Canim arkadaşın daha öncede rüyalar görüp bir şeyler hisseder miydi?
Belki önceleri birbirinize aşık olacağınızı hissettiği için olumlu hissediyordu daha sonra gazi olup sıkıntı çekeceğinizi hissettiği için olumsuz hissetmeye başladı, gazi olunca da doğru hissetmişim diyip üsteliyor olabilir, kendince senin daha az acı çekmen için uğraşıyor olabilir. Bana pek fesat, kıskanç biri gibi gelmedi. Senin kaç senelik arkadaşınmış fesat biri olsa şimdiye kadar fark etmez miydin?
Yapmayın allah aşkına arkadaşım kahin değil bunu biliyorum :) önce aşık olucağımı hissedip sonrada gazi olup olumsuz olacağını mı hissediyor :))
Ve hiç hayatında görmediği ve tanımadığı bir insan hakkında hissediyor bu kadarını öyle mi ?
Arkadaşlığımız boyunca böyle önemli olaylar yaşamadık, genelde kakara kikiri oldu o yüzden fesatlığını görmedim, ha şöyle geriye dönüp baktığımda aklıma gelen mevzular var mı evet tabiki var, ufacık örnek vereyim arkadaşımın kayınvalidesi ile bende çok iyi anlaşırım, abla gibi görürüm onu ve güzel sohbetlerimiz olur mesajlaşırız bile bazen. Bizim ilişkimiz ilk başladığında beni sormuş arkadaşıma, nasıl ne yapıyor falan diye.. O da biriyle tanıştığımı söylemiş, daha başka hiçbir bilgi vermeden olmaz o iş demiş, bunuda gelip bana söyledi..
Normal mi sizce? Bunlar aile boyu kendileriyle ilgili değilde hep benimle ilgili şeyleri mi hissediyorlar?
Madem benim iyiliğimi isteyen bir dostum bu kadar önemsiyor beni, aylardır biz hastanedeyiz. Tabiri caiz ise sürünüyoruz kaç kişilik odalarda. Bunca aydır, 1 saat hatta 30 dk vaktini ayırıp merak edip gelmez mi bir insan?
40 kat yabancılar geldi, tanımadığımız bilmediğimiz insanlar bile geçmiş olsuna geldiler, gruplar toplanıp gazi ziyareti yapıyorlar, çünkü bu hastanenin bir çoğu gazi, ama benim dostum gelmedi ?
Şehre birazcık uzak burası, ve bir sürü ihtiyacımız oluyor, arabamız yok basit bir tuvalet kağıdını bile almak sıkıntı çekiyoruz bazen. Benim mükemmel arkadaşım bunları düşünmedi mi ? Ben akşam işten çıkıp, 2 otobüs değiştiriyorum, inince taksiye binip buraya ancak ulaşabiliyorum, elimde bir sürü poşet bilmem ne..
Bana telefonda olumsuz olumsuz demek yerine ufak bi meyve suyu kuru pasta alıp gelmek daha hoş olmaz mı ?
Sevgilimi daha hiç görmedi, tanımadı.. Neden bu kini sizce ?
Dediğiniz kadar iyi ve toz pembe olabilir mi ?