Dost dedigim insanlar bunlar

Arkadaşların düşüncesizce konuşan bencil insanlar gibi geldi bana, midem bulandı demesi kötü olmuş, diğer arkadaşınızın da , hemen, çocukla nereye geleyim diyeceğine, bırakabilirsem çok isterim tabi gelmeyi tarzından bir şeyler söylemesi gerekirdi bana göre.

Evet cok dogru söyledınız.Onun dugunu benım evıme bayaa uzak bir yerdeydı.Ben ama bir şekilde gittim.Kınasında işten geldım gene gıttım.İstemeye zaten cagırmadı.Bir de sen geldın mi diyor.Çok sogudum ikisinden de

Tam hepsını degil.Sadece siğili çektim

Bunun ne kadar igrenc oldugunun cidden farkinda degilmisin? Ben öyle birseyi ablama bile yollamazdim, yani birak bir arkadasa. Mahremiyet denilen birsey var. Acikcasi bu konu bile migdemi bulandirdi, düsüncesi bile.

Seni kirmak istemem fakat sanirim sen cizgini bilmiyorsun. Fazla samimi olmak istiyorsun ve bu elbette insanlari rahatsiz ediyor. Mesafe, mesafe, mesafe diyorum ben.

İlişkiyasamadım bi anda cıktı anlamadım ve cogaldılar.
Arkadaşların, buna inanmıyor ve senin özel hayatını sorguluyor olabilir mi acaba?
Onun için aslında alttan alta "bizden fazla bir şey bekleme ve uzak dur" mesajı mı veriyorlar bilemedim.
İnsanların özel hayatı kimseyi ilgilendirmez bu da ayrı bir konu aslında.
Siz de mesafe koyun ve her şeyinizi başkalarına anlatmayın.

Ben boyle bir arkadasimi hayatimdan cikardim. Aradi acmadim mesaj yazdi cevaplamadim. Sonra o da sildi beni sosyal medyadan felan. Keske daha once yapsaymisim
Bana dugune gelırım dıyen arkadasım arayıp sormuyo zaten hiç.Digeri de gunaydun yazmış yazmadım cevap.Gercek arkadas degıller emınım ama ınsan yalnız kalmamak ıcın katlanıyor bazen

Ben bunu suan atmadım.Atalı bayaa oldu.Hem baska arkadasımda buna benzer bısı vardı gosterdı dırek

Dost denilen kişi bir siğil fotoğrafı attınız diye midem bulandı diyorsa o kişinin dostluğundan şüphe ederim. Mahremiyet tabiki olmalı o ayrı bir şey ama siz bir derdinizi paylaşmak için kaç senelik dostlarınıza bu gibi şeyleri de açıklamayacaksanız yazık yani. Ben arkadaşlarınızda kıskançlık sezdim, durum daha farklı da olabilir her yorumu tam okumadım o yüzden bu kadar yorum yapabiliyorum ama canınızı sıkmayın araya mesafe koyun demek için geldim buraya.

Ben baya önce atmıstım.O fotografa demedı de.Ben dun konusurken arka bölgemde baya cıkmıs dedım.Midem bulandı gezcegıne doktora gıt dedı.Bende gıttım yakcaklar gun verdı dedım.Ben arabayla erkek arkadasımla gezıyorum hep benı arıyor falan.Arkadasımda sanırım cok konusmamıza ve gezmemıze laf edıyor.Bana guvenmedıgınden hep arıyormus.Kendı sevgılısı aramıyor.Ama evdeykende konusuyoruz.O gezınce ben bırsey demıyorum.Bi de erkek arkadasımla tanısmak ıstıyor.Dısardan bakıp yorum yapacakmıs.Bana sen kıskanıyon tanıstırmıyorsun dıyor

Bakın "gezeceğine doktora git" cümlesi kıskançlık belirtisi. Yani herkes gezer tozar ona ne sizin gezmenizden :) kendi sevgilisiyle sorunları varsa onu da kıskanıyor olabilir, ayrıca sevgilinizle ne kadardır çıkıyorsunuz ki dışardan bakıp yorum yapacak? Çok mu yenisiniz yani? Yerinizde olsam tanıştırmam...

Ben bunu suan atmadım.Atalı bayaa oldu.Hem baska arkadasımda buna benzer bısı vardı gosterdı dırek

Buna benzer birsey derken? Genital bölgesinden o'da mi fotoraf yolladi?

Ve önce fotoraf yollamissin, sonra yine bu konuyu gündeme getirmissin. Zaten igrenc, niye tekrar tekrar anlatiyorsunki? Arkadasin tepkisinde hakliydi. Doktor degil bisey degil baska ne desin?

Tekrar ediyorum, mesafe mesafe mesafe.

7 ay oldu erkek arkadasımla.Gecen cuma gunu ısrarla 4 kişi bulusalım gezelım dedı arkadasım.Ben o gun gelsın konusuruz demıstim.Ama tabı cumaya kadar pek meaaj atmadı konusamadık.Cuma gunude erkek arkadasımla doktora gıttık gezdık sonra.Bende fotograf video falan paylastım görmüş sanırım.Ne var gezmem de ki.Sevgılısının ılgısınden yakınıyor bana.Ee benımkı de cok arıyormuş.Biz erkek arkadasımla gıttıgımız yerlerı haber verıyoruz.Sürekli iletişim halındeyız.Onunkı hıc haber vermez aramaz sormaz.Benımkı bana guvenmıyormus bende ona guvenmıyormusum.Dısardan bıze bakıcakmısta.Sankı o ayrıl desw ayrılcam da.Tanıstırmak ıstememe sebebımde o sımdı sevgılıme baya soru sorcak sıkcak.Ne zaman evlenıyosun falan

1 ay değil 2 ay değil arkadaşınızın sevgilinizi süzüp size yakışıp yakışmadığını tartmasına gerek yok. Ayrıca gittiğin yerleri haber vermek güvenle alakalı değil arayıp ulaşamazsan şurdayım ya da bir şey olursa burdayım haberin olsun demek içindir. Ben iyi niyetli bulmadım arkadaşınızı, siz bence oyalanmadan mesafe koyun. Çocuklu arkadaşınızı bilemiyorum ama bu insanla vakit kaybetmeyin daha fazla. Sevgilinizle iç işlerinize burnunu sokmasına müsade etmeyin.

Bence özel sağlık sorunlarınızı bu kadar açıkça söylemeyin kimseye bende rahatsız olurdum açıkçası böyle söze birşey demezdim o ayrı regl zamanı bile eşime tatil geldi diyorum yani geçmiş olsunda bu derece yakın olunmamalı bence

7 aydır ben cocugun bırseyını gormedım.Arkadasımla bulustugumuzda cocuk aradı.Onun kı hıc aramadı.Buyuk ıhtımal kıskandı.Ben hıcbır zaman tanıstırmayı dusunmuyorum.Ben pek eskısı gıbı konusmayı dusunmuyorum artık onunla.neymıs bıze yanyana bakacakmıs ona gore yorum yapacakmıs

Akrabalara falan söylemedım de.Onunla herseyı konustugumuz ıcın anlatmıstım haklısınız

En iyisini yaparsınız. Sıkmayın canınızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…