- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi
Bunları soranlara cevap da vermemiş havada kalmış hepsi. Tek dediği o vurdu ben de önünde duruverdim. Engelli biri nasıl döver nasıl çocuk yapar cevap yok.AsqMeywemis: 53145496 .!.:Konu fake fake.. %75 engelli bir bireyden nasil olunuyorda hamile kaniliyor. Cunku bacaklar tutmayan birinin bel altida tutmaz %75cunki
Tamam yaniliyorum diyelim hadi bacaklari yurumuyor ama organi islem goruyor diyelim peki ya siddet?
Sen adama tokat atarsan oda seni iterde kakarda. Siddeti yemek yemek kadar normal hale getirmissin. Ben burda seni yargilamiyorum acimasiz yorum yapmuyorum ama gozumle gorsem inanmam yani bu anlattiklarina hayir gozumde canlandirmaya calisiyorum yok vallahi canlandiramiyorum. Ben 1.5 yasindaki ogluma sakadan kizsam bile oglum hemen babasinin yanina kaciyor gulerek :) yani siz gelmissiniz kac yasiniza yok turk kadiniyim o vururken kacmiyorum diyorsunuz. Tamam kacmayin alin bi kemer eline verinde adam rahatini bozmadan sizi dovsun..
Başlığı görünce aklıma şu karikatür geldi.Fake olduğunu düşündüğüm için böyle yorum yazdım yanlış anlaşılmasın.
Böyle bir adamla evlenerek daha ne kadar üzebilitsin acabaAnnem de babam da kanser hastası.. Onları üzmekten çok korkuyorum. Annem daha yeni ameliyat oldu babam daha iki hafta oldu radyoterapi sen çıkalı.. Hayatım zaten karmakarışık.. Kendim skolyoz hastasıyım her saniye ağrım var.. Elimdeki tek güvencem üniversite mezunuyum ve KPSS Ye hazırlanıcam bu süreçte tek hedefim bu hayata dair
Yahu adamın engelli olması üremesine engel değil ki ama dayak atmasına engel. Kadın kafasını adamın eline uzatmıyorsa nasıl dayak atabiliyor anlamadık o yüzden fake de milletin sinirini zıplatıyor bunlarHahaha cok güldüm!!
Bu arada elbette fake! Millet buna nasil inaniyor anlamadim. Yani konu sahibi %75 engelli birinden hem 2-3 ayda hamile kaliyor, hem siddet görüyor. Ayni zamanda hem annesi hem babasi kanser oluyor.
Bu kadar istisnai bir hayat ile milli piyango oynasa, kazanir diye düsünüyorum.
Yahu adamın engelli olması üremesine engel değil ki ama dayak atmasına engel. Kadın kafasını adamın eline uzatmıyorsa nasıl dayak atabiliyor anlamadık o yüzden fake de milletin sinirini zıplatıyor bunlar
Adam kadını yakın bulunca yapıştırıyor sanırım, kadın da gururundan uzaklaşamıyor.Yahu adamın engelli olması üremesine engel değil ki ama dayak atmasına engel. Kadın kafasını adamın eline uzatmıyorsa nasıl dayak atabiliyor anlamadık o yüzden fake de milletin sinirini zıplatıyor bunlar
Genellemek çok yanlış ...Içinde şiddet eğilimi varsa yatalak bile olsa sözlü şiddete başvurur.
Yapıyorlar yakinen şahit oldum malesef.
Bu tür insanlarda aşağılık kompleksi var , eksikliklerini bu yönde kapatmak istiyolar.
Son olmayacak malesef.
Türk kadini dayak yerken kacmaz. paşa paşa dayagini yer hanim hanimcik bekler bitmesini.Konu fake fake.. %75 engelli bir bireyden nasil olunuyorda hamile kaniliyor. Cunku bacaklar tutmayan birinin bel altida tutmaz %75cunki
Tamam yaniliyorum diyelim hadi bacaklari yurumuyor ama organi islem goruyor diyelim peki ya siddet?
Sen adama tokat atarsan oda seni iterde kakarda. Siddeti yemek yemek kadar normal hale getirmissin. Ben burda seni yargilamiyorum acimasiz yorum yapmuyorum ama gozumle gorsem inanmam yani bu anlattiklarina hayir gozumde canlandirmaya calisiyorum yok vallahi canlandiramiyorum. Ben 1.5 yasindaki ogluma sakadan kizsam bile oglum hemen babasinin yanina kaciyor gulerek :) yani siz gelmissiniz kac yasiniza yok turk kadiniyim o vururken kacmiyorum diyorsunuz. Tamam kacmayin alin bi kemer eline verinde adam rahatini bozmadan sizi dovsun..
Fake oldugu nereden anlaşılıyor ki?Yine fake konu poffff
Yavrum bu nasil bir mantik pardon ama anlayamiyorum bana vurunca yuzumu cevirmem cunku gururluyum yine pardon bence sacma fikir bu o vurunca sen de bir tokat gecir suratina sonra sorarlarsa neden yaptin diye iste o zaman gururumdan yaptim dersin.Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık