- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
anlattıkların bana Türk filmi gibi geldi, sanki abisini kıskanan kardeşin oyunuymuş gibi..bence bu kadar emin olma hemen inanma..söylediğine göre tam olarak emin deilsin durumun ne olduğundan.biriyle otelde bi gece gecirdğinin ispatı yok, ve o tel görüşmesi annesiyle deilse de bi başkasyla olabilr yani senden saklıyor olabilr ama ne sebeple bunu iyi araştrman lazım..altında yatan sebep çok farklı olblr.bazen çok yanılabiliyoruz araştrmadan emin olmadan yargılama çünkü seni çok sevdiği, yaptğı fedakarlıktan belli..
tabi eğer bunlar doğruysa bırak git kendi yoluna.. böyle bi insanla gelecek hayali kurma sakın..
bir de proflinde evli yazıo,yanlış anlama ama ben acaba evliliğin dışında başka biri mi diye düşündüm bi an sanırım öle deil..fisfisfisfisfisfis
enee adama bak ekşınperest..
sende bi psikodan kaçıp yürüyen testesteona mı tutuldun wişşş. size sabah öğlen akşam birer ölçek gurur,aç ve tok karna farketmez büyük ölçüde kadınlık, sevgilinizede fitil şeklinde şeref ve haysiyet öneririm.. reçetesiz kullanınız..
--------------------------------------------------------------------------------
HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depİŞİyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmİyİİ oda heveslenıyıı denİİ denİİ olmİİİ olan bana olİİİ o yuzden rİcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee
bu mesaj size ait.... mesajınızdaki ifadelerden evli olduğunuz ortada ama bir de sevgili yapmışsınız...
du bakam başka ne çıkacak??
He he o yazmamıştır,ya arkadaşı onun nickiyle yazmıştır ya da kedidir kedi
güzel arkadaşım bakın o mesaj birgün içinde yazılmış kuzenimin bilgisayarından girmiştim acık kalmış oda o konu üzerine geyik yapmış avatarımnı bile odeğiştirmiş.
evli değilim..evliolsam evliyim böle bişey başıma geldi boşanayım mı derdim..konu evli bekar değilki..fırsat bulduğumda bekar olduğumu belirtirim çünküsürekli burdfa değilim
bakıyorumda 3 arkadaşın dışında kişiler benle alay geçiyor.beni uyarmışlardı..anneme bakmaya gittim 20 dk.kaçmışım etmişim.derler ya birinsana kötülük kendi cinsinden gelir..fikir istiyorum düştüğüm duruma bak..lütfen bu konuda bana akıl vercek güzel mantıklı arkadaşlar yazsın ..oyun oynamak isteseydim mizaf bölümüne takılırdım..çok kalbim kırıldı ya...
kişi saydın demekki, ne diyelim???
Sana ne kötülük ettik o 3 bayanın dışında kalanlar grubu olarak.. Profilini başkası açıyor, kuzenin cevap yazıyor...
Hee bu arada yunanistandayım diye yazmışsın ilk mesajında ama sonra istanbul oluverdi..
Son olarak akıl veremem, güzel değilim,matıksa hak getire...
bak bu hakkaten son mizaf değil mizah...
Şİmdİ ben yalanmı sÖyledİm...İŞİm gucum yok yazdım burda. Dİmİİ..neyse ya...sevİyeler bellİ
arkadaşım ben yunanlıyım..ordaydım..evim var orda..burdada annem..hayat hikayemimianlatayım size.annemle babam ayrı bu yuzden iki yerdeyim..konum ne neler düşünmüsünüz..lütfen rica ediyorum yazmıyın..perşembe günüah almayan..demek derdim var ki bişeyler bekliyorum burdan ama sen burda hit olmak için insanları aşalıyorsun..amacın buysa ok güzel bişey yaptın allah razı olsun..
Bİlİyormsnız sİzİn bu tutumlarınız yuzunden burda tanıĞım bİrkaÇ bayan baŞka bİr nİckle yazıyor burdan.hatta demİŞtİm.ne olcak zaten sİzİ gÖrmÜyorlar yazın gene sİzİ bİlsİnler..neyse yaaa
1- yunanlıyım denmez yunanım denir..
2-yaşantınız beni hiç ilgilendirmiyor.
3- ah edeceksenizde duanızla yaşamıyorum bedduanızla ölmem..(arabeskim kahretsin)
4-hit olmak gibi bir derdim olmadı olmaz da.. Buraya ego tatmini için girmiyorum.. Yani aşağılamıyorum...
5- amaçsızım ben..
6- buraya konu açtığınız zaman her türlü yoruma açık olmanız gerekiyor.
7- neye yazıp neye yazmayacağıma siz değil ben karar veririm...
sizin gibiler yüzündende biz birisinin gerçekten derdide olsa inanmıoruz artık, diğer mesajlarını arama ihtiyacı duyuoruz, tutarsız birsürü mesaj görüncede böle önyargılı yaklaşıoruz...
Eee bizde kendimizce haklıyız ama demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?