- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
He he o yazmamıştır,ya arkadaşı onun nickiyle yazmıştır ya da kedidir kedi--------------------------------------------------------------------------------
HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depİŞİyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmİyİİ oda heveslenıyıı denİİ denİİ olmİİİ olan bana olİİİ o yuzden rİcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee
bu mesaj size ait.... mesajınızdaki ifadelerden evli olduğunuz ortada ama bir de sevgili yapmışsınız...
du bakam başka ne çıkacak??
HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depıŞıyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmıyıı oda heveslenıyıı denıı denıı olmııı olan bana olııı o yuzden rıcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee
ınternet bırde baĞımlılık mesala Örnek vercem benım erkek arkadaŞımı dÜn bır Özel sıteden kızlara mesaj atarken yakaladım.ama cevap yok..yazıŞmamıŞ yanı..
Bırde sÖle bıŞeye sahıtoldum bır erkek arkadaŞı ona mesaj atmıŞ .gel Şıleye gıdelım bende 3 bayan arkadaŞ var benı yanlız bırakma takılalım demıŞ..herŞey benden demıŞ.ve benımkı hep yanımdaydı yanı gıtmemıŞ...
Pekı chat olayı ne oluyor..ıŞ yerınde bırkız Çok.hepsını kardeŞı gıbı gÖrÜyor.ıÇıne dÜŞÜyorlar.ordan baŞka bırkız arkadaŞ bana sÖyledı.Çok dÜrÜst hep ıŞınde o kızlarla alakalı deĞıl dıyor...
Ama nıe ınternete bu Şekılde yonelıyor anlayamıyorum.bu ne tÜr hastalık..
AÇıklaması olan varmı?
aynen yapan bır daha yapar
Hemi de ne kaçış,arkasına bakmadan,ayaklar arkasına vururkene bakamadığından ne vurur diye düşünerek bir yandandert sabısı kaçar.....
Hemi de ne kaçış,arkasına bakmadan,ayaklar arkasına vururkene bakamadığından ne vurur diye düşünerek bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?