- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Bnm üçüz oldu canım, iki embriyomuz vardı. Kalp atışına gittiğimizde 3. Yü gördük. 4 olsa napardım bilemiyotum açıkçası. Önce keselerin yerleşimine, tek çift durumuna falan bakardım herhalde. Çok zor bir karar. Allah yardımvıdı olsun. Redüksiyon teklif edilince de 2 ye indirmrk ister dr lar.merhaba sizinde mi dördüz kaçıncı haftada öğrendiniz sanki önce ikiz yazmışsınız birden kendimi bu sayfada buldum merak içindeyim
7 hftalikken öğrendim dördüz olduğunu geçen hafta ikiz demislerdimerhaba sizinde mi dördüz kaçıncı haftada öğrendiniz sanki önce ikiz yazmışsınız birden kendimi bu sayfada buldum merak içindeyim
Neler bekliyor bni hiç bilmiorumBnm üçüz oldu canım, iki embriyomuz vardı. Kalp atışına gittiğimizde 3. Yü gördük. 4 olsa napardım bilemiyotum açıkçası. Önce keselerin yerleşimine, tek çift durumuna falan bakardım herhalde. Çok zor bir karar. Allah yardımvıdı olsun. Redüksiyon teklif edilince de 2 ye indirmrk ister dr lar.
Maşallah yavrucuklara doğum yapmissiniz galiba nasıl gidiyor hayatınız bizi neler bekliyor insan düşünmüyor değil Allahım yardimcin olsunBana soruyrsan ikiz benim biri kiz biri erkek coft yumurta ikizi 6 . Haftada ogrendim
Amin canım kalp atışında görülüyor genelde, inş sürpriz olmaz. 2, 3 ten kolaydır her anlamdaAllahım yardimcimiz olsun inşallahbebisler sağlıkla hayirla gelsinler benimde ikiz en son kaçıncı haftada belli oluyur sonradan bi sürpriz olur mu ki diye heyecan yaptım galiba
maşallah ne güzel ne kadarda pozitifsiniz burda ikiz doğurup ağlayıp sızlayanları çok gördüm hemde o kadar minicik doğmalarına rağmen ne güzel yazmışsınız ALLAHIM sağlık sıhhat versin ailenize bişey soracam bu kadar minik bebekleri hangi hastanede doğum yaptınız hangi yend-idoğanda kaldılar galiba hastanede burada çok önemliHayırlı olsun canım ...zor evet ama çok tatlılar insan dayanıyor:) ben Kayinvalide ile beraber bakıyorum gayet rahatım hersey yolunda şükür. .benimki biri 690 gr diğer 3 u 1200 gr civarında doğdular 31+3 de doğup 50 gün kuvezde kaldılar gayet sağlıklılar Elhamdülillah. .
ayy çok şaşırdım şuan 4 tane ufaklık hee kaç aylıksın canım cinsiyetleri bellimi ayy seni görmek çok isterdm karnını çok merk ettim bi tanesinn tekmeleri böleyken 4 tane bebek hareketinni nasıl hissediyorsunSanırım hiç dorduz hamile olan yok kendimi yalnız hissediyorum
Cnm daha iki aylık çok yeni hamileyim bnde neler olcak henüz bilmiyorum :)ayy çok şaşırdım şuan 4 tane ufaklık hee kaç aylıksın canım cinsiyetleri bellimi ayy seni görmek çok isterdm karnını çok merk ettim bi tanesinn tekmeleri böleyken 4 tane bebek hareketinni nasıl hissediyorsun
Amin canm herşey nasipBenim bir arkadasim tup bebek yaptirdi embiryolar cok kalitesiz oldugu icin 4 de transfer edildi, arkadasima buyuk ihtimalle hamile kalamayacagi soyledi. Kizcagiz gezdi, tozdu, dinlenmedi ilaclatini bile dogru duzgun almadi. Suan 1 yasinda hepsi birbirinden saglikli dorduzleri var. Allah nasip ettiyse onun onune ne gecebilirki. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Çok teşekkür ederim rabbim sabrini veriyor inanin çok seviyorum ayrıca güzel bebeklerim benim :) Rabbim olmayana da versin.. Mersin forum yaşam hastanesinde doğum yaptım orada kuvezde kaldılar orası Yenidoğan Yoğun Bakım da uzman derecesi mi ne var sanırım .. 2.5 kiloydu eve geldiklerinde şuan 4 -5kilo civarındamaşallah ne güzel ne kadarda pozitifsiniz burda ikiz doğurup ağlayıp sızlayanları çok gördüm hemde o kadar minicik doğmalarına rağmen ne güzel yazmışsınız ALLAHIM sağlık sıhhat versin ailenize bişey soracam bu kadar minik bebekleri hangi hastanede doğum yaptınız hangi yend-idoğanda kaldılar galiba hastanede burada çok önemli
ayy yerinde olmak hem isterdim hemde stremezdm ben bi taneyle zar zor uğraşıyomCnm daha iki aylık çok yeni hamileyim bnde neler olcak henüz bilmiyorum :)
Amiiin sürekli dua ediyorum ben rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin sağlıklı sihhatli evlatlar versin inşallahKonu sahibi ve diğer anneler Nekadar şanslısınız çok imrendim. ... Rabbim bana ve olmayan herkese nasip etsin inşallah
Amin canım allah razı olsunAmiiin sürekli dua ediyorum ben rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin sağlıklı sihhatli evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?