Dördüz kızlara hamileyim!

Şu klavye öküzünün kimliğini açıklayın da görelim kalıbını.

yorumların birinde konu sahibine MAL DEĞNEĞİ denmiş. hala ona gülüyorum cuk oturmuş
Ya aslinda dusununce dram da var isin icinde. Bir insan dusun ki, kadinlar sitesine girip hamile oldugunu yaziyor ve gelen tebriklerle mutlu oluyor. O caresizligi, o kimsesizligi, o sevgisizligi icimi burktu resmen. Film bile cikar bundan. Mal degneginin drami

Ya lütfen Kazen şuraya arkadaşın kimliğini koysun da gidip facebookuna kardeş dördüzlerin hayırlı olsun ilk aylarda ağır kaldırma yazalım da o zaman göreyim kim eğleniyor bütün arkadaşlarının başak oğlanı olsun görürüz kimmiş mal.

Kahkaha attım.

Evet evet açıklansın kimliği@Kazen lutfen açıklayın bu ürün fazlasını

O degil de, ne de guzel hamile kalma isteği içindeydin eksican.
Umarım bir gun Dilediğin gibi bir kadına dönüşür bu hayallerini tez zamanda gerçekleştirirsin :)
Bastırma duygularını

Konu sahibi sen burdaki insanlari elestrme pozisyonunda olamazssin karakterli olsan boyle sacma sapan boş seylerle ugrasmazzsn zaten... ama belki de kadinliga ozeniyosundur ve boyle bi yoldan kendini tatmin etmeye calisiyosundur o da olabilir tabi..

bugün hatta bi kaç gündür duyduğum en olağanüstü mükemmel bişey.
garip ama gülümsedim
allahın bi lütfu bence.senin sabırdan sınanacağın yer bu dünyaymış diye geçti aklımdan.
allahım sana ve eşine sabır versin.
çocuklarına da ömür versin :)

maalesef boşuna gülümsediniz çünkü arkadaş konuyu Kadınlar Kulubü kadınlarına mal demek için açmış.

Kardeş hoş geldin konu sahte
Dördüzümüz yok ama, milleti saf yerine koyup ego mastürbasyonu yapan bir adet mal değneğimiz var kabul edersen

Ben böyle bir ruh hali böyle bir bakis acisindaki bir insan görmedim ömrümde
Pek saglikli görünmüyor burdan..
Yani ne gecti eline acaba? Ne degisti hayatinda?
Bos isler bunlar..bos

kk da olmadı bari burayı batırıp ekşide prim yapayım dedin he? ivit çok cahiliz ama en azından bir sen değiliz

dur sana bir kk kehaneti vereyim: evet 2 çocuklu biriyle evleneceksin ama adam/ kadın bildiğin sayko çıkacak ve seni boşamayacak.. 6 çocuğa sabah- akşam sen bakacaksın

hadi kal sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…