Dördüz çok zor rahimde tutunması dediğim gibi burda kötü örneklerini gördük ,zayıf doğanlar ciğeri gelişmeyebleri sonu körü olanları , Allah akıl vermiş tercih et demiş , bence araştırma hastanesine gidin ve doktoru dinleyin çin zor dönemler siz bekliyor kolayda herkes yapsın tüp bebekle gazA gelmeyin ,tıp ne derse o,Üniversite gitseler ayda ortalamambğyük şehirde 1000 tl masraf oluyor bunu karşılayabilecekminşsz ,gezmeye görürseniz her birine bir simit aksanız 1 tl den 4 tl yanına ayran 1 tl ki sokak satısicısından alsanıZ 8 tl otobüse binseniz 16 tl hiç hiç bişi yapmasanız kuru park gezmesi 26 tl onların günlük sütü meyvesi dünya masraf ben şahsen karşılayamam ana baba olmak asgari ihtiyaçları karşılamaktır Allah bereketini verir demek kul iradesini hiçe saymakrır oturup ciddi ciddi düşünün
Dördüz çok zor rahimde tutunması dediğim gibi burda kötü örneklerini gördük ,zayıf doğanlar ciğeri gelişmeyebleri sonu körü olanları , Allah akıl vermiş tercih et demiş , bence araştırma hastanesine gidin ve doktoru dinleyin çin zor dönemler siz bekliyor kolayda herkes yapsın tüp bebekle gazA gelmeyin ,tıp ne derse o,Üniversite gitseler ayda ortalamambğyük şehirde 1000 tl masraf oluyor bunu karşılayabilecekminşsz ,gezmeye görürseniz her birine bir simit aksanız 1 tl den 4 tl yanına ayran 1 tl ki sokak satısicısından alsanıZ 8 tl otobüse binseniz 16 tl hiç hiç bişi yapmasanız kuru park gezmesi 26 tl onların günlük sütü meyvesi dünya masraf ben şahsen karşılayamam ana baba olmak asgari ihtiyaçları karşılamaktır Allah bereketini verir demek kul iradesini hiçe saymakrır oturup ciddi ciddi düşünün
Hiç olurmu bende inanıyorum şükür ama böyle şeyler söylenmezde bir karyola ile bitiyor mu?yetimhanelere bırakılan onbirlerde çocuk var onlara neden Allah rızk vermemiş?bence bakabileceği kadar yapmalı insan elden gelen öğün olmaz olsada vaktinde olmaz demişler , kaldı ki ben diyorum çevrede vede bu forumda doktorları dinlemeyip tüm çocuğundan olanlarda var aslında şu da var ,çok özelim ama benimde ikizim barmış annem o zamanki teknolojiyle izin vermemiş ki doktorlar söylemiş birini almamız gerek rahim taşıyamaz annem müsaade etmemiş kardeşim ölmüş karnında ve annem hiç fark etmemiş bile ,doktor demiş bir kaç gün daha geçseymiş diğerinde zehirlenecekmiş ? Belkide bu yüzden de hassasım ,ve bende 3 ay önce 7 haftalık tek yumurta ikiLerimi düşürdüm ki herşey normaldi,ama nasıl tedavi için tıppa inanıyor doktor doktor gezişiuor,bundDa da tıbba inanmak gerekiyor bu arada arkım doktor diyor ki aslında 4 üz 5 izi. 3 üz başarısıZlıktır esas olan tek bebeğin yapılmasıdr ama doktorlar hangisi tutarsa diye çok embriyo bırakıyormuş,
Kızlar sanırım ben yanlış anlaşılıyorum , ben diyorum ki iyi bir araştırma hastanesinde tetkik yapılsın şayet doktorlar hiç bir sorun yok derse elbette doğsunlar ama doktorlar yüzde seksen yaşamazlar sorunlu olur derse bu da ciddiye alınmalı birkaç hekimden bilgi alınmalı, elbette sağlıklı normal yavrular alınmaz,ama biliyorsunuz evren mükemmel canlıyı kusursuz dünyaya gelsin istiyor ,konu sahibi daga önce ikizlerinden birini kaybetmiş ve teki de erken doğmuş bunlar nasıl göz ardı edilecek ,hastaıcykla uğraşmak çok zor Allah bağışlayanadır diğer çocukları kime bırakıp tedaviye gidecek neden gerçekçi düşündüğüm için yargılanıyorum anlamıyorum . Saplıklıyken alınmaz ama doktorların olmaz dediği tek doktor değil elbet bünde 1 iyi oluyor,yoksa evlat bu tabikide kıyılmaz, ama ben şahsen 2 tane düşünüyorum bakamam durumun yok çocuklarıma birinin mama vs almasını bekleyemem b zamana kadar gelcek? Onlara bakmak ana babanın vazifesidir, konu sahibi naptı acaba
arkadaşlar ben pco hastasıyım aşılama ile ikizlere hamile kaldım teki 10 haftalık karımda öldü tekinide 30 haftalık doğurdum .tabi çok sıkıntı yaşadık.şimdi 6 yaşında bir oğlum var.ona bir kardeş istedik.yine aşılama ve bu sefer dördüz.neye uğradığımızı şaşırdık.ben tekini bile erken doğum yapmıştım.sevinemedik bile. 7 hafta 5 günlük gebeyim doktorlar ikisini sonlandırmalıyız diyorlar.benimde ne inancım nede vicdanım buna elvermiyor.ama dördüz bir gebeliğin getireceği zorluklarıda bilkiyorum.günlerdir ağlamaktan harap oldum
uzun zamandır girmeye cesaretim yoktu.çok sıkıntılar çektim. Allah kimseye böyle imtihanlart vermesin.yalnız şu diyebilirim yapma etme demek başına gelmeyenler için çok kolay. bende olsam aynısını yapardım çünkü.
şuan gebeliğimin 19. haftası ve ikiz olarak devam ediyoruz.acılar pişmanlıklar gözyaşaları,kahrolmalar,vicdan muhakemesi daha neler neler yaşadım.hayatımın en zor en acı alarını yaşadım.bundan ötesi olmaz dedim.şimdi bunları anlatmak boş.ölsem ancak içimden çıkacak acılar yaşadım.şimdi iki kuzumun sağlıklı doğması için dua ediyorum.ben hiç bir zaman o bebeklerin rızkını düşünerek ya da bakımını düşünerek bu kararı almadım.tıp beni buna zorladı.Rabbim affetsin acizliğimi bağışlasın demekten başka çarem yok şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?