• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

Başlığı görünce aklıma şu karikatür geldi.Fake olduğunu düşündüğüm için böyle yorum yazdım yanlış anlaşılmasın.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 205
İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi

Sende adama siddet uygulamissin, kusura bakma o da kendini savunmus.

AsqMeywemis: 53145496 .!.:
Konu fake fake.. %75 engelli bir bireyden nasil olunuyorda hamile kaniliyor. Cunku bacaklar tutmayan birinin bel altida tutmaz %75cunki
Tamam yaniliyorum diyelim hadi bacaklari yurumuyor ama organi islem goruyor diyelim peki ya siddet?
Sen adama tokat atarsan oda seni iterde kakarda. Siddeti yemek yemek kadar normal hale getirmissin. Ben burda seni yargilamiyorum acimasiz yorum yapmuyorum ama gozumle gorsem inanmam yani bu anlattiklarina hayir gozumde canlandirmaya calisiyorum yok vallahi canlandiramiyorum. Ben 1.5 yasindaki ogluma sakadan kizsam bile oglum hemen babasinin yanina kaciyor gulerek :) yani siz gelmissiniz kac yasiniza yok turk kadiniyim o vururken kacmiyorum diyorsunuz. Tamam kacmayin alin bi kemer eline verinde adam rahatini bozmadan sizi dovsun..
Bunları soranlara cevap da vermemiş havada kalmış hepsi. Tek dediği o vurdu ben de önünde duruverdim. Engelli biri nasıl döver nasıl çocuk yapar cevap yok.

Başlığı görünce aklıma şu karikatür geldi.Fake olduğunu düşündüğüm için böyle yorum yazdım yanlış anlaşılmasın.

Hahaha cok güldüm!! :KK70:

Bu arada elbette fake! Millet buna nasil inaniyor anlamadim. Yani konu sahibi %75 engelli birinden hem 2-3 ayda hamile kaliyor, hem siddet görüyor. Ayni zamanda hem annesi hem babasi kanser oluyor.

Bu kadar istisnai bir hayat ile milli piyango oynasa, kazanir diye düsünüyorum.

Annem de babam da kanser hastası.. Onları üzmekten çok korkuyorum. Annem daha yeni ameliyat oldu babam daha iki hafta oldu radyoterapi sen çıkalı.. Hayatım zaten karmakarışık.. Kendim skolyoz hastasıyım her saniye ağrım var.. Elimdeki tek güvencem üniversite mezunuyum ve KPSS Ye hazırlanıcam bu süreçte tek hedefim bu hayata dair
Böyle bir adamla evlenerek daha ne kadar üzebilitsin acaba:işsiz:skolyoz hastasısın ama gözü kapalı nasıl hamile kalıyorsun. Yani dur önce bir mesleğim olsun dememişsin evlenmişsin %75 engelli eşinden buradaki hiçbir kadının anlamadığı şekilde dayak yiyorsun, aşırıya kaçmadığı sürece falan diye abuk subuk şeyler yazıyorsun. Yani arkadaşım sen acilen bir kendini topla çok dağılmışsın. Bir kendi önüne bak kendini kurtarmaya bak. Böyle ömür geçmez

Hahaha cok güldüm!! :KK70:

Bu arada elbette fake! Millet buna nasil inaniyor anlamadim. Yani konu sahibi %75 engelli birinden hem 2-3 ayda hamile kaliyor, hem siddet görüyor. Ayni zamanda hem annesi hem babasi kanser oluyor.

Bu kadar istisnai bir hayat ile milli piyango oynasa, kazanir diye düsünüyorum.
Yahu adamın engelli olması üremesine engel değil ki ama dayak atmasına engel. Kadın kafasını adamın eline uzatmıyorsa nasıl dayak atabiliyor anlamadık o yüzden fake de milletin sinirini zıplatıyor bunlar

Yahu adamın engelli olması üremesine engel değil ki ama dayak atmasına engel. Kadın kafasını adamın eline uzatmıyorsa nasıl dayak atabiliyor anlamadık o yüzden fake de milletin sinirini zıplatıyor bunlar

Tamamda, %75 engelli olan biri nasil cinsel iliski yasiyor? Ve sadece cinsel iliski yasamiyor, 2-3 ayda hamile birakiyor esini. Burda engelli olmadigi halde yillardir deneyenler var.

Dedim gibi, hep istisna, hep istisna. Bu kadar istisna pek gercekci degil yani.

Adam kadını yakın bulunca yapıştırıyor sanırım, kadın da gururundan uzaklaşamıyor.
Ne kadar gururlu bir Türk kadını :KK9::KK9::KK9:

Içinde şiddet eğilimi varsa yatalak bile olsa sözlü şiddete başvurur.
Yapıyorlar yakinen şahit oldum malesef.
Bu tür insanlarda aşağılık kompleksi var , eksikliklerini bu yönde kapatmak istiyolar.
Son olmayacak malesef.
Genellemek çok yanlış ...

Konu fake fake.. %75 engelli bir bireyden nasil olunuyorda hamile kaniliyor. Cunku bacaklar tutmayan birinin bel altida tutmaz %75cunki
Tamam yaniliyorum diyelim hadi bacaklari yurumuyor ama organi islem goruyor diyelim peki ya siddet?
Sen adama tokat atarsan oda seni iterde kakarda. Siddeti yemek yemek kadar normal hale getirmissin. Ben burda seni yargilamiyorum acimasiz yorum yapmuyorum ama gozumle gorsem inanmam yani bu anlattiklarina hayir gozumde canlandirmaya calisiyorum yok vallahi canlandiramiyorum. Ben 1.5 yasindaki ogluma sakadan kizsam bile oglum hemen babasinin yanina kaciyor gulerek :) yani siz gelmissiniz kac yasiniza yok turk kadiniyim o vururken kacmiyorum diyorsunuz. Tamam kacmayin alin bi kemer eline verinde adam rahatini bozmadan sizi dovsun..
Türk kadini dayak yerken kacmaz. paşa paşa dayagini yer hanim hanimcik bekler bitmesini.

Benim anlamadıgım yürüme engeli olan birisinden nasıl dayak yediğin, öyle durup dayak yemeyimi bekledin, kaçsaydın en azından bu kısmı anlayan varmı bir bana anlatsın..Allah yardımcınız olsun, çok iyi düşünöen gerekli durumunu..

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Yavrum bu nasil bir mantik pardon ama anlayamiyorum bana vurunca yuzumu cevirmem cunku gururluyum yine pardon bence sacma fikir bu o vurunca sen de bir tokat gecir suratina sonra sorarlarsa neden yaptin diye iste o zaman gururumdan yaptim dersin.

1 kere yapan omur boyu yapar taki kendi isteyip yapmayana dek bunu mu bekleyeceksin ? Sana bunu yapan evladina da yapar nasil kiydiracaksin hem kendine hem evladina ?

Yapma ne olur insan refleks olarak bile kaçar yahu neyin kafasını yaşıyorsun allasen :)
Koca : şlak
Sen: bir daha vur ,bir de yüzümun diğer tarafına vur

klasik türk kadınıyım demiş.

klasik türk kadını olmakla ne alakası var dayak atan kocaya öbür yanağını çevirmenin.

Back
X