dördüzlerim var ne yapacağımı bilmiyorum

Bence verdiğin karar ne olursa olsun hayırlısı böyleydi demek ki demeli
Aksini de düşünmeli insan bence
Belki o bebekler doğmadan ölecekti belki doğup kötü olacaklardı o zaman da keşke doktorları dinleseydim denirdi
Keşkeler olur hep inan
Ve bence tabiki tevekkül edilmeli ama akıl vermiş sen hayırlısı olsun dedin Allah tan çare aradın o da sana doktorların eliyle yol gösterdi bence böyle düşün allahım yol göster deyip oturup beklemek doğrudeğil bana göre
Şöyle hikaye anlatılır
Adamın biri kuyuya düşmüş allahım çıkar yol göster diye başlamış dua etmeye biri gelmiş çıkartayım diye adam sana ihtiyacım yok ben çıkarım dua ediyorum demiş devam etmiş böyle üçüncü kişiyi de kovmuş sonra demiş allahım neden yardım elini uzatmadın
Allah demiş o elleri göremiyorsan daha napıyım diye

allah imtihanını kolay eylesin.tıp neden zorladı ben orasını anlamadım ama karar senin.
inşallah diger ikisi dogsaydı ya da dgoar mıydı gibi sorularla ömür boyu ugraşmazsın.allah kolaylık versin.

Zor ancak digertaraftan kalan bebeklerinizin ve sizinde caniniz soz konusu

İllaki dordunu doguracagim diye israr edip doguma yakin dordunude kaybeden bir anne

Yada dordude hastalikli dogan bebekleriniz de olabilirdi

Bunlar yasanms olaylar

İkiz annesi olarkda diyorumki hem fiziki hem ruhsal acidan

Saglikli bir anne olarak ikiz bebeklere daha iyi bakabilirsiniz

Yoksa bebeklerime yetemiyorum fikri dahi insani mahvediyor

Bence onunuze bakin

Hayat bazen aci kararlar verdirip hayirli sonuclar yasatabiliyor

Rabbim hayirlisini yasatsin hepimize

ayyyy inanamıorum ya nasıl bişi bu valla canm sağlıkla ilğili problemler yaşıcaksan şayet ki sorun yaşadığın zamn bebeklerden de sorun çıkar .. bu tür karar için doktorun gayt ii anlamsı gerekio seni çok ii yönlendrmesi gerekior allahyardımcun olsun canım

Canim nasil geciyor hamilelik. Benim de ucuzlerim var ama doktorlar 1 tanesinin iptali yonunde. Ayni sekilde bu olayi yasamayan ici dogur demesi kolay. Ben 9 haftaligim ve suan bile azicik sancim olsa. Odum patliyor heyecanlaniyorum. Her neyse bakim zaten umrumda degil saglikla dovacaklarini bilsem. Ha ikiz olursa saglikli olacaklarini ne biliyosun diyebilirsiniz ama hayat riskler ve avantajlardan olusur bir sekilde secim yaparsiniz onumde uc kisi devam edersen yuzde kirk risktesi ama birinden vazgecersen tuzde bes risktesin diyen bir suru dr var. Siz olsaniz yine de devam mi dersiniz eminim sadece yuzde yirmilik bir dilim evet devam der. Onlara da helal olsun. Arkadasim kendini uzme oyle veya biyle bu karara mahkum ediliyoruz. Sana bisey danisicam hangi ildesin kime yaptirdin. Perinatologlarin hepsi ben yaparim diyor kime guvenecegimi sasirdim ..

Bndede pco vardı ve dün aşılama yaptırdımmm inş bnimde tutar

Merhaba
Eski yazdıklarınızıda okudum yüreğim şişti şişti boğazım dügümlendi
Rabbim evlatlarını bagışlasın . Çok dua etmelisin Rabbim seninle bunu unutma . Rabbim evlatlarını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnnn

M

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…