Dördüz hamile olanlar ???

Evetbencede, iki yumurta ayrı 3. Tek yumurta ikizi olmuş. Allah hakkınzda hayırlı olanı versin. Gerçi siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum da, İnşallah müdahale etmenize gerek kalmadan, kendiliğinden 3 ya da 2 ye düşer.

Insallah hayırlısı olur bakalım bekleyip görcez aldirmayi dusunmuyorum eğer sağlıkları iyi olursa

İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın, bnm de bölündü üç oldu, kıyamadık. HakkımıDa hayırlısı olsun. İşk başta çok şok oldum. Sonra Allah taşıyamayacağımız yük yüklemez dedim. İnş hepimiz üçin doğru karardır

Kaç haftaliksin cnm

1 gün var aramızda:) sen niye üçüzlere yazmıyosun hiç ilk zamanlar msj laşmıştık seninle sonra kayboldun? Nasıl gidiyor şikayetin varmı?
Var canım, geceler 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bel ağrım çok faxla. İki hafta önce sancım çıktı, 1 gece yattım hastanede. Bugün randevum var

Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve allah yardimcin olsun benim ikizlerim var zor gunlerdeyim☺☺

Evet dogdular....hamileleigimde cok zor gecmisti erken dogum yaptim zaten 34 haftada dogum yaptim simdi 3 aylari bitti ama kac kisiyiz zor bakiyruz gece gunduz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…