Dost bulmak zor..

livenne

Forever an' ever
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
53
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, cok uzun zamandır canımı sıkan bı konuyu anlatmak ıstıyorum..
2010 yılı içerisinde tam 3 tane canım dediğim arkadaslarımdan oldum.İkisiyle ilişkimi tamamen kestim.Birini de baska bır arkadasımla konusup ona bu konuda cok üzgn oldugunu söyledıgı ıcın facebooktan ekledım ama sadece duruyo öyle..
Sorun bende mı bılmıyorum ama arkadaslarımla cok da ıyı ılıskıler kuramıyorum.Bi hata yapıldıgında affetmem zor oluyo kı su an kı durumum bunu ispatlar.Liseden kalan tek bir samimi arkadasım var su an üni.den de 1 tane ama diğerleri hep fos.. Sözde arkadasız hepsiyle.İlişkimi kestiğim 2 arkadasımdan bırısının bıze anlattıgı hayatı tamamen yalanmıs,baska bı tane daha varmıs yanı.Diğer arkadasımsa cocuklugumdan berı canım dedıgım en kötü gununde hep yanında oldugum (allahı var o da hep yanımdaydı) kız bı erkek ugruna daha dogrusu bırıkmıs dıyebılırım, bağımızı tamamen kopardık.Ama cevremdekı ınsanların hepsı de arkadaslıgımızı nasıl surdurdugumuzu soruyolardı bana cünkü onunla cok farklı ınsanlardık.Öyle böyle derken benım zamanında sevgili olma yolunda konustugum cocukla ben konusmayı kestıkten sonra cıkmaya basladı ve onu bana karsı savundu.tabı ben delırdım bu duruma ve pamuk ipliği de koptu.Su an en yakın arkadasım olan kızla zevklerımız farklı ama ıkımızde bılıyoruz kı kötü oldugumzda bırbırımızın yanndayız yıne aynı seklde 1 yıldır arkadas oldugum kızla da.Sadece anlatmak ıstedım bunları acaba tek bır hatada sılmek dogru mudur ınsanları teşekkürler kızlar..

Anladıgım kadarıyla cevap verıyım :)
1 arkadasını erkek ugruna sılmıssın ya bence dogru yapmıssın
Çünkü ilerde evlenecegın adama asılmıyacagının bı garantısı yokki
Ama şunuda unutma hiçbir insan kusursuz degıldır
bazen affedıcı olman lazım yoksa çevrende kimse kalmaz
Zevkler farklı olsada bu arkadaslığınıza sorun değildir bence :)
Saygı güven yoksa o arkadaslıktan hayır gelmez zaten

ihaneti asla afeetme, ama içinde vefa olanlarlar devam et. dost bulmak çok zor evet ama az insan çok huzur felsefesindeyim ben, sende deneyebilirsin....

Anladıgım kadarıyla cevap verıyım :)
1 arkadasını erkek ugruna sılmıssın ya bence dogru yapmıssın
Çünkü ilerde evlenecegın adama asılmıyacagının bı garantısı yokki
Ama şunuda unutma hiçbir insan kusursuz degıldır
bazen affedıcı olman lazım yoksa çevrende kimse kalmaz
Zevkler farklı olsada bu arkadaslığınıza sorun değildir bence :)
Saygı güven yoksa o arkadaslıktan hayır gelmez zaten

Zorluyorum artık kendımı dıyebılırım ılk adımı atmamak gıbı bı ınadım söz konusu nerden gelıyosa bu durumm :) zaten güvenemediğiyle dost olamaz ki insan..

ihaneti asla afeetme, ama içinde vefa olanlarlar devam et. dost bulmak çok zor evet ama az insan çok huzur felsefesindeyim ben, sende deneyebilirsin....

Evet gercekten zor az olsun öz olsun bende bu yolda ilerliyorum.. işte zamanında yapılanlar bana cok koydu hazmetmesı zaman alıyor.Vallahi rahatladım he :)

tek hatada siliceksin arkadaşım, ben de tonlarca şey yaşadım.
insanlarla da özelini asla paylaşmayıp laylaylom arkadaşlıklar yaşıcaksın
dost aramıcaksın artık, yoksa üzülen sen olursun.

artık arkadaslıklar laylaylom zaten arkadasım :)) elimdekiler bana yetıyo cok sukur gelene kapım her zaman acık ama mesafelı bı sekılde :))

Back
X