arkadaşlar ben pco hastasıyım aşılama ile ikizlere hamile kaldım teki 10 haftalık karımda öldü tekinide 30 haftalık doğurdum .tabi çok sıkıntı yaşadık.şimdi 6 yaşında bir oğlum var.ona bir kardeş istedik.yine aşılama ve bu sefer dördüz.neye uğradığımızı şaşırdık.ben tekini bile erken doğum yapmıştım.sevinemedik bile. 7 hafta 5 günlük gebeyim doktorlar ikisini sonlandırmalıyız diyorlar.benimde ne inancım nede vicdanım buna elvermiyor.ama dördüz bir gebeliğin getireceği zorluklarıda bilkiyorum.günlerdir ağlamaktan harap oldum
bence sakın aldırma haklısın şu anda dahil olmak üzere hayatın her anında onlara bakmak büyütmek zor ama o bebekleri sana veren ALLAH herşeyi kararlamıştır.......arkadaşlar ben pco hastasıyım aşılama ile ikizlere hamile kaldım teki 10 haftalık karımda öldü tekinide 30 haftalık doğurdum .tabi çok sıkıntı yaşadık.şimdi 6 yaşında bir oğlum var.ona bir kardeş istedik.yine aşılama ve bu sefer dördüz.neye uğradığımızı şaşırdık.ben tekini bile erken doğum yapmıştım.sevinemedik bile. 7 hafta 5 günlük gebeyim doktorlar ikisini sonlandırmalıyız diyorlar.benimde ne inancım nede vicdanım buna elvermiyor.ama dördüz bir gebeliğin getireceği zorluklarıda bilkiyorum.günlerdir ağlamaktan harap oldum
arkadaşlar ben pco hastasıyım aşılama ile ikizlere hamile kaldım teki 10 haftalık karımda öldü tekinide 30 haftalık doğurdum .tabi çok sıkıntı yaşadık.şimdi 6 yaşında bir oğlum var.ona bir kardeş istedik.yine aşılama ve bu sefer dördüz.neye uğradığımızı şaşırdık.ben tekini bile erken doğum yapmıştım.sevinemedik bile. 7 hafta 5 günlük gebeyim doktorlar ikisini sonlandırmalıyız diyorlar.benimde ne inancım nede vicdanım buna elvermiyor.ama dördüz bir gebeliğin getireceği zorluklarıda bilkiyorum.günlerdir ağlamaktan harap oldum
tüm cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. inanın tek gebeliği bile çok sorunlu geçen biri olarak çok korkuyorum.doğduktan sonraki bakımı yada masrafları zerre kadar beni düşündürmüyor.ama o aşamaya kadar gelebilirmiyim düşüncesi bile beni mahvediyor.3 üz olsa ona bile razıyım yani belki umudum olur.
ilk çocuğumda ne kanamam ne sancım ne suyum gelmişti.doppler sonucuna göre bebeğe giden plesentada sorun var dediler.bebek karnında ölür dediler.zaten tekini kaybetmiştim.ne dedilerse yaptık.
benim yaşadığım il doktor imkanları açısından çok iyi değil. şuan biri prof olmak üzere 3 doktorda alınsın dedi.mesela ilimizde perinatolog yok.en yakın ildeki perinatolog 3 saat mesefade.
Allah ım sen verdin sonucuda sen kararla diye dua ediyorum bize seçim yapma mecburiyetinde bırakma.taşıyabileceğim kadarını nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?