ya sonuçta çok kötü şekilde ayrılmamışsınız söyle bence eski bir arkadaşın. hayat tarzınız aynı olmayabilir nolcakki[
Arkadaşlık dostluk dış görünüşle veya onun hayatına göre olmaz ki..
Tasvip etmeyebilirsin ama uyar sen ister uyar ister uymaz karşı taraf
Anladigim kadariyla iki cok farkli insanlarsiniz. Gorusmuyorsunuz am küs degilsiniz. Dogru mu anladim. Eger böyleyse bence soyle ama hic gorusmuyorsaniz birak. Nasil olsa onun icin biri geliyor biri gidiyor anladigim kadariyla..
Düşmanın değil ne olursa olsun...
Eskisi gibi olamazsınız ama yılların hatrına uyarmak en dogrusu olur sanırım ....
arkadaslar ben bunnu yazmıştım modaretor onaylayacak sonra yayınlanacak dedi o sure zarfında derya mesaj attı bana ben ayrıldım diye) ve her ilişkisi boyle işte 15 gun 1 ay .Neyse iyi olmuş ayrıldıgın ben de sana birşey solicewktim de cesaret edemedim dedim anlattım şarapcıymıs falan diye o da o bana herseyi anlatmıstı bilyiodum dedi sok oldum esrarda kullanıyormus .ama adım gibi biliyorum haftaya barısacak .hep boyle yapıyor benm ona yardım etmem lazım yani bi onla bi bunla olmaz ki sundan da eminim hiçbirsey yapmıyor yani kendini kullandırtmıyor cinsel anlamda ama elit yerlerde birşeyler yiyip içiyor ben asık olmak istyrm evlenmek istiyorum ama olmuyor diyor ben buna nasıl yardım edicem kendi haline bıraktıgım içinde kendime kzııyorum acıkcası
Ya sorun bende mi bilmem de, ben arada dost kazigi degil hicbir sorun goremedim. Biraz kincisin galiba, birseye takip kiza cephe mi aldin acaba, anlayamadim. Karakter farkiniz gittikce goze batti galiba, baska birsey goremiyorum.
Ha kiza haber verme meselesine gelince, dusman filan olmadiysan haber vermelisin bence.
arkadaşım,çok iyi arkadaşınmış önemsiyosunda ama söylemeden edemicem.sakın yanlış anlama beni ama o derya pek sağlam değil..sen bence uyarmak için bile muhattap olma..bu zamana kadar normal ilişkisi olmamış.eğlence arıyo bence o.sizin hayat tarzlarınızz ve anlayışlarınız çok çok farklı..küçük bir şehirde olsa çoktan mimlenmişti.belkide hala mimli ama sen duymak istemiyorsun.boşver düzgün adam akıllı düşünebilen ayakları sağlam basan karakterli insanlar bul kendine bunlar fayda getirmez
dost kazıgı olan sey su benm hoslandgm biriyle kısa sürede olsa bir ilişki yaşaması kız kardesm bana derdi hep bence uzak dur ondan diye ben de bana yaptıgı olayı anlttgımda abla biz lisedeyken deerya benm eski erkek arkadasımlada cıkmıstı dedi şok oldum sizce kazık değil mi bu??
Bana gore degil.
Sen hoslanmissin, ve anladigim kadariyla karsilik alamamissin. Bundan Derya mesul degil ki... Hem de eskide kalmis birsey. Bunlar birbiriyle gorusmek istediyse, karsilik aldilarsa gorusebilirler, koskoca insanlara engel vuracak degiliz. Zaten Derya da senin hassas olabilecegini dusunup sana sorma geregi bile duymus. Ha sen dogru bulursun, yanlis bulursun, o zaman ona oyle soyleseydin. Insanlardan tamamen kendisi gibi davranmalarini bekleyen insanlar sonra her ufak seyin adina dost kazigi diyorlar, etraflarinda kimse kalmiyor. Bana gore bu dost kazigi degil, senin tavrin ise bana gore nedensiz. Tabii bu benim fikrim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?