- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
25 nedenYaşlar 15 mi?
Ama o her yere gider.Kaynanasına bırakabılır istese.Dügüne falan bıseye gelcegını de sanmıyorum zaten.Diger arkadasım da ne bılım sanki foto attım ona.Dedigi zoruma gıttıMidem bulandı yazması hoş olmamış ama çok yakın arkadaşsanız, "gezeceğine şunu yapsana" demesi aranızda ki samimiyetten kaynaklanıyordur..
Evli olana gelince..evlenince insanın eş sorumluluğundan bekar zamanlarında ki gibi olmasını bekleyemezsin..ayrıca 2 yaş tam inat çağıdır ve söz gibi bir kalabalıkta çocukla rahat edemeyebilir..sana yardım mı edecek yoksa çocukla mı ilgilenecek..sonra tebriğe gelir..
İnsanlar nankördür o ayrı :)
Çok haklısınız. Şu zamana kadar genc kızlıktan. Bu zamana kadar en az 100 defa gıttım evıne daha fazla hatta.O babamı bahane ettı gelmedı.Hep ayagına gıttım.Param olmadı yuruyerek gıttım.Bosanıcaktı ıstanbulda yasıycaktı sen menfaatcısın dedı.İzmire geldı gene mesaj attı ama.Gercek yuzunu gördum onınMesafe mesafe mesafe..... Benimde vardı böyle bir arkadaşım, baktım ben koşuyorum, benim isim olunca ne arıyor ne soruyor. Araya mesafe mı koydum kafam rahat . İnsanların menfaati bitince taninmicak hale geliyorlar..
Ama o her yere gider.Kaynanasına bırakabılır istese.Dügüne falan bıseye gelcegını de sanmıyorum zaten.Diger arkadasım da ne bılım sanki foto attım ona.Dedigi zoruma gıttı
Ama arkadasım yok bu yuzdenE madem size dostluk göstermeyeceğine bu kadar eminsiniz, niçin dostluk sürdürmeye yada böyle biri için üzülmeye devam ediyorsunuz ki..
Hayatta herkes tek başına..bazı dönemler insanlar hayatımızın içinde olurlar, gereken zaman geçtiğinde hayatımızdan çıkarlar..sizin gibi hassas kalpleri üzüyor bu durumlar anlıyorum çünkü benimde bir farkım yok :) sadece artık insanların benim gibi düşünmediklerini ve olmadıklarını öğrendim..artık ailem dışında kimse önceliğim ve vazgeçilmezim değil
Ama biz herseyı konusuruz.Ben eskıden resmını de atmıstım.Sadece gezcegıne doktora git ne ki.Kaç kez gıttım doktora.Etrafımdakıler degısık benceEtrafındaki bütün insanlar sorunlu farkında mısın acaba? Ya arkadaş seçimin yanlış ya da kendin gibi insanları buluyorsun, bilemedim. Ayrıca arkadaş ilişkisne göre değişir tabii ama ben hiçbir arkadaşıma senin dediğin siğilleri söylemem, bana göre hoş bir şey değil. Demek ki arkadaşına göre de hoş değil. Bence biraz daha seçici olmalısın arkadaş konusunda.
Bu zamana kadar 2 tane yakın oldugum arkadaşım vardı.Birisine darıldım haklı oldugumu düşünüyorum.Genital siğillerim için defalarca doktora gittim.En son yakmak için gün verdi doktor.Geçen gün gezdim.Whatsapa da arabada video atmıştım.Arkadaşımla konusurken dedimki arka bölgemde baya çıkmış siğil, moralim bozuk dedim.Bana dediği şey gezcegine git doktora, midem bulandı bişey yemedim dedi.Ama ben foto atmadım sadece onu yazdım.Darılmakta haksız mıyım?Diger arkadaşımda ne arar ne sorar. Geçen gün beni kandırdı.Bunu defalarca yaptıgı için ve bakalım evlensem gelcek mi sözüme falan merak ettigimden sende gel dedim. Bana dedı ufacık bebeyle nereye gelim dugune gelırım dedi.Çocugu 2 yaş civarı.Ben onun herseyıne gıttım.Hamıleyken evını bıle temızledım.Bana hep sacma sakalae yaptıgından bende böyle dedim.Ve ikisinden de uzak duruyorum artık
Kimse vazgeçilmez değil sonuçta... Ne ara ne sor. Bırak isteyen istediği gibi konussun.. kendini bildikten sonra diğerleri çokta tiri viri ..Çok haklısınız. Şu zamana kadar genc kızlıktan. Bu zamana kadar en az 100 defa gıttım evıne daha fazla hatta.O babamı bahane ettı gelmedı.Hep ayagına gıttım.Param olmadı yuruyerek gıttım.Bosanıcaktı ıstanbulda yasıycaktı sen menfaatcısın dedı.İzmire geldı gene mesaj attı ama.Gercek yuzunu gördum onın
Genital bölgenizin fotoğrafını mı attınız?Ama biz herseyı konusuruz.Ben eskıden resmını de atmıstım.Sadece gezcegıne doktora git ne ki.Kaç kez gıttım doktora.Etrafımdakıler degısık bence
İlişkiyasamadım bi anda cıktı anlamadım ve cogaldılar.Siz korunmasız ilişki mi yaşadınız? Bu siğiller sizde neden çıktı? Ben arkadaşlarıma hayatta böyle şeyler söylemem. Bazen mahremiyete dikkat etmek gerekiyor.
Tam hepsını degil.Sadece siğili çektimGenital bölgenizin fotoğrafını mı attınız?
Yok konusmıycam.Arkadasta bir yere kadar.Anca moral bozuyorlarKimse vazgeçilmez değil sonuçta... Ne ara ne sor. Bırak isteyen istediği gibi konussun.. kendini bildikten sonra diğerleri çokta tiri viri ..
Cok tesekkur ederım sagol :) Ben galıba hassas dusunuyorum.Çünkü ben onların her derdını dınlıyorum.Kac kez evlerıne gıttım.Tabı onlar bahaneyle gelmıyorlar.Hata bende sanırım fazla deger verıyorumHer insanı hayatından çıkart demek değil ki bu..sadece onları hayatının merkezine koyma..görüşeceğin zaman görüş ama ben ona bunu yaptım, o yapmadı diye düşünüp karşılık bekleme seni yıpratan bu..yaş ilerledikçe insanların yaptıkları, insanları daha çok yoruyor maalesef..bu da hayatın gerçeklerinden biri..iki lafın belini kırmak istediğinde bana mesaj at..ben seni dinlerim, düğününe de gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?