Dorusu ayrlmak m?

ArkadaŞlar ben bılmıyorum konu nasıl kapatılıyor.yardım ıstedı baŞım aĞrıdı..konumda basıttı..bu Şekle gelebılcek bıŞey yoktu..bu konu kapatılŞabılırmı??

yalan söylüyorsun demedim, tutarsız mesajlarından dolayı önyargılıyım dedim, rica ederim

ama acıklama yaptım kız kuzenim girmiş konu komiğine gidip değişik usluple yazmış..başka şüphe ne anlamadım.açılırken arkadaş evli die açmış..bunlar mı beni yalancı duruma getiryor.düşünün derdimi unuttum burda acıklama yapıyorum değişik insanlara..siz değil tabii.çünkü uslubunuz ve kişiliğiniz ortada

o zaman napılacakmış

pc başında durulmayacaksa çıkış yapılacak

ve hiç kımsenın kışisel bilgilerimize ulaşmaması sağlanacakmış değilmi?

sende olsan aynısını düşünürdün bence aylınnncim

yaptık bir hataa..diyorum ama ben pek anlamıyorum..bakın sürekli girebiliyormuyum..ara sıra..bilsem kendimi evli göstermezdim:)

kuzum şüphesiz senden büyüğün galiba

akılın yaşta değil başta olduğunuda bilenledenim

ama tecrube diyede bişi var

bu tecrubede oturduğun yerde gelip üstüne konmuyor

deneme ve yanılma yöntemiyle oluyor

sevgilinin doğrucu davut kardeşine ne kadar inanıyor ve güvenıyorsun

adım gibi dıyorsan o zaman yapman gerekeni biliyorsun diye düşünüyorum

çok güzel demişinde şimdi beni vicdanıma esir ediyor neymiş benim yuzumden düzenini bozmuş.dedim kal hayatına devam et..birde sonuna kadar inkar var...

canım şükür et ALLAH erkenden göstermiş onun yüzünü.evlenince bunlar ortaya cıksaydı ayrılmak iki kat daha zor olurdu..kardeşi gercekten dürüst insanmıs helal olsun..hem kanıtlamısta sana olanları..sakın hayatını karartma..düzenimi bozdum senin için geldim falan filan demeye hakkı yok.önce o sadık kalmayı öğrensin...

herşeyden önce sadakat dimi?zaten seven insan yapmaz böle bişey?ama diğer yaptıkları??iyiliklerr

herşeyden önce sadakat dimi?zaten seven insan yapmaz böle bişey?ama diğer yaptıkları??iyiliklerr

tabiki herseyden önce sadakat.güven olmazsa evlilik nasıl yürür?yaptığı iyilikler aldatmalarının yanında malesef boşa gitmiş.sinek küçük ama mide bulandırır derler.sizin durum pek küçük değil...küçük bi sorun olsa unutulması bu kadar zorken böyle bi olayı unutmak imkansız sanırım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…