- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Cara Delevingne
-
hayır bir de düşünsenize birinci gelen spermden bu çıktıysa ben yumurtayı dölleyemeyenleri düşünmek bile istemiyorumHemde nasil çıka çıka bu çıkmış
Şu klavye öküzünün kimliğini açıklayın da görelim kalıbını.Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Hahayyyyhayır bir de düşünsenize birinci gelen spermden bu çıktıysa ben yumurtayı dölleyemeyenleri düşünmek bile istemiyorumen başarılısı buysa başarısızı nasıl olurdu
Ya aslinda dusununce dram da var isin icinde. Bir insan dusun ki, kadinlar sitesine girip hamile oldugunu yaziyor ve gelen tebriklerle mutlu oluyor. O caresizligi, o kimsesizligi, o sevgisizligi icimi burktu resmen. Film bile cikar bundan. Mal degneginin dramiyorumların birinde konu sahibine MAL DEĞNEĞİ denmiş. hala ona gülüyorumcuk oturmuş
Ya lütfenHahayyyy
Kahkaha attım.Ya aslinda dusununce dram da var isin icinde. Bir insan dusun ki, kadinlar sitesine girip hamile oldugunu yaziyor ve gelen tebriklerle mutlu oluyor. O caresizligi, o kimsesizligi, o sevgisizligi icimi burktu resmen. Film bile cikar bundan. Mal degneginin drami
Evet evet açıklansın kimliği@Kazen lutfen açıklayın bu ürün fazlasınıYa lütfenKazen şuraya arkadaşın kimliğini koysun da gidip facebookuna kardeş dördüzlerin hayırlı olsun ilk aylarda ağır kaldırma yazalım da o zaman göreyim kim eğleniyor bütün arkadaşlarının başak oğlanı olsun görürüz kimmiş mal.
Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
sorma aklıma geldikçeAynen. Bir süre o laf aklıma geldikçe gülerim şimdi ben yerli yersiz.
bugün hatta bi kaç gündür duyduğum en olağanüstü mükemmel bişey.Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
maalesef boşuna gülümsediniz çünkü arkadaş konuyu Kadınlar Kulubü kadınlarına mal demek için açmış.bugün hatta bi kaç gündür duyduğum en olağanüstü mükemmel bişey.
garip ama gülümsedim
allahın bi lütfu bence.senin sabırdan sınanacağın yer bu dünyaymış diye geçti aklımdan.
allahım sana ve eşine sabır versin.
çocuklarına da ömür versin :)
bugün hatta bi kaç gündür duyduğum en olağanüstü mükemmel bişey.
garip ama gülümsedim
allahın bi lütfu bence.senin sabırdan sınanacağın yer bu dünyaymış diye geçti aklımdan.
allahım sana ve eşine sabır versin.
çocuklarına da ömür versin :)
Yaaa sen mal değneği dedikçe ben kopuyorum.Kardeş hoş geldin konu sahte
Dördüzümüz yok ama, milleti saf yerine koyup ego mastürbasyonu yapan bir adet mal değneğimiz var kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?