını benimde üçüz kızlarım var 2,5 yaşındalar
Allah güç versin hepimize

Eki Görüntüle 671369

bu resim geçen yaz ki halleri yeni hallerini bulamadım zaten dördünü aynı karede tutmak pek mümkün olmuyor artık :)

çok güzel ya bunlaarr allah bağışlasın daha önce okuduklarımdan hatırladığıma göre hamilelik sorunluydu allah bundan sonra acılarını göstermesin

Son düzenleme:

rabbim bağışlasın leylnur birbirinden tatlı kızların maşallah.

çok mutlu oldum seni gördüğüme.nasıl geldin bugünlere?kim yardımcı oluyor? bende doğum yaptım bebeklerim 13 aylıklar maşallah sağlıkları çok iyi.

snalan dan haberin var mı ?

Maşallah ya ben ikizlerle zor baş ediyorum 4 tane allah kolaylık versin

Allah sevsin ,Allah bağışlasın, çoook tuhaf oldum, mutluluk mu, sevgi mi...
Allah ayırmasın, 4ü birden nasıl olur kimbilir hem sevgisi hem zorluğu....
Allah bağışlasın, çok tatlılar.....

Ne güzel! Allah bağışlasin hepsini!
Sag salim, sağlıklı kucaginiza alırsınız.
Diyer sayfaları okumadım ama ne güzel birden kurtulacaksin..

Bende hep ikiz isterdim:)) dördüzde çok güzel!
Bebeklerinin cinsiyetleri nedir?:)

sağol melitta bende sevindim seni gördüğüme, en son konuştuğumuzda hepimiz hamileydik şimdi yaşlarını konuşuyoruz gündüz bakıcımız var eşim komşularım hep beraber bakıyoruz işte. nalanla faceden arkadaşız iki kızı var onunda diğerlerini kaybetti biliyorsun kocaman oldular onlarda.

gerçekten de zamanında heyecanla doğacakları günü beklerken şimdi yürümelerini ve yaşlarını konuşuyoruz.çok yorucu olmalı.benim bebeklerin de maşallah ı var çok hareketliler tabi kızım oğluma göre biraz daha ağır :)

büyümüş mü kızları maşallah.hep aklımdaydınız. hepinizin iyi olmasına çok sevindim.

Hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucaginiza versin benim 3 yasinda bi kizim var 2.ye hamileyim ikisini idare edebilir miyim derken sizin dördüz.annelik kutsal dördüze annelik daha kutsaldır herhaldeAllah yardımcınız olsun.

Masallah kizlariniz cok seker allah bagislasin nalan hanimin kizlarinida merak ediyorum ya insallah onunkilerde iyidir

Eki Görüntüle 671369

Ayyyy,yarabbım ne tatlısınız sız yaaaa:)Rabbım kolaylık versın Allah bagıslasın:)dua beklerız:)Muruvetlerını gorun ınsallah:)Dort damat getırsınler kocaman aıle olun:)belkı de kızlarınız ıkız dogurur:)kocamaaan bı aıle olursunuz ınsallah:)Allah hayırlısını versın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…