Dört senedir ismi koyulmayan ilişki.

Rojjin

La Tahzen...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
2.292
6.537
358
Selam arkadaşlar; 4 senedir arkadaş olarak biriyle tanışıyoruz. İnsan olarak temiz biri ama biliyoruz ki yetmez. Bu zaman zarfında bu kişinin görüştükleri oldu bana mesafe koydu vs. Şimdi bana sözler veriyor her şey iyi olacak, senden hoşlanıyorum falan filan ama ben gıcık kaptım artık.

Pazar günü görüştük yine arkadaş gibiyiz, 4 -5 hafta görüşüp duygusal bir şey olup olmayacağına bakalım, ben yanında mutluyum sevinmen lazım diyor. Benim yaşım olmuş 31 , kendisi 32. Buraya kadar bir nebze hadi normal diyelim. Ben diyorum netlik istiyorum 4 senede git gellerle zaten zamanımı çaldın dedim. Adını koyamazmış. Ama aynı zamanda canım cicim yapmamı bekliyor. Ben de yapmam.

Bugün de istemiyorum dedim, bana dediği şey sabırlı ol, senden hoşlanıyorum. 31 yaşına geldim ve acayip aptalca geliyor bana bu mesele.
Sizce ne yapayım? Ayrıca ben hep uzun giyinen biriyim, yok şort giy yok mini etek giysen bir şey demem gibi ağzına kara kürekle vurulası laflar ediyor? Bir ders vermem lazım ama nasıl?

kenarda birini mi tutuyo acaba
ya da egosunu tatmin ediyo sizinle
yaşınız 31 ise32 yaşında daha ne hissetiiğini bilmeyen bi adamı eğitmeyin derim
sen bilirsin ben hayatıma bakarım hoşçakal derdim

kenarda birini mi tutuyo acaba
ya da egosunu tatmin ediyo sizinle
yaşınız 31 ise32 yaşında daha ne hissetiiğini bilmeyen bi adamı eğitmeyin derim
sen bilirsin ben hayatıma bakarım hoşçakal derdim

Vallahi öyle gözü oynaşta olacak bir tip değil ama insanoğlu tabiki.
Ben ne bıleyım oyle havalı bırı degılım agırbaslı gıyım kusamda da acık sacık degılım.
Ama peşimi de bırakmıyor hıc anlamıyorum artık.

tavrını koy o zaman benimlemisini değilmisin yoluma gidicem son kez soruyorum sonra arasan da açmam yeter artık de

tavrını koy o zaman benimlemisini değilmisin yoluma gidicem son kez soruyorum sonra arasan da açmam yeter artık de

Koydum hatta bugün ikimiz için de hayırlısı aynı dilden konuşmuyoruz birbirimizi kırmadan bitirelim görüşmemize gerek yok dahi dedim.
Sabırlı ol diyor. Dediğiniz gibi tekrar söyleyeyim.

Koydum hatta bugün ikimiz için de hayırlısı aynı dilden konuşmuyoruz birbirimizi kırmadan bitirelim görüşmemize gerek yok dahi dedim.
Sabırlı ol diyor. Dediğiniz gibi tekrar söyleyeyim.
söyle gene aynı cevap gelirse bas gitsin engeli wp den

Bence hiç boşuna kürek çekmeyin - 32 yaşına gelmiş 'adını koyamam' bir de 'senden hoşlanıyorum bu duruma sevinmelisin' diyen birisi - ne demek sevinmelisin ya? Sen kim oluyorsun? Sana pas verdiğim için sen sevinmelisin demelisiniz ona!!!
Hiç bir şekilde oralı olmayın - direk koparın bağınızı. İsteyen adam tıpış tıpış gelir evlenmek istediğini söyler size. Sizi cebinde tutuyor, yalnız kalınca boşta olunca takılmak için.
Vaktinizi boşa harcamayın derim.

kesinlıkle katılıyorum

Çok teşekkür ediyorum, bence de aşırı bencillik. Mutlu olacak bir şeyim kalmadı sanki. Beni dört senedir insan olarak tanıyor, dört beş hafta geçirip duygusal bir şey olup olmayacağına bakması çok acayip geldi sanki ona muhtacım

Yoklukta bile gideri yok.
Ne istediğini bilmez dansöz kılıklı tip.
Vakit harcamaya değmez.

Heryerden engelle gitsin...!!! Onune bak....

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım evet başlamadan bitirdim normal arkadaş olarak dahi görüşmek olmaz artık.

Yorumlarını okuduğum kadarıyla çok aklı başında biri olduğunu düşünüyorum. Bu kisiyle derhal bütün bağını koparmalısın. 4 senede üniveriste bitiyor hala anlayamamış mı? Vaktini çalmasına müsade etmemeliydin. Neyse zararın neresinden dönersen kârdır.

Ayrıca bu olayın senin açık saçık giyinmemenle ne alakasi var çözemedim.

Feslegen Kokulu Nane Çok teşekkür ederim. Başlamadan bitirdim zaten canım.
Ona aslında bır zaman harcamadım..dört sene normal arkadaş olarak tanışıyoruz arada sevgili olma isteğine girip bır anda sessiz olunan saçma salak durumdu.
Daha bana ulaşamayacağı biçimde hallettim.
Açık giyinme konusu da şu ben hep otantik uzun elbiseler gıyerım tel kollarım açık olur. O da nıye mini etek giymıyorsun giyme demem falan dedı. Ben de boyle bır erkek istemem dedım. Bana uygun degıl çünkü.
Millet düzgün gıyınsın ister bu da mini etekli bır kadın bulup evlenmek istiyorum galiba

Çok iyi yapmışsın. Karşına Allah sevgisi ve korkusu olan, kul hakkına riayet eden, sana değer verip seni gerçekten seven adam gibi adam çıkması temennisi ile...❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…