- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Insallah hayırlısı olur bakalım bekleyip görcez aldirmayi dusunmuyorum eğer sağlıkları iyi olursaEvetbencede, iki yumurta ayrı 3. Tek yumurta ikizi olmuş. Allah hakkınzda hayırlı olanı versin. Gerçi siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum da, İnşallah müdahale etmenize gerek kalmadan, kendiliğinden 3 ya da 2 ye düşer.
Kaç haftaliksin cnmİnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın, bnm de bölündü üç oldu, kıyamadık. HakkımıDa hayırlısı olsun. İşk başta çok şok oldum. Sonra Allah taşıyamayacağımız yük yüklemez dedim. İnş hepimiz üçin doğru karardır
Yok kesesi ayrıymış canım:)Bir yumurtan bölünmüş demek ki :) Allah kolaylik versin canim.
1 gün var aramızda:) sen niye üçüzlere yazmıyosun hiç ilk zamanlar msj laşmıştık seninle sonra kayboldun? Nasıl gidiyor şikayetin varmı?29+4üm bugün
3 yumurtan oluştuysa 4 ayrı kese nasıl oluyor canım doktoruna sordunmu?Kaç haftaliksin cnm
Var canım, geceler 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bel ağrım çok faxla. İki hafta önce sancım çıktı, 1 gece yattım hastanede. Bugün randevum var1 gün var aramızda:) sen niye üçüzlere yazmıyosun hiç ilk zamanlar msj laşmıştık seninle sonra kayboldun? Nasıl gidiyor şikayetin varmı?
Bir yumurta ayri keselere bölünuyor canim.tek yumurta ikizi oluyor ama plasentalari ayri :)Yok kesesi ayrıymış canım:)
Çrşitleri oluyor. Bnm plasenta tek, kese ayrıBir yumurta ayri keselere bölünuyor canim.tek yumurta ikizi oluyor ama plasentalari ayri :)
Sormadım cnm bnde anlamadım3 yumurtan oluştuysa 4 ayrı kese nasıl oluyor canım doktoruna sordunmu?
Doğdular mi :)Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve allah yardimcin olsun benim ikizlerim var zor gunlerdeyim☺☺
Allah kolaylık versin cnmEvet dogdular....hamileleigimde cok zor gecmisti erken dogum yaptim zaten 34 haftada dogum yaptim simdi 3 aylari bitti ama kac kisiyiz zor bakiyruz gece gunduz...
merhaba sizinde mi dördüz kaçıncı haftada öğrendiniz sanki önce ikiz yazmışsınız birden kendimi bu sayfada buldum merak içindeyimÇrşitleri oluyor. Bnm plasenta tek, kese ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?