leylnur ve snalan nerdeler ?
Eki Görüntüle 671369
bu resim geçen yaz ki halleri yeni hallerini bulamadım zaten dördünü aynı karede tutmak pek mümkün olmuyor artık :)
Eki Görüntüle 671369
bu resim geçen yaz ki halleri yeni hallerini bulamadım zaten dördünü aynı karede tutmak pek mümkün olmuyor artık :)
merhaba arkadaşlar çok sağ olun biz buralarda kızları büyütmeye çalışıyoruz valla başkada yaptığım pek bişey yok. kızlar 18 aylık oldular yürüyorlar konuşmaya çabalıyorlar, gayet güzel kavga edip evi dağıtıp bol bol ağlıyorlar. resim yüklemeye çalışacağım inşallah başarılı olurum. görüşmek üzere inşallahEki Görüntüle 671367
Eki Görüntüle 671369
Eki Görüntüle 671369
rabbim bağışlasın leylnur birbirinden tatlı kızların maşallah.
çok mutlu oldum seni gördüğüme.nasıl geldin bugünlere?kim yardımcı oluyor? bende doğum yaptım bebeklerim 13 aylıklar maşallah sağlıkları çok iyi.
snalan dan haberin var mı ?
sağol melitta bende sevindim seni gördüğüme, en son konuştuğumuzda hepimiz hamileydik şimdi yaşlarını konuşuyoruzgündüz bakıcımız var eşim komşularım hep beraber bakıyoruz işte. nalanla faceden arkadaşız iki kızı var onunda diğerlerini kaybetti biliyorsun kocaman oldular onlarda.
Eki Görüntüle 671369
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?