DORUK paşamız geldi !!

gulcinf

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
305
7
herkese merhaba..doğum yapalı 9 gün oldu ancak fırsat bulabildim bişeyler yazmaya...herkes gibi bende o günü sizlerle paylaşmak istedim..sezeryan olduğu için herşey önceden planlanmıştı ve 22,12,2008 sabahı saat 07,45 te evden çıktık hastaneye gittik..hemen odamıza çıkardılar..ve ebe gelip bei hazırladı..sonra sedyeyle ameliyathaneye gittik..(saat 8,45) zaten o an panikten ne olduğunu anlamadım bile..belimden uyuşturdular ve yattığım yerden başladınızmı diye sormaya başladım her seferinde ebeyi bekliyoruz birazdan başlıycaz biz size haber vericez dediler ama meğer karnımı açmışlar bile :) saat 9,10 geçe oğlum doğdu..doktorlar inanamadılar baya iri bir bebek dediler :) oğlum 4,750 ve 56cm doğdu..yanıma getirdiler öptüm sonra aldılar ve benim dikişlerim yarım saati buldu o anlar biraz kötüydü bulantı ve başağrısı oldu..odama çıkarttılar akşam üzeri 3,5-4 e kadar titreme ve halsizlikler devam etti..sonra ayağa kaldırdılar..bu arada emzirmek için çok uğraştım süt gelmedi ama doruk emme konusunda çok başarılıydı :) otomatik pompa getirdiler onunla bayağı uyraştım 2, gün zaten azda olsa sütüm gelmeye başladı..şimdi herşey yoluna girdi uykusuz geceler hariç :) bu arada karataşta doğum yaptım doktorum hemşire ve ebeler herkes çok ilgiliydiler gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hastane.
oğluşumdan birkaç resim :nazar:
ARTIK OĞLUŞUMUN RESİMLERİNİ KALDIRIYORUM..YANLIŞ ANLAMAYIN..NAZAR DEĞMESİN PAMUK HELVAMA :)
 
Son düzenleme:
ah cnm benim, yerim onu, çok yakışıklı bi oğluşunuz olmuş cnm Allah bağışlasın tebrik ederim
 
maşallah canım :)ne kadar güsel bi bebek:))
Allah analı babalı büyütsün,güzel günler göstersin işallah:))
o dudaklarını yerim ben onun...maşallah:))
 
Rabbim hayırlı ve güzel ömürler nasip etsin inşallah... Rabbim yavrunuzu size, sizi de yavrunuza bağışlasın. 41 bin kere maaşallah Allah nazarlardan esirgesin. ve Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
 
cok tatlı masallah tombık tombık Allah analı babalı buyutsun

darısı basıma
 
paşa bu annesi tam paşa maşallah 41 kere değil 41,5 kere maşallah :)) Allah analı babalı büyütsün surata bak :)) oy kıyamazlar sanaaaaaaa....
 
Maşallah maşallah, doruk paşamız çok tatlı çıkmış resimlerinde. Tombik tombik yerim ben onu. Gülçincim, mutlu güzel yıllar dilerim bebişinle birlikte.
 
oyyy kurban olsunlar yaradan 41 kere maşallahhh yavrundan saglık eksık olmasın hep mutlu gunler gorun ınsallah sanada bol sutlu gunler canım :))
 
amanda aman maşallah suphanallah tosuncuğa gülçincim sonunda sende kovuştun oğluşuna. her pc başına geçişimde sanada bakıyordum inan doğum yapmışmısın diye allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı olduğunuzada çok sevindim doruk paşada çok güzel cıkmış resimlerinde çok tebrik ederim canım mutlu ve sağlıklı seneler...
 
Ay çok tatlı maşaAllah.... Rabbim hayırlı, sağlıklı ömürler nasib etsin inş...
 
gülçincim Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin..o yanaklardan bizim için de kokla annesi :) allahım nazarlardan saklasın..
 
X