- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
4....:)))
ya bişey dicem sen pisikologmusum?laflar kitaptan falan alınma gibi..düşündürüyorsn beni..kendime getirtiyorsun
madem ispatlanmış ve olan şeyler bunlar
daha fazla uzatmanın alemi yok zaten resmen aldatma bu
5 yıl boşuna emek vermişsin yani
ama zararın neresinden dönsen kardır
bırak ne hali varsa görsün sensiz ne yapıyosa yapsın/b]
ŞİMDİ SÖYLERMİSİNİZ KARDEŞLERİM..NİE BU ERKEKLER BÖLE BUNCA EMEĞİ ŞİMDİATICAM BEN ÇÜNKÜ SOĞUDUM OLMAZ Kİ..BANA DİYOR SENİN İÇİN DÜZENİMİ BOZDUM AYRILMAM DİYOR.EE BÖLEMİ GİTCEK.YA KARDEŞİ GÖZÜMÜAÇMASAYDI.NE OLCAKTI..BENCE BİLMEMEM DAHA MI İYİOLURDU.BELKİ SİZLERDE ALDATILIYORSANIZ.GERÇİ BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA ALDATILAN BİZLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK...
SİZCE YOLUM NE OLMALI...YADA SİZ NE YAPARDINIZ.DÜŞÜN F..ŞEBİLE HİZMETEDEN BİRİ...YA BEN NE OLUYORUM
anlayamadım ???
canım para karşılığında beraber olan kadına ertesi günü özel kahvaltı hazırlamış??en çok koyan bu durm.yatması ayrı bişey.
canım para karşılığında beraber olan kadına ertesi günü özel kahvaltı hazırlamış??en çok koyan bu durm.yatması ayrı bişey.
karisik bir durum gibi geldi..kardesi nasil bu kadar emin sizin gidip soyleemeyeceginize abisiyle arasinin acilacagini bile bile soylemis..bir digeri duzenini birakip gelmesi.uzakta cok daha rahat hareket edebilirdi...
5 yilda az zaman degil..omur boyu kafanda soru isaretleri olacak birlikte olursan..zor bir durum..ama buyuk konusmayayim ben olsam ceker giderdim guven olmayinca olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?