Dost kazıgı ve en son olay yardımlarınız bekliyorum ne yapmalıyım

Düşmanın değil ne olursa olsun...

Eskisi gibi olamazsınız ama yılların hatrına uyarmak en dogrusu olur sanırım ....

Görüşmüyormuşsun zaten..üstelik arkadaşının ne tipini,ne yaşama şeklini tasvip etmiyorsun yazdıklarından anladığım kadarı ile..
Dolayısıyla karışma..hem bu kadar zamandan sonra kalkıp erkek arkadaşıyla ilgili yorum yaparsan yanlış anlayabilir..
Kendisi görür zaten şarapçı olduğunu..bence biliyordur da..ben karışma derim..

Anladigim kadariyla iki cok farkli insanlarsiniz. Gorusmuyorsunuz am küs degilsiniz. Dogru mu anladim. Eger böyleyse bence soyle ama hic gorusmuyorsaniz birak. Nasil olsa onun icin biri geliyor biri gidiyor anladigim kadariyla..

Arkadaşlık dostluk dış görünüşle veya onun hayatına göre olmaz ki..

Tasvip etmeyebilirsin ama uyar sen ister uyar ister uymaz karşı taraf

ya sonuçta çok kötü şekilde ayrılmamışsınız söyle bence eski bir arkadaşın. hayat tarzınız aynı olmayabilir nolcakki

arkadaşım,çok iyi arkadaşınmış önemsiyosunda ama söylemeden edemicem.sakın yanlış anlama beni ama o derya pek sağlam değil..sen bence uyarmak için bile muhattap olma..bu zamana kadar normal ilişkisi olmamış.eğlence arıyo bence o.sizin hayat tarzlarınızz ve anlayışlarınız çok çok farklı..küçük bir şehirde olsa çoktan mimlenmişti.belkide hala mimli ama sen duymak istemiyorsun.boşver düzgün adam akıllı düşünebilen ayakları sağlam basan karakterli insanlar bul kendine bunlar fayda getirmez

Ya sorun bende mi bilmem de, ben arada dost kazigi degil hicbir sorun goremedim. Biraz kincisin galiba, birseye takip kiza cephe mi aldin acaba, anlayamadim. Karakter farkiniz gittikce goze batti galiba, baska birsey goremiyorum.
Ha kiza haber verme meselesine gelince, dusman filan olmadiysan haber vermelisin bence.

dost kazıgı olan sey su benm hoslandgm biriyle kısa sürede olsa bir ilişki yaşaması kız kardesm bana derdi hep bence uzak dur ondan diye ben de bana yaptıgı olayı anlttgımda abla biz lisedeyken deerya benm eski erkek arkadasımlada cıkmıstı dedi şok oldum sizce kazık değil mi bu??

ya bilmiyorum herkes bana mesaj atıyo yine ayrılmış yine ilişkisi var ve de herkesle facede ilşki durumu yapıyor cok uzuluyrm onun bu durumuna hepsiyle foto koyuyo soyledim bin kere yapma diye ama yine yine yapıyor.Benm 1 senedir ilişkim var ama foto koymadım daha herseyi herkes bilmek zorunda değil diyorum haklısın diyor yine yapıyor kaç yıllık arkadasım basıbosta bırakmak istemiyorum ama ben onun yeni erkek arkadaslarıyla tanısmaktan yoruldum yapma bi nefes al dinlen diyorum yaa cok yalnız kalıyorum diyo anlamıyorum anlamıyorum off offf

Bana gore degil.
Sen hoslanmissin, ve anladigim kadariyla karsilik alamamissin. Bundan Derya mesul degil ki... Hem de eskide kalmis birsey. Bunlar birbiriyle gorusmek istediyse, karsilik aldilarsa gorusebilirler, koskoca insanlara engel vuracak degiliz. Zaten Derya da senin hassas olabilecegini dusunup sana sorma geregi bile duymus. Ha sen dogru bulursun, yanlis bulursun, o zaman ona oyle soyleseydin. Insanlardan tamamen kendisi gibi davranmalarini bekleyen insanlar sonra her ufak seyin adina dost kazigi diyorlar, etraflarinda kimse kalmiyor. Bana gore bu dost kazigi degil, senin tavrin ise bana gore nedensiz. Tabii bu benim fikrim canim.

ben ugrasmadım ki hoslandıgımı bile belli etmedim deryala benm aramda olan bir durumdu ben ona anltmısıtm ve o bana ayy kızım nereini begenıyosun onun cok cırkın falan diyordu .Benım kız kardesimle de lisede aynı sınıftalardı ve onunda eski erkek arkasıyla cıktı hem de ayrılır ayrılmaz sen de haklsın bu kazık değil tabiki herkesin kendi düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…